Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Red Dead Redemption II vs. God of War (2018)

• Red Dead Redemption II
    • God of War (2018)
  2. 2. Alien Isolation vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Alien Isolation
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  3. 3. Bloodborne vs. Ghost of Tsushima

4. 4. Uncharted 4: A Thief's End vs. Marvel’s Spider-Man

• Uncharted 4: A Thief's End
    • Marvel’s Spider-Man

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

jak można nie grać w grę i wiedzieć o niej więcej o niej więcej niż osoba która grała? 

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mendruś a czy Ty w ogóle grałeś w którąś z tych gier?      

• Halo 5 i Crackdown 3 zostały niesprawiedliwie potraktowane.

• RDR 1 przeszedłem 3 razy, jedna z gier życia. W RDR2 grałem na premierę, ale nie dotarłem do "Meksyku". W zasadzie to nie wiem czy w ogóle gdzieś dotarłem, bo chyba usnąłem gdzieś na początku z nudów,

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

jak można nie grać w grę i wiedzieć o niej więcej o niej więcej niż osoba która grała? 

YouTube 100% walkthrough guide 

Opublikowano

Przez 1000h NAPIERDALANIA w rdr nie miałem tej sytuacji o której napisał mejm ale co ja się będę kłócić ze ZNAWCĄ :)

Opublikowano
38 minut temu, ASX napisał:

Mozna czytac to forum. To jest forum znawcow. 

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Na tym forum tylko ja znam się na grach.

W teoretyzowaniu na temat gier, w które jeszcze nie miałeś okazji pograć nie masz sobie równych :)

Opublikowano

Już widać, że Słaby rozwój postaci 3 wygra. Może od razu 150 głosów? Dodajcie DLC z Igą Świątek i Jp2 to dopiero będzie geraldowanie. Nawet komboje dwa bez szans wobec Zalipia gameplayu. Chociaż w kategorii NUDA mogą konkurować :kekw:

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Nie no trzeba siwemu oddać ze jest sztos giera ale benis stał bardziej przy bb….

Opublikowano

Ale was boli, że Geralt nawet nie musi używać znaku Quen, o alchemii nie wspominając. Po prostu za rywali ma utopców. Leci młynkiem i nie ma czego zbierać. 

Opublikowano

Czego się spodziewać po POLAKACH? Zawsze jako naród mieliśmy ciągąty do ubustwiania średniaków ciosanych z drewna :) 

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Czego się spodziewać po POLAKACH? Zawsze jako naród mieliśmy ciągąty do ubustwiania średniaków ciosanych z drewna :) 

Możemy zawsze udawać, że Soulsy z turlaniem się w ośmiu kierunkach to zupełnie nowa gra albo że ma ona szansę z w y b i t n y m dziełem o przygodach Białego Wilka. :)

Opublikowano

Zaraza, ależ ten gość pierdoli kocopoły :cool::lapka:

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

>EJ MATI PA JAKOM GRĘ MAM - BLOBERN

>NO ALE TO PRZECIEŻ TO SOULSY - WALKA, ZASOBY, NO RESKIN

>NO A-ALE TURLANIE SIE I BROŃ!!

....

POSLUCHAJ MNIE KURWA

:cool: :lapka:

Spoiler

Doktor, Turn Off My Cringe Inhibitors | Doktor, Turn Off My Pain Inhibitors  | Know Your Meme

:pechowiec:

Opublikowano

Może jeszcze 75 głosów rypnieta dla asasyna w feudal japan ? :shotgun:

Opublikowano

No dziwne rzeczy kolega wypisuje. Niby ma być śmieszne, ale ile można.

Opublikowano

No wszystkie gierki oprócz aliena topik, a do tego 4 open worldy:obama: wszystkie do ogrania na ps4 a to pokazuje jaka to była mocarna generacja dla niebieskich:obama:

Opublikowano
15 godzin temu, Pupcio napisał:

Zaraza, ależ ten gość pierdoli kocopoły :cool::lapka:

Pograł 5 minut, to co ma innego pierdolić, nie ma pojęcia o tej genialnej grze :)

Opublikowano
  • Autor

Uncharted vs Spiderman.

Czwarta gra z cyklu "to samo, tylko ładniej" vs. najlepsza gra z Pajonkiem w historii gamingu.

Wybierz mądrze.

Opublikowano

Poziom wiedzy o zagrajmerstwie na tym forum to coś w okolicach tych klientów z opowieści kabiego i czeskiego :pechowiec: MASAKRA