Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jezu słodki, alien isolation 2 sie nie doczekam to chociaz to

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stary gameplay

Opublikowano

No tak - stary gameplay.

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe jak to sie stało, ze wskrzesili tak stara gre. Zagadali do ms, ze gamepass w zamian za kase na development?

Opublikowano

Mocna zrzynka z Aliena jeśli chodzi o VHS vibe. Do tego mocno pasuje mi to The Persistence.

To będzie roguelike? Sugeruje się tytułem

Opublikowano
  • Autor

ja wiem ze to ma byc gra scifi, ale nie dokładaj swojej tworczosci

Opublikowano

Nie powiem, klimacik na tym trailerku wczoraj był. A skoro wpada do GP to wręcz nie wypada nie sprawdzić.

Opublikowano

Ale to będzie rogal czy nie rogal? Wiadomo coś? Bo się podjarałem mocno że może być spoko skradanka sci fi ale jak będzie rogal to jaranko spada do 2%

Opublikowano

W sumie na razie nic nie wiadomo, mi wygląda to na horror w stylu Alien Isolation.

Opublikowano

The Persistence też tak wygladał a był rogal. Nazwa Routine też jakoś mi się kojarzy z grą w pętli ale może po prostu niepotrzebnie tak to skojarzyłem. Wygląda zajebiście więc nie sprzedaje xboxa:)

Opublikowano

Kurde nie wiem czemu o grze wcześniej nie słyszałem skoro jest od 10 lat w developingu. Ten czas tworzenia nie świadczy o niej dobrze, ale może dzięki kasce z MS wyjdzie z tego coś dobrego. Tak jak Paolo, mam skojarzenia z SOMA. W pierwszych momentach byłem pewien, że to jej kontynuacja. Jaram się bardzo.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Tytuł gry sugeruje jakąś pętle czasową, nie zdziwię się więc jeśli gra okaże się takim rogalikiem z fabułą, coś w stylu Returnal, choć wiadomo że to inny gatunek.

Sama zajawka fajna i czekam na więcej.