Opublikowano 29 marca 20232 l 2 minuty temu, Daffy napisał: Czyli rozumiem że wg ciebie za chwilę każda gra od Sony powinna mieć zdublowany temat w dziale pc? Jakoś od lat w dziale Xbox nikt się nie zapala że gierki też wychodzą na pc i powinno się o tych wersjach pisać gdzie indziej Kiedyś byli tacy którzy się na to oburzali również w dziale Xboxa, ale potem do tego przywykli. Tak samo będzie z graczami Playstation.
Opublikowano 29 marca 20232 l 18 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Typie. Sony się szmaci z PC więc przywyknij. Szmacenie się to złożenie zestawu PC za 30 koła i jechanie na piratach z Zatoki. Jaki ripper wariacie? SKIDROW czy FitGirl? To, że się obnosicie na forum że jedziecie na pirackich romach gierek Nintendo na PC a teraz jeszcze jawnie piszesz o okradaniu Steama to nie oznacza, że powinno być przyzwolenie na forum na coś takiego.
Opublikowano 29 marca 20232 l 6 minutes ago, Daffy said: Czyli rozumiem że wg ciebie za chwilę każda gra od Sony powinna mieć zdublowany temat w dziale pc? Jakoś od lat w dziale Xbox nikt się nie zapala że gierki też wychodzą na pc i powinno się o tych wersjach pisać gdzie indziej
Opublikowano 29 marca 20232 l 11 minut temu, Homelander napisał: To forum konsolowe, więc obowiazuje zasada konsolowych exów. PC sa na doczepkę i ma swój dział. Pisz tam do woli o dlss, nvidii, fsr i innych takich sprawach. To wbij sobie do głowy, że to nie jest konsolowy ex. Czego nie kumasz? Gra od wczoraj jest na PC. Jest temat o grze, gram w nią na PC więc o tym pisze. Masz problem to idź na inne forum i nie płacz, że Ci się sony skundliło i wydają gry na PC. 8 minut temu, GearsUp napisał: Szmacenie się to złożenie zestawu PC za 30 koła i jechanie na piratach z Zatoki. Jaki ripper wariacie? SKIDROW czy FitGirl? To, że się obnosicie na forum że jedziecie na pirackich romach gierek Nintendo na PC a teraz jeszcze jawnie piszesz o okradaniu Steama to nie oznacza, że powinno być przyzwolenie na forum na coś takiego. Jebnij się w główkę. Grę kupiłem na steam, zresztą masz mój nick to sobie sprawdź.
Opublikowano 29 marca 20232 l Może tak przenieść gierki Sony które też wychodzą na pc do tematu multiplatform tak jak kiedyś niektórzy chcieli przenosić gry z działu Xbox?
Opublikowano 29 marca 20232 l 39 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Beka w uj. Dali do gry zbugowany dll od pamięci który ma wysrywy. Wersja piracka ma już zmieniony dll i gra śmiga aż miło, a legalni w dupie i czekają na łaskę Pana. Ciebie mogę jebnąć.
Opublikowano 29 marca 20232 l Pecetowcy znowu robią burdel na największym KONSOLOWYM forum w Polsce? Klasyka małpy pc wracać do swojego getta kilka pięter niżej
Opublikowano 29 marca 20232 l Homelander chciał się poczuć modny i na fali z "wypierdalać do działu PC bla bla", ale trochę nie wyszło. Bez kitu, napiszesz 2 posty o technikaliach, a już się wielcy konsolowcy odpalają.
Opublikowano 29 marca 20232 l Teraz, Pupcio napisał: Pecetowcy znowu robią burdel na największym KONSOLOWYM forum w Polsce? Klasyka małpy pc wracać do swojego getta kilka pięter niżej Na czym ogrywasz RE4r i czemu nie piszesz w dedykowanym dziale tej platformy?
Opublikowano 29 marca 20232 l 1 minutę temu, Daffy napisał: Na czym ogrywasz RE4r i czemu nie piszesz w dedykowanym dziale tej platformy? To teraz znajdź mój post w temacie o typowym pecetowym pierdoleniu pisze tylko o grze
Opublikowano 29 marca 20232 l Teraz, tjery napisał: Homelander chciał się poczuć modny i na fali z "wypierdalać do działu PC bla bla", ale trochę nie wyszło. Bez kitu, napiszesz 2 posty o technikaliach, a już się wielcy konsolowcy odpalają. Ale już pytania jaki tryb rozdzielczości, jakie HDR, jakie włosy, ile klatek, czy blur wyłączyć, to już pytania z duszą wiecznego prawilnego konsolowca
Opublikowano 29 marca 20232 l 9 minutes ago, Bzduras said: Ostatnio jak sprawdzałem to było forum o gierkach, a nie KONSOLOWE Ostatnio jak sprawdzałem to było forum PSXEXTREME, czyli pisma o profilu konsolowym
Opublikowano 29 marca 20232 l 3 minuty temu, Daffy napisał: Ale już pytania jaki tryb rozdzielczości, jakie HDR, jakie włosy, ile klatek, czy blur wyłączyć, to już pytania z duszą wiecznego prawilnego konsolowca No niestety nie dla nas marnych Pecetowców umiejętność odróżniania spraw technicznych z konsolowym pieprzem, które są dozwolone, od tych zakazanych. Teraz, Homelander napisał: Ostatnio jak sprawdzałem to było forum PSXEXTREME, czyli pisma o profilu konsolowym Nie zesraj się. Edytowane 29 marca 20232 l przez tjery
Opublikowano 29 marca 20232 l Ja akurat lubię czytać o tym jak konkretna gra śmiga na PC więc wypierdalać ze swoimi żalami gdzie indziej.
Opublikowano 29 marca 20232 l 23 minuty temu, Homelander napisał: To forum konsolowe, więc obowiazuje zasada konsolowych exów. PC sa na doczepkę i ma swój dział. Pisz tam do woli o dlss, nvidii, fsr i innych takich sprawach. Konsolowy ex to wymyśliły klapy aby zracjonalizować, że Sony też wydaje gry na PC (bo jak robił to MS to „Xbox nie ma exów”). Ex z definicji to gra dostępna na jeden sprzęt i takim jest Demon’s Souls, Ratchet czy w przyszłości FF16 przez jakiś czas. Reszta to mniej lub bardziej zabawne próby tłumaczenia sobie czegokolwiek.
Opublikowano 29 marca 20232 l Nie należy zwracać po prostu uwagi na posty pecetowe, klepną takie ze trzy w temacie i pójdą do innego tematu klepnąć o innej grze kilka postów na temat technikaliów, jak już się pobawią ustawieniami (czyt. pograją) w tej pierwszej
Opublikowano 29 marca 20232 l Nie da się czytać tych pecetowych wysrywów. Dobrze, że sony ich rucha jakimiś chujowymi portami.
Opublikowano 29 marca 20232 l 30 minut temu, Daffy napisał: Jakoś od lat w dziale Xbox nikt się nie zapala że gierki też wychodzą na pc i powinno się o tych wersjach pisać gdzie indziej może dlatego że tam się generalnie mało pisze?
Opublikowano 29 marca 20232 l Nie, to że blacharze mają tryb install -> benchmark -> delete to inna sprawa, ale chłopaki dostali grę, więc o niej piszą. Nie wiem o co się komsolaki oburzają skoro temat i tak jest martwy?
Opublikowano 29 marca 20232 l Czym np taki post się różni od rzekomych pecetowych wysrywow? 16 minut temu, Homelander napisał: Ostatnio jak sprawdzałem to było forum PSXEXTREME, czyli pisma o profilu konsolowym Jeśli sugerować się tylko tą stuletnią nazwą to proszę o usunięcie każdego działu na forum prócz playstation
Opublikowano 29 marca 20232 l Kolega ma po prostu ból dupy, że TLOU można ograć na laptopie zamiast kupować małża
Opublikowano 29 marca 20232 l 1 minutę temu, Daffy napisał: Czym np taki post się różni od rzekomych pecetowych wysrywow? Nie pisały go palce zwierzęcia xD