ASX 14 596 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 2 minuty temu, Daffy napisał: Czyli rozumiem że wg ciebie za chwilę każda gra od Sony powinna mieć zdublowany temat w dziale pc? Jakoś od lat w dziale Xbox nikt się nie zapala że gierki też wychodzą na pc i powinno się o tych wersjach pisać gdzie indziej Kiedyś byli tacy którzy się na to oburzali również w dziale Xboxa, ale potem do tego przywykli. Tak samo będzie z graczami Playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 18 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Typie. Sony się szmaci z PC więc przywyknij. Szmacenie się to złożenie zestawu PC za 30 koła i jechanie na piratach z Zatoki. Jaki ripper wariacie? SKIDROW czy FitGirl? To, że się obnosicie na forum że jedziecie na pirackich romach gierek Nintendo na PC a teraz jeszcze jawnie piszesz o okradaniu Steama to nie oznacza, że powinno być przyzwolenie na forum na coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 6 minutes ago, Daffy said: Czyli rozumiem że wg ciebie za chwilę każda gra od Sony powinna mieć zdublowany temat w dziale pc? Jakoś od lat w dziale Xbox nikt się nie zapala że gierki też wychodzą na pc i powinno się o tych wersjach pisać gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 362 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Ostatnio jak sprawdzałem to było forum o gierkach, a nie KONSOLOWE Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 11 minut temu, Homelander napisał: To forum konsolowe, więc obowiazuje zasada konsolowych exów. PC sa na doczepkę i ma swój dział. Pisz tam do woli o dlss, nvidii, fsr i innych takich sprawach. To wbij sobie do głowy, że to nie jest konsolowy ex. Czego nie kumasz? Gra od wczoraj jest na PC. Jest temat o grze, gram w nią na PC więc o tym pisze. Masz problem to idź na inne forum i nie płacz, że Ci się sony skundliło i wydają gry na PC. 8 minut temu, GearsUp napisał: Szmacenie się to złożenie zestawu PC za 30 koła i jechanie na piratach z Zatoki. Jaki ripper wariacie? SKIDROW czy FitGirl? To, że się obnosicie na forum że jedziecie na pirackich romach gierek Nintendo na PC a teraz jeszcze jawnie piszesz o okradaniu Steama to nie oznacza, że powinno być przyzwolenie na forum na coś takiego. Jebnij się w główkę. Grę kupiłem na steam, zresztą masz mój nick to sobie sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Może tak przenieść gierki Sony które też wychodzą na pc do tematu multiplatform tak jak kiedyś niektórzy chcieli przenosić gry z działu Xbox? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 39 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Beka w uj. Dali do gry zbugowany dll od pamięci który ma wysrywy. Wersja piracka ma już zmieniony dll i gra śmiga aż miło, a legalni w dupie i czekają na łaskę Pana. Ciebie mogę jebnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Pecetowcy znowu robią burdel na największym KONSOLOWYM forum w Polsce? Klasyka małpy pc wracać do swojego getta kilka pięter niżej 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Homelander chciał się poczuć modny i na fali z "wypierdalać do działu PC bla bla", ale trochę nie wyszło. Bez kitu, napiszesz 2 posty o technikaliach, a już się wielcy konsolowcy odpalają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Teraz, Pupcio napisał: Pecetowcy znowu robią burdel na największym KONSOLOWYM forum w Polsce? Klasyka małpy pc wracać do swojego getta kilka pięter niżej Na czym ogrywasz RE4r i czemu nie piszesz w dedykowanym dziale tej platformy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 1 minutę temu, Daffy napisał: Na czym ogrywasz RE4r i czemu nie piszesz w dedykowanym dziale tej platformy? To teraz znajdź mój post w temacie o typowym pecetowym pierdoleniu pisze tylko o grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Teraz, tjery napisał: Homelander chciał się poczuć modny i na fali z "wypierdalać do działu PC bla bla", ale trochę nie wyszło. Bez kitu, napiszesz 2 posty o technikaliach, a już się wielcy konsolowcy odpalają. Ale już pytania jaki tryb rozdzielczości, jakie HDR, jakie włosy, ile klatek, czy blur wyłączyć, to już pytania z duszą wiecznego prawilnego konsolowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 9 minutes ago, Bzduras said: Ostatnio jak sprawdzałem to było forum o gierkach, a nie KONSOLOWE Ostatnio jak sprawdzałem to było forum PSXEXTREME, czyli pisma o profilu konsolowym Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Daffy napisał: Ale już pytania jaki tryb rozdzielczości, jakie HDR, jakie włosy, ile klatek, czy blur wyłączyć, to już pytania z duszą wiecznego prawilnego konsolowca No niestety nie dla nas marnych Pecetowców umiejętność odróżniania spraw technicznych z konsolowym pieprzem, które są dozwolone, od tych zakazanych. Teraz, Homelander napisał: Ostatnio jak sprawdzałem to było forum PSXEXTREME, czyli pisma o profilu konsolowym Nie zesraj się. Edytowane 29 marca 2023 przez tjery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Ja akurat lubię czytać o tym jak konkretna gra śmiga na PC więc wypierdalać ze swoimi żalami gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 23 minuty temu, Homelander napisał: To forum konsolowe, więc obowiazuje zasada konsolowych exów. PC sa na doczepkę i ma swój dział. Pisz tam do woli o dlss, nvidii, fsr i innych takich sprawach. Konsolowy ex to wymyśliły klapy aby zracjonalizować, że Sony też wydaje gry na PC (bo jak robił to MS to „Xbox nie ma exów”). Ex z definicji to gra dostępna na jeden sprzęt i takim jest Demon’s Souls, Ratchet czy w przyszłości FF16 przez jakiś czas. Reszta to mniej lub bardziej zabawne próby tłumaczenia sobie czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Nie należy zwracać po prostu uwagi na posty pecetowe, klepną takie ze trzy w temacie i pójdą do innego tematu klepnąć o innej grze kilka postów na temat technikaliów, jak już się pobawią ustawieniami (czyt. pograją) w tej pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Nie da się czytać tych pecetowych wysrywów. Dobrze, że sony ich rucha jakimiś chujowymi portami. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Kompleks konsolowca widzę u niektórych wleciał na grubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 362 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 ej, widać po mnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 30 minut temu, Daffy napisał: Jakoś od lat w dziale Xbox nikt się nie zapala że gierki też wychodzą na pc i powinno się o tych wersjach pisać gdzie indziej może dlatego że tam się generalnie mało pisze? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Nie, to że blacharze mają tryb install -> benchmark -> delete to inna sprawa, ale chłopaki dostali grę, więc o niej piszą. Nie wiem o co się komsolaki oburzają skoro temat i tak jest martwy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Czym np taki post się różni od rzekomych pecetowych wysrywow? 16 minut temu, Homelander napisał: Ostatnio jak sprawdzałem to było forum PSXEXTREME, czyli pisma o profilu konsolowym Jeśli sugerować się tylko tą stuletnią nazwą to proszę o usunięcie każdego działu na forum prócz playstation 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 Kolega ma po prostu ból dupy, że TLOU można ograć na laptopie zamiast kupować małża Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 29 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2023 1 minutę temu, Daffy napisał: Czym np taki post się różni od rzekomych pecetowych wysrywow? Nie pisały go palce zwierzęcia xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi