Beelzeboss 313 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Gameplay leaknął już ponad rok temu i to nie jest zaden taktyczny crpg xd Greedfall 2 bierze inspiracje z dragon age origins. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca grubb mial racje, ze zmienili nazwę Facet zachowa sie profesjonalnie i nie będzie wrzucał do gry polityki i swojej choroby psychicznej? 6 Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca To będzie piękna i kolorowa gra dla wszystkich! Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Dobra gierka będzie, ale myślę że transfer do ND wskazany, razem z kukmanem dopieszczą tlou3. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Pytanie brzmi, jakie on ma doświadczenie w kwestii tworzenia gier? Czy dostał posadę, bo na takich wysokich stanowiskach też musi być I N K L U Z Y W N I E. Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 4 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): grubb mial racje, ze zmienili nazwę Facet zachowa sie profesjonalnie i nie będzie wrzucał do gry polityki i swojej choroby psychicznej? Nawet ruchable 1 Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca najzabawniejsze jest to, że typ sam się MISGENDERUJE XD Bo przebieranie się za babe to nie bycie trans, ale ok, tak jest bardziej cool. Przynajmniej schudł przy okazji. A co do nowego DA jestem mega ciekaw co tam wymyślili, ale po EA + obecnym Bioware chyba nie ma się co spodziewać cudów Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca W ich dwóch ostatnich rpgach łapałem się na przeklikiwaniu dialogów już w prologu do gry, w międzyczasie wydali jeszcze jakąś srakę. Szykuje się festiwal żenady. Cytuj
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Widzę że gier od tych "większych" twórców nie ma co brać, skoro wpieprzają za każdym razem choroby psychiczne i poglądy polityczne, choć tutaj to przynajmniej nie idą w skrajność jak Ubisoft który ZAKŁAMUJE historie i każę na wikipedii zmieniać treści. Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Art style wygląda jak z gierki mobilnej. Kiedyś DA był dark fantasy, teraz jest kolorowo i dziecinnie. Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca O kurwa! Ale gówno! Inkwizycja przy tym to cytując klasyka kurwoezja. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Na początku myślałem, że to jakiś kolejny gówno hero shooter/fortnite, a to dragon age xD W tym bioware to jednak fachowcy pracują, bo zamiast mi dygnąć to kutas się do brzucha schował. Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Niezłych asów tam muszą mieć. Ktoś musiał wyznaczyć taki artstyle, ktoś musiał klepnąć na to zgodę, jeszcze ktoś stwierdził, że to się na pewno spodoba graczom i najlepiej cały trailer zrobić w wesołym, dziecinnym stylu. Ciekawe czemu nie pokazali żadnego gameplayu, mimo że premiera już niedługo. Coś mi się wydaje, że największa niespodzianka dopiero przed nami Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 7 minut temu, Josh napisał(a): Niezłych asów tam muszą mieć. Ktoś musiał wyznaczyć taki artstyle, ktoś musiał klepnąć na to zgodę, jeszcze ktoś stwierdził, że to się na pewno spodoba graczom i najlepiej cały trailer zrobić w wesołym, dziecinnym stylu. Ciekawe czemu nie pokazali żadnego gameplayu, mimo że premiera już niedługo. Coś mi się wydaje, że największa niespodzianka dopiero przed nami Suicide Squad: Kill the Dragon Age Asasyn w Jp to przy tym wygląda jak gra z innej generacji xD Cytuj
Jukka Sarasti 357 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca To wygląda tak źle, że chyba już lepszą wiadomością byłoby ogłoszenie Dragon Age Racing z trasami w tej niekończącej się otchłani w jedynce (aż mi się przykro zrobiło, bo parę dni temu zainstalowałem sobie jedynkę, żeby ją w końcu po 15 latach dokończyć). Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 godzinę temu, Josh napisał(a): Ciekawe czemu nie pokazali żadnego gameplayu, mimo że premiera już niedługo. Coś mi się wydaje, że największa niespodzianka dopiero przed nami pokażą we wtorek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi