Elitesse 377 Opublikowano 28 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2022 11 godzin temu, Square napisał: Kupowałbym bez zastanowienia taki remake. Remake tak, rebuil nie. Pierwsza część już się bardzo zestarzała. Grałem w nią dopiero na PS4 bardziej z chęci poznania fabuły niż dla gameplayu. Dla mnie okazała się najsłabszą częścią ze wszystkich i nie czuję tak dużej chęci do powrotu do niej jak do pozostałych części. Liczę na to, że rebuild TLoU nie sprzeda się tak dobrze jak zakładano, gracze zjadą wydawcę, a ten odstąpi od klepania tych semi-remaków, semi-remasterów, rebuildów na podobnej zasadzie jak zrobił to R* po wydaniu swojej trylogii w takim stanie w jakim ją wydał. Dzięki temu przesunęli siły do innych projektów. Sam chętnie zobaczę solidnie zrobione remaki ww serii gier. Mogą wyjść nawet w ej generacji - połowa albo końcówka, kiedy konsole pokażą swoją moc. To czym obecnie próbują zapychać rynek nie jest warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 (edytowane) Ja tam mam wrażenie, że ten Remake powstaje tylko dlatego, że HBO robi serial i jest szansa na szybki zarobek i dodatkowe fundusze na nowe gry. Tak to jaki byłby sens robić remake tej właśnie gry, to już lepiej by im wyszło zrobić Remake bardziej przestarzałej trylogii Uncharted (i sprzedaż też pewnie lepsza). Na potrzeby filmu Uncharted zrobili remaster tych samych gier (U5 i Lost Legacy) na PS5 a na potrzeby serialu The Last of Us robią ten Remake/Rebuild/ trochę lepszy remaster, bo przynajmniej zmieniają silnik. Tylko cena się nie zgadza, tak to bym kupił. Ciągle wierzę w day1 w PS+ Premium :D. Edytowane 2 sierpnia 2022 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Ja tam mam wrażenie, że ten Remake powstaje tylko dlatego, że HBO robi serial i jest szansa na szybki zarobek i dodatkowe fundusze na nowe gry. Tak to jaki byłby sens robić remake tej właśnie gry, to już lepiej by im wyszło zrobić Remake bardziej przestarzałej trylogii Uncharted (i sprzedaż też pewnie lepsza). Na potrzeby filmu Uncharted zrobili remaster tych samych gier (U5 i Lost Legacy) na PS5 a na potrzeby serialu The Last of Us robią ten Remake/Rebuild/ trochę lepszy remaster, bo przynajmniej zmieniają silnik. Tylko cena się nie zgadza, tak to bym kupił. + Nazewnictwo im się będzie zgadzać. Part 1 i part 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 18 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Ja tam mam wrażenie, że ten Remake powstaje tylko dlatego, że HBO robi serial i jest szansa na szybki zarobek i dodatkowe fundusze na nowe gry apartamenty, jachty, premie dla pracowników, węgiel, koks i dziewki,. Ciągle wierzę w day1 w PS+ Premium :D. Wydawanie gier na premierę w ramach abonamentu jest niezgodne z polityką firmy Sony i standardami społeczności. Najpierw trzeba wyciągnąć kasę od graczy, a po kilku latach będzie można im dać tą grę w ramach abonamentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) to wkoncu beda tam zmiany w gameplayu jak w 2 czy nie ? bo sie pogubilem, nie bylo mnie chwile, mialy byc, a teraz ze nie mialy ? bo to taki false advertising by byl i skok na kase w sumie, bo z tego co widzialem do tej pory to tylko grafike poprawili. audio chyba tez te same ? a bedzie multi ? Edytowane 4 sierpnia 2022 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Nowa grafika w nowej cenie, co Ty byś chciał singla i multi za 350zl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 On 7/24/2022 at 9:15 AM, Pupcio said: Gorilla games czołowym devem? No ludzie kochani Kupilem niedawno ps5 w pakiecie z nowym horizonem, pogralem chyba z 30 minut i juz mi sie nie chcialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 28 minut temu, Andżej napisał: to wkoncu beda tam zmiany w gameplayu jak w 2 czy nie ? zmiany gameplayowe ograniczą się do: - nowego systemu sztucznej inteligencji zaczerpniętego z TLOU2 i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 22 minuty temu, messer88 napisał: Nowa grafika w nowej cenie, co Ty byś chciał singla i multi za 350zl? Trochę go poniosło Może myśli że jest dalej 2010 i twórcy jeszcze udają że to deszcz a nie ślina Teraz, ASX napisał: zmiany gameplayowe ograniczą się do: - nowego systemu sztucznej inteligencji zaczerpniętego z TLOU2 i to tyle Zapomniałeś o kozag stole ulepszeń broni :0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 W skrócie nasi podopieczni będą tańczyć za osłonami tak, żeby przeciwnicy ich nie widzieli trzy banknoty to podatek od haptyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 A tak w ogóle to ile razy w grach się chwalili jakie to ai ma nie być a przecież to są dauny zawsze, nie wiem czy ktoś wierzy że tutaj będzie inaczej? W tlou2 takie same dauny z przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1555212056600530944?t=YLbcMh9M2UJtw9kazgFT1w&s=19 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Absolutne gratulacje dla teamu Naughty Diog, ze ich „Remake” oferuje niewiarygodny skok wizualno- animacyjny w kwestii poruszania sie konia TLOU vs TLOU Remake. Tylko w w tym problem, ze ten poziom „zajebiatej animacji”, to poziom The Last of Us 2. Śmiem twierdzić, ze RDR2 oferuje lepsze doświadczenie , jesli chodzi o jazdę konno. Ja, naprawę nie wiem co chodzi w ekipie Naughty Dog. Tam, naprawdę, maja gigantyczne problemu finansowe, ze musza nabijać kase tym kretyńskim „Remake”? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 13 minut temu, walek napisał: Śmiem twierdzić, ze RDR2 oferuje lepsze doświadczenie , jesli chodzi o jazdę konno. Przecież to jest oczywiste, nawet nie ma czego porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 596 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Nikt nie musi kupować, tym bardziej że nie ma akcji pod tytułem "wydaj 299 zł a otrzymasz ekskluzywny epizod albo zmienione plansze". Chyba że dla kogoś takim must have są wymienne koszulki albo haptyczna żyrafa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 16 godzin temu, ASX napisał: zmiany gameplayowe ograniczą się do: - nowego systemu sztucznej inteligencji zaczerpniętego z TLOU2 i to tyle Zapomniałeś o dodaniu multiplayer experience żywcem wyjętego z dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 31 minut temu, Bzduras napisał: Zapomniałeś o dodaniu multiplayer experience żywcem wyjętego z dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2022 https://imgur.com/a/iPxUwSg Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 kolejne małe porównanie od ND 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Cenzura słowna potwierdzona, ciekawe co jeszcze wytną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Dom Luisa pali się lepiej niż kiedykolwiek! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 11 minut temu, Square napisał: Cenzura słowna potwierdzona, ciekawe co jeszcze wytną. ale że co? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 14 minut temu, Figuś napisał: ale że co? XD Śmieje się z tego wybipowanego sukinsyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2022 Tyle dobrze, że różnice są dużo większe między remakiem a remasterem niż między oryginałem a remasterem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2022 No za 3 bomby byłoby miło xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi