Skocz do zawartości

The Last of Us Part I

Featured Replies

Opublikowano

zwiastun premierowy 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 122,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. The Last of Us Part I ukończyłem dwukrotnie zdobywając przy tym swoje platynowe trofeum nr 180, zatem kilka słów o grze. To nie jest tak, że Part I nie otrzymało żadnych dodat

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Zamiast premiery tych odwlekanych frakcji i przerzucenia wszystkich sił do pracy nad nowym IP dostajemy ponownie The last of us 1, które ktoś niespełna rozumu postanowił nazwać rimijekiem. Jak widać n

Opublikowano

Gram ostatnio w tę grę na PS3, więc tym bardziej to odświeżenie oprawy graficznej robi wrażenie, ale te twarze (szczególnie Ellie) :/

Strasznie mi to przeszkadza, lol

Opublikowano

Powoli hype się włącza :) Nie mogę się doczekać aż ogram to, a zaraz potem dwójeczkę :)

Opublikowano

Jeszcze nie zdecydowalem ale ladnie wyglada. Pytanie czy wystarczajaco ?

Opublikowano

Nie oglądam, żeby nie naciąć się na spoilery :shieeet:

Opublikowano
1 godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ekspresja twarzy,emocje i animacje bajka.

Fajnie będzie sobie przypomnieć po tylu latach przerwy.

Mimika super ale juz grzebia w cut scenkach to juz mi sie nie podoba. Wczesniej jak Ellie zauwazyla zegarek Joela po raz pierwszy rzucila  komentarzem, teraz tylko przechodzi ze smutna mina i to wszystko ??? Jedna z moich ulubionych scen wlasnie dostala po dupie. Nie wiem, moze cos przegapilem. W kazdym razie ta scena nie ma sensu teraz.

Opublikowano

A gdzie ty niby masz tę scenkę pokazaną? :philosoraptor:

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

A gdzie ty niby masz tę scenkę pokazaną? :philosoraptor:

5:08 w tym poprzednim filmie co Figus wrzucił. Niemnie jednak ta scena jest chyba taka sama a z tego filmu nie można wywnioskować czy Ellie mówi czy nie mówi do Joela bo jej tekst o zegarku był chwilkę wcześniej

Opublikowano

Jakie to słabe, nie ogarniam tych ukłonów w stronę oprawy. Part II w realiach części pierwszej. 339 zł :facepalm:

Opublikowano

tutaj gameplay z trochę bardziej growego momentu

Opublikowano
5:08 w tym poprzednim filmie co Figus wrzucił. Niemnie jednak ta scena jest chyba taka sama a z tego filmu nie można wywnioskować czy Ellie mówi czy nie mówi do Joela bo jej tekst o zegarku był chwilkę wcześniej

Mówi to właśnie w tym momencie jak przechodzi, tylko w tym filmie nie ma dźwięku z gry, tylko jakaś baba gada, więc nie wiem skąd wniosek, że tego nie mówi.
Opublikowano

W tym momencie jest ta wersja dla niewidomych, że lektor ci gada co się dzieje.

Opublikowano

Mnie zastanawiac dlaczego to zmienili, dlaczego ma smutna mine kiedy spostrzega uszkodzony  zegarek. Przeciez na tym etapie fabularnym nic nie wie o Joelu. Kontekst sie nie zgadza.

Reedycja.

Z tego co widze to chwile przed nim stoi i sie przyglada, by po chwili przejsc dalej. Nie widze by cokolwiek mowila :dunno:

Opublikowano

Dobrze to wymyślili. Mało wam Joela w 2 to możecie sięgnąć po niego w odświeżonej pierwszej części, ponieważ nigdy wcześniej nie wyglądał tak wyraziście albo wyku.rwiscie :reggie: 

Opublikowano

Ale w sumie gra pewnie będzie jedną z najładniejszych gier na tę generację. Poza Horizonem to nie ma do czasu ragnaroka nigdzie konkurencji. 

Opublikowano
38 minut temu, Rtooj napisał:

Ale w sumie gra pewnie będzie jedną z najładniejszych gier na tę generację. Poza Horizonem to nie ma do czasu ragnaroka nigdzie konkurencji. 

Gry będą ładniejsze jak wreszcie przestaną robić crossgeny:facepalm:

Opublikowano

Trzeba też przyznać, że animację i mimikę twarzy robią chyba najlepiej ze wszystkich, pamiętam jak grałem w drugą cześć to byłem pod wielkim wrażeniem, kurde nie wiem, jak zostawią trofeum za przejście gry na najwyższym poziomie trudności, to zacznę polować na używane z olxa:sonkassie: 

Opublikowano
4 godziny temu, SpacierShark123 napisał:

Bardziej od grafiki kręci mnie fakt dodania wsparcia dualsense . Dla mnie ten pad jest najlepszym co obecna generacja przyniosła obecnie po raz drugi ogrywam Metro Exodus i z bajerami dualsense gra robi robote . 

Tak, ale brakuje mi w nim haptyki na analogach