Skocz do zawartości

Dragon Age: Veilguard

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie brzmi, jakie on ma doświadczenie w kwestii tworzenia gier? Czy dostał posadę, bo na takich wysokich stanowiskach też musi być I N K L U Z Y W N I E.

Opublikowano

najzabawniejsze jest to, że typ sam się MISGENDERUJE XD Bo przebieranie się za babe to nie bycie trans, ale ok, tak jest bardziej cool. Przynajmniej schudł przy okazji.

A co do nowego DA jestem mega ciekaw co tam wymyślili, ale po EA + obecnym Bioware chyba nie ma się co spodziewać cudów 

Opublikowano

W ich dwóch ostatnich rpgach łapałem się na przeklikiwaniu dialogów już w prologu do gry, w międzyczasie wydali jeszcze jakąś srakę.

Szykuje się festiwal żenady.

Opublikowano

Niezłych asów tam muszą mieć. Ktoś musiał wyznaczyć taki artstyle, ktoś musiał klepnąć na to zgodę, jeszcze ktoś stwierdził, że to się na pewno spodoba graczom i najlepiej cały trailer zrobić w wesołym, dziecinnym stylu.

Ciekawe czemu nie pokazali żadnego gameplayu, mimo że premiera już niedługo. Coś mi się wydaje, że największa niespodzianka dopiero przed nami :kekw:

Opublikowano
7 minut temu, Josh napisał(a):

Niezłych asów tam muszą mieć. Ktoś musiał wyznaczyć taki artstyle, ktoś musiał klepnąć na to zgodę, jeszcze ktoś stwierdził, że to się na pewno spodoba graczom i najlepiej cały trailer zrobić w wesołym, dziecinnym stylu.

Ciekawe czemu nie pokazali żadnego gameplayu, mimo że premiera już niedługo. Coś mi się wydaje, że największa niespodzianka dopiero przed nami :kekw:

Suicide Squad: Kill the Dragon Age

Asasyn w Jp to przy tym wygląda jak gra z innej generacji xD

Opublikowano

To wygląda tak źle, że chyba już lepszą wiadomością byłoby ogłoszenie Dragon Age Racing z trasami w tej niekończącej się otchłani w jedynce (aż mi się przykro zrobiło, bo parę dni temu zainstalowałem sobie jedynkę, żeby ją w końcu po 15 latach dokończyć).

Opublikowano
1 godzinę temu, Josh napisał(a):

pokażą we wtorek.