Opublikowano 3 czerwca 20222 l 16 sierpnia 2022. Gra od twórców OlliOlli. Pokaz na State of Play był naprawdę zachęcający.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Czuje że szykuje się hit, nie na miarę returnala, ale równie cichy. Pokaz na SoP nie zrobil na mnie wrażenia, dopiero dłuższy gameplay zdradza że to może być wspaniale skondensowana i płynna rozrywka z ponadczasową grafiką. Pewnie ktoś grał w Tony Hawka i w trakcie szukania literek pomyślał że porobiłby w czasie tych kilkunastu sekund coś ciekawszego niż trzymanie przycisku Stray i Rollerdrome to mogą być hity wakacji.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Dzisiaj premiera, na razie średnia 80, i dużo pochwał. Ściągam godzinne demo, cena dla ps plusowców 84 zł, demo w zasadzie traktuje jako formalność, ale jednak wykorzystam tę możliwość. Edytowane 16 sierpnia 20222 l przez Rtooj
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Pograne. Jak lubicie Agressive Inline to się Wam spodoba. Za mnożnik punktacji robi seria killsów, samych trików nie da się niestety łączyć w łańcuch punktacji. Ogólnie, bardzo spoko. I tak łatwo nie jest przy kompletowaniu challengów.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Fajna jest ta gra na razie, po demie nie miałem ochoty kupować, ale po zagraniu pierwszych 4 poziomów widzę jakąś głębie w systemie, sterowanie mimo że drewniane można ogarnąć, zbieranie mocno przypomina również dzięki wielkościom plansz pierwszego Tony Hawka, i nie jest łatwa, uniki to trzeba ogarniać jak w returnalu ;D Nie mogę się doczekać jak będę miał czas pograć dłużej, przepiękna grafika to również plus.