Skocz do zawartości

The Last of Us Part I

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sony rozeslalo kody wybranym recenzentom, wiec ludzie juz graja. Z tego co Heretyk pisal miedzy wierszami, to chyba nie bedzie tak zle.

Ale tez raczej nie tak dobrze, by kupowac to na premiere za wiecej niz stowe (no chyba, ze ktos bedzie gral pierwszy raz).

Opublikowano

oczywiście że będzie bardzo dobrze, to w końcu remake jednej z najlepszych gier w historii. Wątpliwości budzi jedynie zakres zmian w stosunku do ceny.

Opublikowano
3 minutes ago, Square said:

Te trzy i pół bomby cię nie zniechęca?

Dla mnie to 70$, więc trochę inaczej do tego podchodzę. Gdyby to było 10, czy nawet 5% mojego miesięcznego zarobku to bym na pewno odpuścił zakup i poczekał, aż stanieje. Mimo, że gierka to top3 moich gier życia :)

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał:

Dla mnie to 70$, więc trochę inaczej do tego podchodzę. Gdyby to było 10, czy nawet 5% mojego miesięcznego zarobku to bym na pewno odpuścił zakup i poczekał, aż stanieje. Mimo, że gierka to top3 moich gier życia :)

Później zdziwienie, że Sony chciwe i wyciąga łapy po kasę, jak są ludzie, którzy jeszcze rzucają w nich pieniędzmi :facepalm:

• Plusik 2
Opublikowano

W sumie mimo że ograłem wersje ps3 plus rozkopałem wersje ps4 to brałbym na premiere jakby zostawili tryb sieciowy plus jakieś dodatkowe bajery i tryby ale dla samego singla poczekam aż zejdzie o połowe i wezmę z drugiej ręki. Technologicznie wygląda świetnie ale to dalej ta sama gra tylko okrojona z trybu sieciowego więc nie będzie nic ciekawego do roboty po ograniu.

Opublikowano
6 hours ago, McDrive said:

Później zdziwienie, że Sony chciwe i wyciąga łapy po kasę, jak są ludzie, którzy jeszcze rzucają w nich pieniędzmi :facepalm:

Dlaczego miałbym nie rzucić pieniędzmi za grę na którą czekam, której pierwowzór uwielbiam, przy której będę się zajebiście bawił i którą skończę więcej niż raz. Pewnie, wolałbym żeby była tańsza, a najlepiej jako darmowy update. No ale jest jak jest. 

Ogólnie sytuacja podobna jest do tego co było z The Legend of Zelda: Wind Waker HD. Też były krzyki, narzekania, że niepotrzeby remake, że oryginał się super trzyma i tak dalej. Wiem, bo sam byłem w tej grupie. Ale w końcu kupiłem i zagrałem. No i było fajnie, ale nadal byłem zdania, że to bez sensu było. Do momentu kiedy trafił mi się oryginał na GCN, który odpaliłem na Wii. I o rany, gra z WiiU wygląda nieskończenie lepiej, a wersja GCN paskudnie przy niej. Tu będzie to samo, jestem przekonany

• Haha 1
Opublikowano

Kurde na pewno ogram i gdybym nie miał takich zaległości to bym może i się skusił na premierę, ale tyle sztosów czeka do ogrania, że raczej odpuszczę, mimo, że to jedna z gier życia.

Opublikowano

Cieszę się że są tacy ludzie co zapłacą trzy i pół bomby :bolduper: Będzie mi łatwiej ją odkupić po roku za 100 :lapka:

Ja już zapłaciłem 250 za wersję PS3 i 250 za wersje PS4 bo to były pełnoprawne produkty nie obcięte z trybu frakcji, który dostarczył mi mnóstwo frajdy. Part I Remaster też zagram ale kiedyś tam za rozsądny pieniądz. Szanujmy się :hi:

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Jak się dalej Donnatele i Ojczyznosławy na to będą godzić to niestety dalej tak będzie.

Jeśli edycja gry z dodatkowymi skórkami i szybszym dostępem do przedmiotów za 500 bombek rozeszła się w kilka minut, a ludzie nadal pytają kiedy kolejny restock, to niestety ten pociąg już dawno odjechał. :frog: