Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Red Dead Redemption II vs. God of War (2018)

• Red Dead Redemption II
    • God of War (2018)
  2. 2. Alien Isolation vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Alien Isolation
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  3. 3. Bloodborne vs. Ghost of Tsushima

4. 4. Uncharted 4: A Thief's End vs. Marvel’s Spider-Man

• Uncharted 4: A Thief's End
    • Marvel’s Spider-Man

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

5 gier z top 8 exami plejstejszon? no kto by sie spodziewal. Dziwi tylko ze nie ma microsoft flight simulator

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mendruś a czy Ty w ogóle grałeś w którąś z tych gier?      

• Halo 5 i Crackdown 3 zostały niesprawiedliwie potraktowane.

• RDR 1 przeszedłem 3 razy, jedna z gier życia. W RDR2 grałem na premierę, ale nie dotarłem do "Meksyku". W zasadzie to nie wiem czy w ogóle gdzieś dotarłem, bo chyba usnąłem gdzieś na początku z nudów,

Opublikowano

Czemu nuda na koniu doszła tak daleko i jeszcze ma czelność wyprzedzać boga Kratosa? ;)

Opublikowano

Bo Pupcio się nie ciska to i głosy są oddawane bez trolowania :)

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć że 36 osób serio uważa że gow to lepsza gra?? Kurde wolałem myśleć że to troll(I to nie kolorowy):nosacz3:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Chcesz mi powiedzieć że 36 osób serio uważa że gow to lepsza gra??

Spinguj ich i zapytaj sam :cool:

Opublikowano

Muszę poczekać na wigilie aż te zwierzęta przemówią ludzkim głosem :kekw::sonkassie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
46 minut temu, Mendrek napisał:

Czemu nuda na koniu doszła tak daleko i jeszcze ma czelność wyprzedzać boga Kratosa? ;)

Mendruś a czy Ty w ogóle grałeś w którąś z tych gier? :) 

:kekw:

Zrzut ekranu 2022-06-5 o 09.53.20.png

Zrzut ekranu 2022-06-5 o 09.52.57.png

Opublikowano

RDR 1 przeszedłem 3 razy, jedna z gier życia. W RDR2 grałem na premierę, ale nie dotarłem do "Meksyku". W zasadzie to nie wiem czy w ogóle gdzieś dotarłem, bo chyba usnąłem gdzieś na początku z nudów, a potem wyjąłem dysk z konsoli, pojechałem do sklepu z używkami i wymienilem na Odin Sphere. Jedna z lepszych decyzji jakie podjąłem wtedy.

A GoW zapowiada się świetnie ;)

Opublikowano

Ośmieszasz się na oczach wszystkich zagrajmerów mendras :)

Opublikowano
  • Autor

Odejmuję głosy Mendrka.

Ktoś jeszcze chciałby się przyznać do głosowania na grę, w którą nie grał?

Opublikowano

W tym konkretnym przypadku zawsze jest na odwrót, co poleca jest ostrym cieniem mgły, czyli bliżej nieokreślonym gównem, a co szkaluje jest grą wszechczasów.

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Klasyk w temacie, w rdr i tak ma wiecej pucharķow niz wezyr w najlepszym exie z Sonki 4

502939191_Screenshot_20220605-110337_PSApp.jpg.f94ec936e491f194594250d88a7780bd.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Profile pewnej grupy nigdy nie przestają bawić :kekw: dziekuje ci ms za wymyslenie achievementow

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Klasyk w temacie, w rdr i tak ma wiecej pucharķow niz wezyr w najlepszym exie z Sonki 4

502939191_Screenshot_20220605-110337_PSApp.jpg.f94ec936e491f194594250d88a7780bd.jpg

Znasz moje zdanie na temat tej gry - jest ona gównem za mechaniki. Tytuł jak z jakiegoś generatora, przygotowany pod listę.

Opublikowano
37 minut temu, Mendrek napisał:

A GoW zapowiada się świetnie ;)

Mendrek GoW wyszedł ponad 4 lata temu tu nie ma co się zapowiadać, bo każdy kto chciał już dawno tę gierkę ograł. Nawet ja już dawno GoWa skończyłem

Opublikowano

God of War teraz w Plusie to może Mendrek w końcu sprawdzi czy jest tak jak się zapowiadało.

Opublikowano

Menderek nie może grać w gry bo utrzymuje warte w ps home żeby serwerów nie zamknęli

Opublikowano

Ja nie gralem w znaczna wiekszosc tych gier ale i tak wiem o nich wiecej niz niektorzy tutaj xD

Jeszcze tylko dopytam czy ta slynna dlugosc RDR2 to brutto czy netto wliczajac/odejmujac animacje skorowania zwierzat i loady bo nieudanej opcji kontekstowej (mialo byc "howdie" a wyszla bijatyka)?

Opublikowano
26 minut temu, Mejm napisał:

Jeszcze tylko dopytam czy ta slynna dlugosc RDR2 to brutto czy netto wliczajac/odejmujac animacje skorowania zwierzat i loady bo nieudanej opcji kontekstowej (mialo byc "howdie" a wyszla bijatyka)?

W sensie pytasz czy wynik na HLTB uwzględnia te akcje które nie szanują czasu gracza? :)