Opublikowano 9 czerwca 20222 l Autor Ciekawe jak to sie stało, ze wskrzesili tak stara gre. Zagadali do ms, ze gamepass w zamian za kase na development?
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Mocna zrzynka z Aliena jeśli chodzi o VHS vibe. Do tego mocno pasuje mi to The Persistence. To będzie roguelike? Sugeruje się tytułem
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 29 minut temu, 20inchDT napisał: Ciekawe jak to sie stało, ze wskrzesili tak stara gre. Zagadali do ms, ze gamepass w zamian za kase na development? Redfall i Stafield w 2023, t się stało.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Autor ja wiem ze to ma byc gra scifi, ale nie dokładaj swojej tworczosci
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Nie powiem, klimacik na tym trailerku wczoraj był. A skoro wpada do GP to wręcz nie wypada nie sprawdzić.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Ale to będzie rogal czy nie rogal? Wiadomo coś? Bo się podjarałem mocno że może być spoko skradanka sci fi ale jak będzie rogal to jaranko spada do 2%
Opublikowano 10 czerwca 20222 l W sumie na razie nic nie wiadomo, mi wygląda to na horror w stylu Alien Isolation.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Skojarzenia mam raczej z SOMĄ, ten sam rodzaj paraliżującego strachu.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l The Persistence też tak wygladał a był rogal. Nazwa Routine też jakoś mi się kojarzy z grą w pętli ale może po prostu niepotrzebnie tak to skojarzyłem. Wygląda zajebiście więc nie sprzedaje xboxa
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Kurde nie wiem czemu o grze wcześniej nie słyszałem skoro jest od 10 lat w developingu. Ten czas tworzenia nie świadczy o niej dobrze, ale może dzięki kasce z MS wyjdzie z tego coś dobrego. Tak jak Paolo, mam skojarzenia z SOMA. W pierwszych momentach byłem pewien, że to jej kontynuacja. Jaram się bardzo. Edytowane 10 czerwca 20222 l przez Czoperrr
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Tytuł gry sugeruje jakąś pętle czasową, nie zdziwię się więc jeśli gra okaże się takim rogalikiem z fabułą, coś w stylu Returnal, choć wiadomo że to inny gatunek. Sama zajawka fajna i czekam na więcej.