Skocz do zawartości

Frakcje (aka niedojechany multiplayer od ND)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcą odnieść jakiś sukces to to musi być F2P. Bo liczenie na to że osoby które nigdy nie grały w multi TLOU zapłacą cokolwiek za sam multiplayer mając wszelkie Apexy, CoDy, Fortnite itd. obok to droga do porażki.

• Plusik 4
Opublikowano

Będzie f2p obstawiam i z premierą na pc w tym samym dniu. Być może nawet ps4 się załapie. Gra usługa multi dzisiaj jeśli chce odnieść sukces to musi być f2p. Multiki od ND zawsze wchodzily jak złoto i o jakość się w ogóle nie martwię.

Opublikowano

Zaczyna? xd

nie chcę mi się szukać postów ale Yeti piszę o tych Frakcjach gdzieś od 2017 r. i gdzieś od tego czasu obiecywał że będzie multi generacji. W międzyczasie wyszło TLoU part 2, zaczęła się nowa generacja konsol, a oni w tym roku powiedzieli że podadzą więcej informacji w 2023 r.  xd

• Plusik 2
Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

nie chcę mi się szukać postów ale Yeti piszę o tych Frakcjach gdzieś od 2017 r. i gdzieś od tego czasu obiecywał że będzie multi generacji. W międzyczasie wyszło TLoU part 2

To chyba odnośnie samego TLoU2 było, bo wtedy chyba nikt się nie spodziewał, że nie będzie multi w podstawce. A co dopiero, że nie wydadzą go do 2023 roku.

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

To chyba odnośnie samego TLoU2 było, bo wtedy chyba nikt się nie spodziewał, że nie będzie multi w podstawce. A co dopiero, że nie wydadzą go do 2023 roku.

to prawda, ale tak czy siak od 2014 r. czyli od prawie 10 lat nie było żadnego nowego multiplayera do TLoU.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślicie że zrobić battlepassa jak w forciku to jest takie hop siup? :[ jak naughty dog mówi że zrobi multi to zrobi, nie musicie im co 2 lata przypominać :[

Opublikowano

Nic mnie nie dziwi. Mam zwyczajną bekę z tego studia i trochę żalu że spierdolili mi całą dwójke przez wycięcie multi na które czekałem najbardziej :) 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...