Josh 4 507 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada A kogo obchodzi narracja tych kilku osób z zaburzeniami? Dobry recenzent skrytykuje każdy element, który leży, nie patrząc na to kto się obrazi i co sobie ubzdura, większość ludzi by im przyznała rację tak czy inaczej. Redaktorzy tych wszystkich dużych portali za bardzo trzęsą dupami, żeby powiedzieć prawdę, a teraz jest właśnie najlepszy moment, żeby krytykować DEI w grach, bo ludzie jeszcze nigdy nie byli tak świadomi obecności tego syfu i zjednoczeni, żeby z tym skończyć raz na zawsze. 1 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 9 minutes ago, Josh said: A kogo obchodzi narracja tych kilku osób z zaburzeniami? Dobry recenzent skrytykuje każdy element, który leży, nie patrząc na to kto się obrazi i co sobie ubzdura, większość ludzi by im przyznała rację tak czy inaczej. Redaktorzy tych wszystkich dużych portali za bardzo trzęsą dupami, żeby powiedzieć prawdę, a teraz jest właśnie najlepszy moment, żeby krytykować DEI w grach, bo ludzie jeszcze nigdy nie byli tak świadomi obecności tego syfu i zjednoczeni, żeby z tym skończyć raz na zawsze. Właśnie chodzi o to, żeby wyjebać DEI kosztem jakości i pokazać: najpierw jakość i zgoda z wykreowanym universium, a potem można się bawić w wątki dodatkowe. Jak w Baldurze, jak w Wiedźminie, jak w TLoU. A nie, że wszędzie chujówka, ale aktywiszcza i zaimki dopracowane do najmniejszego detalu Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 27 minut temu, Josh napisał(a): A kogo obchodzi narracja tych kilku osób z zaburzeniami? just sad Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 3 minuty temu, Figaro napisał(a): just sad Dobra przyznaję, tym razem przesadziłem. Kilkunastu osób z zaburzeniami. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 3 minuty temu, Homelander napisał(a): Uderz w stół... no jak ktoś całą społeczność ludzi trans uznaje za "ludzi z zaburzeniami", co innego można począć. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 2 minutes ago, Figaro said: no jak ktoś całą społeczność ludzi trans uznaje za "ludzi z zaburzeniami", co innego można począć. Transeksualność nie jest zaburzeniem. Ludzie transeksualni są głęboko nieszczęśliwi w swoim ciele i tacy ludzie wymagają pomocy od psychologicznej do zmiany płci. Obwieszczanie wszystkim dookoła, że od dziś identyfikujesz się jako drzwi od kibla i plujesz jadem na każdego kto używa niewłaściwego zaimka jest zaburzeniem i chorobą psychiczną. Tego przykład mamy w Dragon Age Nie rozumiem dlaczego lewicowcy mają takie skłonności do szufladkowania wszystkich dookoła i zgodnie z aktualnymi potrzebami 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Teraz, Homelander napisał(a): Nie rozumiem dlaczego lewicowcy mają takie skłonności do szufladkowania wszystkich dookoła i zgodnie z aktualnymi potrzebami czy to nie Josh właśnie zrobił w zacytowanym zdaniu? Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Just now, Figaro said: czy to nie Josh właśnie zrobił w zacytowanym zdaniu? Nie Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Cudowne jest to, że temat ma 32 strony, z czego może z 5 postów o tym jak się faktycznie w ten tytuł gra. Gdzie są ci wszyscy, którzy zarzekali się, że kupią gierkę? Zwrociki już wjechały? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Dolan Trump juz zdelegalizowal gierke? Cytuj
Observer 10 397 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 1 godzinę temu, Figaro napisał(a): no jak ktoś całą społeczność ludzi trans uznaje za "ludzi z zaburzeniami", co innego można począć. Przecież według definicji transpłciowość to zaburzenie, więc jak ich ma nazywać? 1 Cytuj
Adeptus 6 Opublikowano wtorek o 08:09 Opublikowano wtorek o 08:09 Kupować nie zamierzam, ale Inkwizycji też nie kupowałem, a zgarnąłem, jak na Epicu była, więc może też się zdarzy. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano wtorek o 09:05 Opublikowano wtorek o 09:05 Różnica widzę gigantyczna Cytuj
Adeptus 6 Opublikowano wtorek o 11:55 Opublikowano wtorek o 11:55 Przy minus 100% to chyba powinna mieć wklęsłą. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano wtorek o 14:02 Opublikowano wtorek o 14:02 Nie wiem skąd ten screen i być może jakiś mega spojler, ale to chyba najładniejszy screen z Veilguard, jaki widziałem . Wygląda jak Bloodrayne 3 :D. Spoiler Spoiler 1 Cytuj
Observer 10 397 Opublikowano wtorek o 14:33 Opublikowano wtorek o 14:33 30 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie wiem skąd ten screen i być może jakiś mega spojler, ale to chyba najładniejszy screen z Veilguard, jaki widziałem . Wygląda jak Bloodrayne 3 :D. Ukryj zawartość Spoiler 3 Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano wtorek o 14:41 Opublikowano wtorek o 14:41 To teraz sobie pomyślcie, że cała gra mogłaby taka być, gdyby nie reżyserowały jej świry w niebieskich włosach. Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano środa o 17:34 Opublikowano środa o 17:34 (spoilery, ale w sumie kogo to obchodzi) Cytuj
Wredny 9 513 Opublikowano środa o 20:38 Opublikowano środa o 20:38 A jest w ogóle opcja tego niebinarszcza nie brać do składu tak w ogóle? To mogłoby rozwiązać wiele problemów - ogólnie usunąć w jakimś patchu to rogate coś i sporo problemów by zniknęło. Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano środa o 20:46 Opublikowano środa o 20:46 8 minut temu, Chewie napisał(a): IGN rzetelne jak zawsze. You can't spell ignorant without IGN. Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano środa o 21:20 Opublikowano środa o 21:20 (edytowane) Wyskok z dwóch nózek to jest idealny cios dla rycerza w fantasy rpg . Dobra zobaczyłem cios z dobitka z łokietka ala wrestling Edytowane środa o 21:45 przez GSPdibbler Cytuj
Basior 1 082 Opublikowano czwartek o 06:25 Opublikowano czwartek o 06:25 9 godzin temu, Josh napisał(a): You can't spell ignorant without IGN. Teraz publikują filmiki romansowe dla DA. Może ktoś w końcu to tam przeszedł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi