Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Red Dead Redemption II vs. God of War (2018)

• Red Dead Redemption II
    • God of War (2018)
  2. 2. Alien Isolation vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Alien Isolation
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  3. 3. Bloodborne vs. Ghost of Tsushima

4. 4. Uncharted 4: A Thief's End vs. Marvel’s Spider-Man

• Uncharted 4: A Thief's End
    • Marvel’s Spider-Man

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jedni faworyci odpadają, inni faworyci idą dalej. JUŻ NIE MA ŻARTÓW.

8gen6r.thumb.jpg.09b600675e49e76cc1b14e4cb56e9d38.jpg

Pełna drabinka TUTAJ.

• kolejny raz startuje 256 gier. I kolejny raz to lista stworzona przez nas. Lista, która wymyka się pewnym zasadom, lista po części sentymentalna i nietypowa.
  • domyślnie funkcjonował limit dwóch gier na cykl, ale zrobiliśmy jeden wyjątek (Resident Evil).
  • głosowanie w tej rundzie standardowo zamknie się w piątek (10.6.2022) o godzinie 23:59.
  • w przypadku remisu zliczane będą głosy Senior Memberów + Adminów i wygra ta gra, która uzbiera ich więcej.
  • jeśli również w tej kwestii będzie remisowo, to zorganizuję Turbo Dogrywkę trwającą około 12 godzin. Czasem mniej, zależy jak mi się uda to ogarnąć, ale zawsze będę się starał, aby dodatkowe głosowanie kończyło się w okolicach sobotniego południa. Bo jak najszybciej chcę mieć możliwość wystartowania kolejnej rundy, a brak rozstrzygnięcia mnie powstrzymuje.
  • drabinka została wygenerowana losowo.

Gameplaye:

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mendruś a czy Ty w ogóle grałeś w którąś z tych gier?      

• Halo 5 i Crackdown 3 zostały niesprawiedliwie potraktowane.

• RDR 1 przeszedłem 3 razy, jedna z gier życia. W RDR2 grałem na premierę, ale nie dotarłem do "Meksyku". W zasadzie to nie wiem czy w ogóle gdzieś dotarłem, bo chyba usnąłem gdzieś na początku z nudów,

Opublikowano

Alien na tym etapie to jakieś nieporozumienie, na szczęście trafił na łowcę potworów i teraz zostanie szybko wyjaśniony. 

Opublikowano

Finał bloodborne Wiesiek i winner bialas. 

Opublikowano

God of war leci, lepiej pozno niz wcale. Szkoda, ze Days Gone juz nie ma, chyba bede musiał na Wieśka postawic w finale.

Opublikowano

pajonk był spoko ale też niech już wypierdala ubisofciak jeden :)

Opublikowano

Musisz się uzbroić w cierpliwość, na szczęście nie ma szans z finalistą. 

Opublikowano

Goticzek wygra z rdr2?? Nie znacie się za bardzo na grach wideo co chłopaki?  :)

Opublikowano

Wydawało się, że będzie trudny wybór, ale nawet mi brew nie drgnęła przy oddawaniu głosów. 

Opublikowano

Ale nudna jest na 8 generacja. Prawie zero wyrównanych pojedynków.

Opublikowano
1 godzinę temu, LukeSpidey napisał:

Wydawało się, że będzie trudny wybór, ale nawet mi brew nie drgnęła przy oddawaniu głosów. 

Ano łatwo było wybrać w tej rundzie, poprzedniej w sumie też.

Opublikowano

Pupcio jaka dopa cicho teraz zeby ludzi nie wku.rwiac konikami :nosacz3:

Ale by sie zirytowal gdyby wygrala gierka o starym dziadzie. 

Opublikowano
12 minut temu, Figaro napisał:

ludzie żartują z tym Spidermanem tak wysoko?

Jestem fanem spider mana od prawie 30 lat, jak tm semic wydawał u nas komiksy. Nie jest to najbardziej innowacyjny tytuł, typowy sandbox z powtarzalnymi misjami i zbieraniem gówien, ale rowniez spełnienie marzeń z dziecinstwa.

Opublikowano
28 minut temu, Mejm napisał:

Pupcio jaka dopa cicho teraz zeby ludzi nie wku.rwiac konikami :nosacz3:

Ale by sie zirytowal gdyby wygrala gierka o starym dziadzie. 

Po prostu dwójka to nie jedynka. Obraź jedynke to na ps4 pograsz w zaświatach staruszku   :)

18 minut temu, Shen napisał:

Jestem fanem spider mana od prawie 30 lat, jak tm semic wydawał u nas komiksy. Nie jest to najbardziej innowacyjny tytuł, typowy sandbox z powtarzalnymi misjami i zbieraniem gówien, ale rowniez spełnienie marzeń z dziecinstwa.

No i drabinka też łaskawa dla pajonka była

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

jak symulator brokeback mountain wygra z przygodami gigachada kratosa to wiadomo że forum musi przejść dezynsekcję :) 

Rdr2? Gra totalna, po 4 latach tym większe wrażenie robi. Piękna długa przygoda, no i świat.. Możecie pierdolic co chciecie, nic lepszego nie powstało i kutas. 

A God Of War fajny ale jak mi tu kurwa Wizir nazywa tego tatuśka gigachadem to ładne jajca