KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Combat deep dive Widać też, że na szczęście nie ograniczyli zbytnio opcji pauzowania i EQ też rozbudowane. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Nie wiem co o tej grze sądzić, raz mnie odrzuca, raz jestem zaciekawiony Cytuj
Rooofie 144 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Ale ta walka wygląda chujowo, jak z jakiejś gierki na komurki. HUD też rodem z Suicide Squad. Mega odrzuca mnie ten styl graficzny i najebanie wszędzie różowych/fioletowych efektów. Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Ja to z chęcią bym obejrzał materiały o tym bardziej skondensowanym świecie gry, bo nie do końca wiem czego się spodziewać. Lokacji w stylu ME 1-3 czy jakiegoś prostszego korytarzyku? W tym drugim przypadku mocno mogłyby ucierpieć zadania poboczne. Tak jak przedmówca napisał, największą padaką jest ten styl graficzny opierający się na barwach fioletu. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Mam nadfzieję,że ktoś tam posiedzi nad balansem poziomu trudności, bo ogrywam teraz DA2 i jest jakiś dramat.Gram na trudnym i w przedziale jednej misji i jednej lokacji walki moga być trudne, absurdalnie łatwe gdzie idziemy jak przecinak lub takie gdzie w kilka sekund zostaje skoszona cała drużyna. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Dwójka niestety dużo gorzej wypada od jedynki, bo w pierwszej części można było wyczuć taktyczny sznyt gry, w dwójce po prostu hordy respawnujacych się z pizdy przeciwników na Ciebie naciera Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Doliczamy do długiej listy crapów 2024? Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Dragon Age: Resetera, serio o chooj chodzi z tym fioletem wszędzie. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Walka to wygląda na bardzo podobna do tej z Inkwizycji z tego co pamiętam. Skille tylko inaczej przy tym okienku pauzy. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Dzisiaj widziałem prezentację środowiska, świata itp. no jakby wyciąć postacie, to wygląda bardzo ładnie, tylko właśnie ten cały design i otoczka trochę zbyt podobna do flopów ostatnich lat od Bioware i Hogwarts Legacy :/. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Z tego co na razie oglądam, to wg mnie gra nie wygląda źle. Podoba mi się styl graficzny, świat. Lore był i jest bogaty. System walki idzie wraz z modą w kierunku gry akcji. Może to dobrze, może nie, czas pokaże. Nie biorę na premierę bo będę ogrywał Metaphor, ale jak tylko recenzje będą pozytywne to kupię. Przy każdej poprzedniej części świetnie się bawiłem i gra wciągała jak bagno ( tak, nawet przy najsłabszej dwójce). 2 1 Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Ogółem opinie z tych pierwszych godzin wszędzie pozytywne, nawet bardzo. Fani zadowoleni z RPG-owania i FABUŁY (potwierdzają się wspomniane przez mnie zapowiedzi, że wybory gracza i to jaką postać stworzył w sensie rasy/pochodzenia itp. będzie miało spore znaczenie i konsekwencje przez CAŁĄ grę), gra podobno jest bardzo ładna ("przynajmniej na PC-tach jakie nam dali"). Pojawiają się już trochę no spoilery, bo już w pierwszym akcie gry trzeba dokonywać bardzo trudnych wyborów typu "obie opcje będą przykre". Pojawiła się krytyka co do koślawego sterowania, ale w wielkim RPG to chyba obowiązkowe lol. Kilka dużych mediów pisze, że to będzie jedna z najlepszych gier roku... nawet jeśli w zdaniu takim jak zakończył The Gamer: "to będzie jedna z największych gier 2024, wielki sukces Bioware, i może nawet kandydat do 2024... ale to nie jest to, na co ja liczyłem" lol. (Nie podobała mu się liniowa konstrukcja "jak przejażdżka w Disneylandzie", walka typu akcji i ogólnie mówi że to "ubiedzone" wydanie RPG i też porównuje do God of War). 1 Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Rynnowe RPG wyglądające jak Fortnite ma zostać GOTY? Skisłem. 1 Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września na resetcweli pewnie się spodoba Może nie będzie zła gierka, z tym że po BG3 wszystkie takie RPG aspekty to będzie tutaj beka wnusiu. Już widzę te ich wybory i konsekwencje xD Z GoWem akurat może być spoko, że wyjdzie z tego taki lajtowy akcyjniako-erpeg. Poważne podejście do gatunku tylko u Lariana. Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Tak, wyznaczyli ścieżki i wzniesienia, którymi trzeba podążać, żeby choć trochę mieć szansę na wydanie czegoś przyzwoitego. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Można się przypierdalać do designu, który jest bardzo kontrowersyjny, ale po obejrzeniu kilku preview na przestrzeni miesiąca całość prezentuje się półka wyżej niż taki Dragon Age 2 i wydaje się to mniej nudne niż bardzo MMOrpgowy Inquisition, dla mnie to wystarczy, by ograć jakiś czas po premierze, bo na premierę raczej nie wyrobię po rzece hitów październikowych. Wiadomo nie ma powrotu do korzeni, ale od tego mamy Larianka :). 1 Cytuj
Michu_M 7 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Jestem rozdarty. Z jednej strony Inkwizycja mi się podobała i tą część też bym chętnie ograł. Z drugiej odrzuca mnie natężenie różów i fioletów i totalnie bezjajeczne postaci. I jeszcze to, że gra ma liniowe etapy a i tak na ekranie widać (pipi)itny znacznik gdzie iść. Jak nie będzie można go wyłączyć to beka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rozi 596 Opublikowano 19 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 września Blizny po tranzycji? Hit! 1 12 Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Conmi się póki co podoba? Jedynie kreator postaci - jest fajny, dość rozbudowany ale po kiego chuya te zaimki znowu? Drugi Kąkord że się helikopterem będzie grało? Na resetcweli pewnie peany pochwalne i spuszczanko, dla mnie to spory fakap. Ciekawe czy dadzą always online w celu sejwowania w chmurze i instant updejtów.. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 7 godzin temu, Rozi napisał(a): Blizny po tranzycji? Hit! It's bjutiful to si, aj low dat 1 Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września A będzie się dało w tym kreatorze stworzyć mężczyznę w stanie zaawansowanej ciąży? Bo jak nie to niestety gra nie jest wystarczająco progresywna Cytuj
Jukka Sarasti 357 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Może to takie szachy 4D - podkreślają już teraz bardzo progresywne elementy, żeby można potem płakać o złych graczach nazistach winnych porażki jak gra już zaliczy flopa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi