Chmielinski 214 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 3 minuty temu, Chewie napisał: remaster na ps4 też tyle kosztował, widocznie posiadacze playstation lubia być dojeni sprawdzi się na pc jak będzie w jakiejś promce Remaster na PS4 wyszedł rok po premierze na PS3 i miał wszystkie dodatki, więc była to taka edycja GOTY. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 9 czerwca 2022 Autor Opublikowano 9 czerwca 2022 Były jeszcze później dodatki do multi Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 4 minuty temu, Figuś napisał: Part dwa było za długie Długość była fajna, ale głupoty w fabule były irytujące. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Nie wiem po co ten remake tak szczerze poza ogoleniem frajerom starej gry z lepszą graficzką i gameplayowymi przeklejkami z 2 za 3,5 bomby z okazji premiery serialu. 1 nadal wygląda bardzo spoko, szczególnie remasterek z ps4. TLoU1 to takie GTA5 sony, bo już wpychają tą grę na 3 generację xd Pierwszy raz mam totalnie wyjebane w coś związanego z TLoU Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 No ale 100 baksów za tę edycję to większa przesada. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Gol mnie Jim Ale będzie grane i później znowu po raz kolejny tLoU2, najlepsza gra świata. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Ja tam poczekam aż spadnie na 80zł. Jeszcze zresztą dwójka przede mną. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Ogra się jak będzie w PS+ Essential. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 2 godziny temu, Bigby napisał: Może ktoś przeoczył, ale to nie jest tylko poprawa grafiki: Czyli drabin nie będzie w ogóle? I to jest rimejk, powtarzam RIMEJK Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 2 godziny temu, PanKamil napisał: Też jestem zdania, że powinni niektóre wydarzenia, etapy pozmieniać aby nie było kuwa 1:1. Oczywiście sens całej historii zachować ale opowiedzieć ja trochę inaczej. Tak powinni dać etap gdzie gra się klikaczem Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Wygląda jak Part2 po prostu, a nie żaden remake wykorzystujący moc PS5. Wiem co mówie, wystarczy sprawdzić mój podpis. Chyba nas troche oszukali Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 3 minuty temu, Fanek napisał: Wygląda jak Part2 po prostu, a nie żaden remake wykorzystujący moc PS5. Wiem co mówie, wystarczy sprawdzić mój podpis. Chyba nas troche oszukali No bo pewnie leci dokładnie na tym silniku. Dlatego powstało w miarę szybko. A ja durny liczyłem na jakiś w końcu progres graficzny na tej generacji. Bo jak nie ND to kto?:( Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Ludzie już robią swoje porównania grafiki. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 1 minutę temu, Jakim napisał: A ja durny liczyłem na jakiś w końcu progres graficzny na tej generacji. Bo jak nie ND to kto?:( Ale pewnie cokolwiek tam Cuckman klepie nowego zaora graficznie. Ten 'wspaniały' remake to jakiś C team pewnie robił, bo to bardzo nie w stylu sony pokazywać grę niecałe 3 miesiące przed premierę. Zazwyczaj ważne projekty to są pokazywane ze 3 lata wcześnie i this is waiting. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 32 minuty temu, Soban napisał: TLoU1 to takie GTA5 sony, bo już wpychają tą grę na 3 generację xd Tyle, że GTA5 part 3 było za 42 zł ba premierę na PS5 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 9 czerwca 2022 Autor Opublikowano 9 czerwca 2022 8 minut temu, Soban napisał: Zazwyczaj ważne projekty to są pokazywane ze 3 lata tyle własnie się robił ten rimejk Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 @ASX Byłeś nieco zawiedziony, że gra nie trafi tego samego dnia na PC. Nie martw się. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 C0rwa z ceną to polecieli jak tupolew na brzozę, jako fan chyba i tak zaczekam na spadek ceny. Cytuj
Chmielinski 214 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 57 minut temu, Figuś napisał: Były jeszcze później dodatki do multi Płatne? Pamiętam, że na płycie były chyba zestawy jakichś mapek, a potem chyba tylko jakieś pierdy kosmetyczne dodawali. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 9 czerwca 2022 Autor Opublikowano 9 czerwca 2022 1 minutę temu, Chmielinski napisał: Płatne? Pamiętam, że na płycie były chyba zestawy jakichś mapek, a potem chyba tylko jakieś pierdy kosmetyczne dodawali. wiesz że nie pamiętam, mapki chyba były za free, bronie były płatne jak chciałbyś je do swojego ekwipunku wstawić bo były do użytku za free ale tylko w predefiniowanych loadoutach, i pełno jakiegoś syfu do customizacji postaci było płatne Cytuj
tjery 1 267 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 45 minut temu, Jakim napisał: No bo pewnie leci dokładnie na tym silniku. Dlatego powstało w miarę szybko. A ja durny liczyłem na jakiś w końcu progres graficzny na tej generacji. Bo jak nie ND to kto?:( Gierki crossgeneracyjne chodzą ledwo co w 1440p i 60 fps z pociętą grafą, trochę nie widać zapasu na ten progres. Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 9 letnia gra najpierw na ps5 za pełna cenę, ileś tam miesięcy później na PC również za pełna cenę. To jest dzisiejsze sony i ich robienie biznesu. 3 minuty temu, tjery napisał: Gierki crossgeneracyjne chodzą ledwo co w 1440p i 60 fps z pociętą grafą, trochę nie widać zapasu na ten progres. No to ja poproszę o tak pocięte gierki jak nowy Horizon, który jest póki co najładniejszym open worldem na rynku. Cytuj
tjery 1 267 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Qbon napisał: 9 letnia gra najpierw na ps5 za pełna cenę, ileś tam miesięcy później na PC również za pełna cenę. To jest dzisiejsze sony i ich robienie biznesu. No to ja poproszę o tak pocięte gierki jak nowy Horizon, który jest póki co najładniejszym open worldem na rynku. Na konsolach może i tak. Poza tym, Jakim pisał o progresie, a to tylko ładniejsza siostra HZD, nic więcej. Edytowane 9 czerwca 2022 przez tjery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi