Opublikowano 15 czerwca 20222 l Wszyscy wyglądają trochę starzej, ale prawdziwiej. Ja kisnę z tych porównań prerenderowanych cut scenek z remastera z remakiem. Jak pokażą gameplay to pewnie będzie nowa jakość w porównaniu do remasteraa tym bardziej do oryginału.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 13 minut temu, Bigby napisał: Typowo to samo. Która strona to remake? Edytowane 15 czerwca 20222 l przez tjery
Opublikowano 15 czerwca 20222 l No bo tak patrzę na te porównania i czytam, że remake taki sobie i się zastanawiam czy oglądamy to samo. Remake zrobił mega postęp, nie za bardzo widzę czym tu można być zawiedzionym.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Wydaje mi się że ludzie przyzwyczaili się tutaj do ryjów postaci z ps3/ps4 i teraz po liftingu trochę inaczej wyglądają jak np Tess wyżej.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l No w oryginale była nawet ruchable, a na tym drugim zdjęciu to taka Krysia spod monopolowego
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Moim zdaniem wygląda zajebiście, gdyby nie prerenderowane cutscenki z oryginału to nie byłoby całej dramy. Druga sprawa czy nawet najlepiej odjebany remake 9 letniej gry jest wart płacenia ponad 300 złotych, ale to już każdy musi ocenić sam w swoim zagrajmerskim sercu
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Jest wart, bo to może być nowa gra dla kogoś kto nigdy nie grał. Oczywiście dla posiadaczy oryginału powinna być duża zniżka.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Autor Jak ktoś nie grał to jest bardzo grywalny Ramaster w cenie paczki fajek
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 28 minut temu, ASX napisał: Moim zdaniem wygląda zajebiście, gdyby nie prerenderowane cutscenki z oryginału to nie byłoby całej dramy. Druga sprawa czy nawet najlepiej odjebany remake 9 letniej gry jest wart płacenia ponad 300 złotych, ale to już każdy musi ocenić sam w swoim zagrajmerskim sercu Wystarczyłoby żeby pokazali gameplay, który jeśli rzeczywiście jest żywcem przeniesiony z dwójki (albo nawet jeszcze bardziej ulepszony), całą tę dramę natychmiastowo by uciszył. Bo graficznie ta gra jest w swojej własnej lidze. Edytowane 15 czerwca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Remastera nawet nie trzeba kupować chyba był w plusie, a na pewno jest w kolekcji PS5
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Ja jedynki nie przeszedłem, w dwójce się zakochałem. Próbowałem jedynke, ale odrzuciła mnie jakaś zbytnia kolorowość taka Unchartedowa xD Ale jak mają dowalić takim brudem, brutalnością, sugestywnością i takim naturalizmem jak w Part II, to biorę z miejsca za 3 bomby, bo wiem, że tym razem mi siądzie
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Sądząc po gównoburzy wokół tego tytułu, to może i na dobre mi to wyszło
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 6 minut temu, cotek napisał: Próbowałem jedynke, ale odrzuciła mnie jakaś zbytnia kolorowość taka Unchartedowa Że co proszę? Sam prolog był mega mroczny i brutalny, a później oprócz paru scen nie jest o wiele bardziej kolorowo. No i granie w TLOU2 bez ogrania jedynki to bardzo słaby pomysł.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Uwielbiam obie części tej gry. Wiadomo, że każdy ma inny odbiór gry, ale jedyneczka po prostu cudo, dwójka też mi się spodobała bardzo i będzie znów powód żeby ograć. Dwójka w folii jeszcze czeka
Opublikowano 15 czerwca 20222 l No nie wiem, nie działało to tak na mnie jakoś. Ciągle miałem wrażenie, że gram w kreskówkową grę od Naughty Dog tylko, że w klimatach zombie. Nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że cały art design jest zbyt sielankowy. A z tym Part II to nie wiem. Dawno gra nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, żeby tak mi się wkraść do łba i rozwalić od środka kilka razy. Jeszcze nie daj Boże jakbym za bardzo polubił jedynke, to Spoiler bym płakał za Joelem i nie spodobałaby mi się dwójka wcale. Teraz czekam z wywieszonym jęzorem jak na zajebisty prequel Chociaż wiem, jak się kończy wizyta u świetlików xd
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Autor 31 minut temu, cotek napisał: ale odrzuciła mnie jakaś zbytnia kolorowość taka Unchartedowa xD większej bzdury dawno nie czytałem XD
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 32 minuty temu, Pupcio napisał: Zacząć tlou od dwójki? HORE Jest w tym sens, człowiek się chociaż nie zawiedzie. Zacząć od gorszej części, a pozniej delekowac się jedyneczką.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Może cotek się zaciął w tym lasku przed miastem Billa. Edytowane 15 czerwca 20222 l przez LiŚciu
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 7 minut temu, Figuś napisał: większej bzdury dawno nie czytałem XD No przecież nie kłamie xD kolorowa gierka i tyle
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Faktycznie tak jest, że jak ktoś ograł jedyneczkę Spoiler to dwójka może nim wstrząsnąć, ja bardzo lubiłem postać Joela i szkoda mi było, że Joel ginie, miałem nadzieje, że nadal będzie hardkorowym madafaka ale obie części fajnie mi się składają w całość