Skocz do zawartości

The Last of Us Part I

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graficzka jakoś nie powala bo już oryginał prezentował się bardzo dobrze więc takiego przeskoku jak między grą na PS2 a 4 nie ma. Ciekawe jakie to są zmiany w gameplayu, bo jeśli dadzą wszystkie umiejętności z TLOU2 a nie dopakują AI czy ilości przeciwników to może poziom trudności spaść na ryj.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Tak trochę słabo chyba to wygląda, czy to tylko moje wyjebanie na ten tytuł się udziela?

Zależy czy uważasz, że TLOU2 wygląda słabo.

Ten remake wygląda praktycznie 1:1 jak on.

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Zależy czy uważasz, że TLOU2 wygląda słabo.

Ten remake wygląda praktycznie 1:1 jak on.

Wyglądało super jak na tytuł z PS4, od gry pisanej niby pod PS5 trzeba wymagać trochę więcej.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dam się ogolić zapewne, ale nauczony doświadczeniem to jednak nie na premierę. Trzeba w to zagrać w dopieszczonych 60 fps, a nie jak w Horizonie gdzie ten tryb dopiero porządnie naprawiali po 3 miesiącach od wydania.

No chyba że hajp skoczy to wiadomo. ;)

Edytowane przez Cedric
Opublikowano (edytowane)

Znowu zmienili wygląd? 

Jak się porówna z wersja na ps4/pro to różnica będzie jeszcze mniejsza. Szkoda zasobów ludzkich na to cos no ale serial za pasem. 

Przecież to zdjęcie z oryginału jest ładniejsze... 

Edytowane przez Szymek
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Duża różnica w geometrii obiektów, oświetleniu, teksturach, postprocessingu itd.

Na szczęście dla reszty zostaje oryginał. ; )

Edytowane przez Bigby
Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

To jest jakaś kurwa abominacja...

ale że co, zmieniona twarz?

Spoiler

już w Part 2 jej zmienili na tą z tego rimejku w retrospekcjach

to są dokładnie te same modele postaci co w Part 2

Opublikowano

Cutscenki w oryginalnej wersji były prerenderowane, dlatego tak dobrze się prezentują. Myślę że prawdziwą różnice będzie widać dopiero w trakcie normalnego gameplayu

Opublikowano
51 minut temu, ASX napisał:

Obejrzałem trailer i w sumie wygląda tak jak zapamiętałem oryginał 9 lat temu, nie czuć tu słynnego nextgena.

Takie same odczucia, ogram sobie kolejny raz, ale uzywke jak cena spadnie, na pewno nie za 3 i pół bomby.