Opublikowano 31 marca31 mar 7 minut temu, łom napisał(a): Wersja ze zmienionymi twarzami bohaterów aby wyglądały jak te w serialu Nawet nie kracz, bo patrząc na to co oni robią to jest całkiem możliwe
Opublikowano 31 marca31 mar 3 godziny temu, łom napisał(a): Wersja ze zmienionymi twarzami bohaterów aby wyglądały jak te w serialu Wtedy oficjalnie przyznam, że zmiana gęby Parkera to nie najbardziej durna decycja.
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi W ramach kwietnia z The Last of Us ponownie zacząłem Part 1. Tym razem na Decku. To niesamowite, że chociaż znam ją na pamięć to i tak z przyjemnością ogądam przerywniki, a eksploracja i walka sprawia przeogromną radość. Doskonały tytuł. Sama gra działa płynnie w 30 klatkach wyglądając bardzo dobrze
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi Przeszedłem pewnie z 5-6 razy i za każdym razem bawię się doskonale uwielbiam tą grę i pewnie jeszcze nie raz skończę Edytowane 5 kwietnia5 kwi przez mario10
Opublikowano piątek o 07:394 dni Każda okazja dobra, żeby wydać kolejny raz The Last of Us A wgl "Complete" trochę sugeruje, jakby trójki rzeczywiście miało nie być.
Opublikowano piątek o 08:014 dni Trochę już przesadzają jak dla mnie. Gry są świetne ale ile razy można to samo wałkować. No ale jak jest popyt to będą wykorzystywać do maksimum tą serię.
Opublikowano piątek o 08:254 dni Odcinanie kuponów przy okazji premiery serialu. Mam tylko nadzieję, że trwają też prace nad TLOU3.
Opublikowano piątek o 08:284 dni To łapcie jeszcze bekową figurkę.https://www.darkhorse.com/Blog/4375/fight-for-survival-with-the-last-of-us-joel-with-b
Opublikowano piątek o 08:324 dni jest popyt bo akurat wychodzi kolejny sezon serialu, więc stosunkowo łatwo można skapitalizować hajp kolejną edycją tej samej gry i portem na PC. Ciekaw jestem, co wymyślą na premierę trzeciego sezonu, tu się zaczną schody. Bo 3 część gry do tego czasu na pewno nie wyjdzie, a pomysły na porty, remastery i nowe edycje się wyczerpały.
Opublikowano piątek o 08:334 dni 7 minut temu, jimmy napisał(a):Odcinanie kuponów przy okazji premiery serialu. Mam tylko nadzieję, że trwają też prace nad TLOU3.Nie trwają."Don’t Bet On There Being More" https://www.ign.com/articles/neil-druckmann-says-dont-bet-on-there-being-a-the-last-of-us-part-34 minuty temu, ASX napisał(a):jest popyt bo akurat wychodzi kolejny sezon serialu, więc stosunkowo łatwo można skapitalizować hajp kolejną edycją tej samej gry i portem na PC.Ciekaw jestem, co wymyślą na premierę trzeciego sezonu, tu się zaczną schody. Bo 3 część gry do tego czasu na pewno nie wyjdzie, a pomysły na porty, remastery i nowe edycje się wyczerpały.Przecież 2gi sezon serialu to nie będzie cała gra. Nic nie wymyślą, bo za rok będą zajęci promocją Intergalactic.
Opublikowano piątek o 08:384 dni Raczej trwają, ale nie ma sensu o tym mówić na ten moment. Nie ubiją kury znoszącej złote jajka. Ale najpierw Intergalactic
Opublikowano piątek o 08:404 dni Teraz, jimmy napisał(a):Raczej trwają, ale nie ma sensu o tym mówić na ten moment. Nie ubiją kury znoszącej złote jajka.Ale najpierw Intergalactic No z jego wypowiedzi wynikało co innego, ale po wtopie z Frakcjami może chce mieć spokój. No i Intergalactic, tym muszą się zająć.Druckamnn pewnie przy 3cim i 4rtym sezonie już mniej się będzie udzielał, bo imo scenariusz już pewnie napisany do końca, pytanie tylko, czy 14, czy może 21 episodów, bo końcówkę gry można sporo rozbudować (o side story).Ja stawiam, że będą 4 sezony. Czyli part 2 rozbity na 21 godzin/ epizodów.Btw S02 Rotten Tomatoes 93%, byle do poniedziałku
Opublikowano piątek o 08:474 dni No i?Pisałem o tym że Sony próbuje kapitalizować sukces serialu wypuszczając w jego okolicach kolejne edycje gry. Pierwszy sezon serialu: 15 stycznia 2023 r,Pecetowy port Part 1: 28 marca 2023 r. Drugi sezon serialu: 14 kwietnia 2025 r.Pecetowy port Part 2: 3 kwietnia 2025 r. Complete Edition na PS5: 10 kwietnia 2025 r. i że przy trzecim sezonie może zabraknąć im pomysłu na to jak kolejny raz sprzedać tą samą grę. Choć znając życie nie doceniam Sony i na pewno wymyślą jakąś nową edycję lub remaster
Opublikowano piątek o 08:564 dni Zrobią nowy steelbok, dodadzą kilka artów i ten sam komiks co zawsze i nazwą Ultimate Edition. Pora na CS'a.Przecież to i tak robota Sony, a ND to najwyżej kilka grafik muszą podesłać na tę okazję.
Opublikowano piątek o 22:543 dni Lece teraz znowu Part 1, bo wśród gier TPP to jest szczyt (wraz z dwóją) tego co można w tego typu grach osiągnąć. Ale propsowanie tego co robi Sony, czyli napierdalanie tej samej gry od 3 generacji nie jest nawet zabawne.
Opublikowano piątek o 23:033 dni Takie zbiorcze wydania istniejacych juz gier to zadna nowosc na rynku. Nie jest to cos, co wymyslilo Sony. Wczesniej byly chocby Batman: Arkham Collection czy Bioshock Collection.