Square 8 509 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Ogra się w Plusie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Chociaż ten co to leaknął mówi, że nie ma zmian w gameplayu, a to już automatycznie skreśla dla mnie sens zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Przeszedłem gre trzy razy, jak tylko graficzka ma byc lepsza, to pierdole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Łeee ale lipa chyba tylko dla ludzi co nigdy nie grali albo na premiere ps3 bo w innym przypadku 3 i pół bomby w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 21 minut temu, Bigby napisał: Chociaż ten co to leaknął mówi, że nie ma zmian w gameplayu, a to już automatycznie skreśla dla mnie sens zakupu. HAHAHAHAH Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Zobaczymy. Oficjalne info mówi o rozbudowanym / podrasowanyn gampelayu i walce więc obstawiam, że będzie jednak coś na wzór TLoU2. Tutaj widać sam początek, gdzie akurat "pełnego" gameplayu było niewiele. Oryginał przeszedłem prawilnie na PS3 (gierkowy top życia), ale w remastera i DLC już nie grałem... więc ten Remake wcześniej czy później na pewno wciągnę... ale też z pewnością nie na premierę ale jak cena solidnie spanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 To ja jednak we wrześniu postawię na Evil West, które kosztuje o połowę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 34 minuty temu, Bigby napisał: Chociaż ten co to leaknął mówi, że nie ma zmian w gameplayu, a to już automatycznie skreśla dla mnie sens zakupu. Nie potwierdzili już, że ten remake ma śmigać na podrasowanym silniku dwójki? Co oznacza czołganie sie, liny i te wszystkie niesamowitości o których pisał kiedyś yeti. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Nie potwierdzili już, że ten remake ma śmigać na podrasowanym silniku dwójki? Co oznacza czołganie sie, liny i te wszystkie niesamowitości o których pisał kiedyś yeti. Serio myślisz że 50 letni dziad będzie się bujał na linie jak małpa? Pewnie nawet czołgać mu nie pozwolą bo coś mu dysk wypadnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nie potwierdzili już, że ten remake ma śmigać na podrasowanym silniku dwójki? Co oznacza czołganie sie, liny i te wszystkie niesamowitości o których pisał kiedyś yeti. Opis na stronie produktu dużo fajnych rzeczy mówił, ale ten co grał tego nie potwierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Więc gra będzie też 1:1, jakby dodali czołganie to większość lokacji musieliby przeprojektować, a tak tylko grafikę podciągnęli i 350pln frajerze . B E K A Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 zaczekajmy na jakieś gameplaye, a nie wierzymy na słowo jakiemuś leakerowi. Niemniej ciekawe co poprzez "gameplay enhancements" miało na myśli ND. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Rozbudowane ai dzięki któremu towarzysze będą nosić za nas drabine Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Ale, ze co....czolgac mial sie z córka w tym prologu? Opanujcie te emocje. Pewnie enhanced gameplay odblokuja po prologu. Spoiler Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 5 minut temu, Figaro napisał: zaczekajmy na jakieś gameplaye, a nie wierzymy na słowo jakiemuś leakerowi. Niemniej ciekawe co poprzez "gameplay enhancements" miało na myśli ND. Z drugiej strony jakby to było to by się tym chwalili bezpośrednio, a nie ubierali to w ładne słówka które oznaczają wszytsko i nic. Teraz, smallv86 napisał: Ale, ze co....czolgac mial sie z córka w tym prologu? Opanujcie te emocje. Pewnie enhanced gameplay odblokuja po prologu. Ukryj zawartość Oby... Podobno na zimę się blokuje czołganie żeby odmrożenia waginy nie dostała i znowu potem na wiosnę można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Jako świeży posiadacz remastera na ps4 to ja sobie odpuszczę. Dla tych co tylko ograli wersję oryginalna na 3 to owszem moze być łakomy kąsek, gdy opuścili wersję na 4. Dla mnie który dopiero klasyki od sony ogrywa i te odnowione z 3 i te na 4, to wielka lipa. Sam gameplay z Part II był ok, bo w końcu samo podkradanie się polepszyli i tutaj na hardzie z taką mechaniką bym poszedł w tango i tylko dlatego, dla sama grafiki... niet Oj Sony, kiedy ty puścisz naprawdę mega tytuły, dla których warto kupić 5, a nie jakieś odgrzewacze z 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Patrząc na to jak się Bill zachowuje to ta podmianka AI to bujda na resorach, dokładnie to samo było w oryginale i remasterze XD Spoiler tfuuu na tych co zapłacą za to ponad trzy paki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Już się wyleczyłem z hajpu na ten remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 (edytowane) Nie stwierdzono różnic w gameplayu. Edytowane 20 Lipca 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 To w ogóle ma mieć tryb multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: To w ogóle ma mieć tryb multi? Nie, jak to mówią ma to być czyste singlowe doświadczenie. Obejrzałem fragmenty z tych przecieków i zmian w rozgrywce nie zauważyłem. Wydaje się że największą zmianą w przypadku tego rimejku, będzie... cena. Byłem napalony, miałem brać na premierę wersję na PC, ale jak Sony zażyczy sobie 350 zł to postoje i poczekam na jakieś obniżki. Jak dla mnie zakres zmian względem oryginału jest zbyt mały żeby usprawiedliwić taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Kiepsko mieć wersję digital konsoli, pewnie za 2 lata nadal będzie kosztować 339 w ps store. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 eee pewnie będą zniżki na plusowiczów na jakieś 239 gdzie pudło będzie się walać za stówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 34 minuty temu, Rtooj napisał: Kiepsko mieć wersję digital konsoli, pewnie za 2 lata nadal będzie kosztować 339 w ps store. Kiepsko? Przecież powinieneś się cieszyć, bo dzięki posiadaczom Digitala Sony będzie miało więcej siana na nowe produkcje. Sam tak pisałeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Teraz, ASX napisał: Kiepsko? Przecież powinieneś się cieszyć, bo dzięki posiadaczom Digitala Sony będzie miało więcej siana na nowe produkcje No ale nie kosztem posiadaczy PS5, bo to nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi