Figuś 21 250 Opublikowano 14 stycznia 2023 Autor Opublikowano 14 stycznia 2023 Kurwa, niech już przestanie nawijać makaron na uszy, zaraz 3 lata od premiery part 2, i pewnie z 4 lata jak nie więcej developingu tego multi. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Chłop wyciął multi żeby zrobić rozwleczoną gre i miał nadzieje że jakoś to będzie a jak się okazało że jednak dużo ludzi czekało na sequel multi to nagle ich najambitniejszy projekt? Oke 1 Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Jak to multi osiągnie ogromy sukces to wszyscy zaczną pisać, że dobrze, iż tak długo to robili. Dzięki temu mamy fantastyczny efekt. Dodatkowo jeśli w podobnym okresie wyjdzie jakiś szrot nastawiony na doznania sieciowe a robiony w krótszym czasie, oczami wyobraźni widzę dopiekania typu, widzicie ile trzeba pracować by zrobić coś dobrego, bierzcie z nich przykład, itd itp. Ale tekst, że jest to najbardziej ambitny projekt, znane jest z większości wywiadów z deweloperami 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 zazwyczaj to działa w ten sposób, że im dłużej powstaję gra tym częściej można usłyszweć od developerów jak bardzo ambitna będzie ich gra. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 To naughty dog I o jakośc nie ma się co martwić. Fajnie jakby podeszli do tematu jak r* które potrafiło w to całe multi włożyć "otoczke" narracji, a nie suchy matchmaking. Cytuj
Lukas_AT 1 202 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Zobaczymy na premiere czy bedzie mozna uzasadnic tak dlugi deweloping i wyciecie z Part 2. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 (edytowane) Zrobili part2 i w międzyczasie jeszcze part1, pewnie dlatego tak długo to trwa. Ale czekam co oni tam wymyślą. Właśnie jestem po skończeniu part1 (3 przejście licząc 2 na remasterze) został mi dodatek i chodzi mi po głowie wziąć się za part2 ale nie wiem czy to by nie było już za dużo, tym bardziej, że 2 dość długa jest. Edytowane 14 stycznia 2023 przez creatinfreak Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Graj. Znajac fabułę będziesz bardziej cieszył się gameplayem i smaczkami. A gra wyda Ci się wręcz krótka Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 12:45, PanKamil napisał: To naughty dog I o jakośc nie ma się co martwić. Fajnie jakby podeszli do tematu jak r* które potrafiło w to całe multi włożyć "otoczke" narracji, a nie suchy matchmaking. Nigdy nie zrozumiem, dlaczego Naughty Dog ma łatkę idealnych. Crash 1 i 2 - bomba Crash 3 - totalny zjazd formy Jak - bomba Jak 2 i 3 - marne strzelanki Unchartedy - cała seria uznawana za hity, niestety to marne cover shootery bez zagadek i z automatycznym platformingiem TLoU 1 i 2 - bomby Dla mnie to motzno paraboliczne studio. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Znając Kamila odkrył naughty dog przy premierze uncharted 4 czy coś Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 11 minut temu, Nyu napisał: Nigdy nie zrozumiem, dlaczego Naughty Dog ma łatkę idealnych. Crash 1 i 2 - bomba Crash 3 - totalny zjazd formy Jak - bomba Jak 2 i 3 - marne strzelanki Unchartedy - cała seria uznawana za hity, niestety to marne cover shootery bez zagadek i z automatycznym platformingiem TLoU 1 i 2 - bomby Dla mnie to motzno paraboliczne studio. Jeśli crash 3 najlepszy i najbardziej zróżnicowany to zjazd to ja nie Co do uncharted to w gatunku nie ma i nie było póki co nic lepszego. 1 Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Bo trzeba spojrzeć na to co było dostępne w tamtych czasach a pod względem oprawy i dopracowania tego co chcieli zrobić nigdy nie zawiedli. A to że nie zawsze ich decyzje wszystkim przypadną do gustu to już inna sprawa. Dla mnie np. Crash 2 i 3 są świetne a jedynka jest parę klas niżej, CTR świetny, Jak 1 genialny, Jak 2 niegrywalny, Jak 3 tylko ok, U1 na premierę robił świetne wrażenie ale grało się średnio+, 2jka o wiele lepsza pod każdym względem (i dodała multiplayer), 3jka niby nadal dobra ale było czuć zmęczenie materiału, za to TLOU1 to nadal dla mnie 10-/10, U4 9/10 (bo gameplay mocno dopakowany w porównaniu do 3jki), a TLOU2 mimo że gameplay wymiatał to dołujące postacie nie zachęcają do ponownego ukończenia. Tylko że nawet najgorszych ich gier bym nie ocenił na mniej niż 8/10 a to że na premierę dostawały wysokie oceny to nic dziwnego bo za samą oprawę było +2. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Nyu napisał: Nigdy nie zrozumiem, dlaczego Naughty Dog ma łatkę idealnych. Crash 1 i 2 - bomba Crash 3 - totalny zjazd formy Jak - bomba Jak 2 i 3 - marne strzelanki Unchartedy - cała seria uznawana za hity, niestety to marne cover shootery bez zagadek i z automatycznym platformingiem TLoU 1 i 2 - bomby Dla mnie to motzno paraboliczne studio. wpis, crashe spoko ale nigdy nie byłem psychofanem, jak and dexter 1 rewelacyjny, dwójka też mi się podobała z tym miksem z gta, ale już trójka jest prześredniacka, ta czesc combat X słaba, potem przyszedł pierwszy uncharted, który od zawsze był do mnie grą max na 7 i dopiero uncharted2 zrobili robotę i tak na prawdę wyznaczyli trend w branży na lata (stety lub niestety). I chyba dopiero od tego momentu ta parabola formy się wypłaszczyła. W czym zawsze byli genialni od czasu pierwszego psx? warstwa techniczna gierek, to byly topki w danej generacji. Edytowane 20 stycznia 2023 przez Daffy 1 Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 5 godzin temu, PanKamil napisał: Jeśli crash 3 najlepszy i najbardziej zróżnicowany to zjazd to ja nie Co do uncharted to w gatunku nie ma i nie było póki co nic lepszego. Nie masz gustu, trudno. Nie dyskutuje się o nich, hehe. Crash 1 i 2 to platformery z krwi i kości, zróżnicowane, pełne wyzwań, jedynką się trochę już zestarzała. Trójka to famuły friendly zestaw minigier, platformowa nią tam mniejszość, a levele są zbyt banalne. Najwięcej etapów nie lubi się właśnie w niej. Unchartedy - taaa, w gatunku czego? Cover shooter to słaby jak nie wiem, action adventure przyznaje, że filmowy i z fajnym feelingiem filmów akcji, ale automatyczny platforming i brak zagadek to beka, tutaj nawet słaba trylogia TR zjada to na śniadanie. PoPy dużo lepsze. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Wracając do tematu - to Factions ma w ogóle date premiery? Na psn store nawet kafelka jeszcze nie ma by to do wishlisty dodac. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Chcesz mieć datę premiery dla gry do której do chwili obecnej pokazali chyba jeden czy dwa arty i nic więcej? Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 No to premiera w tym roku bardzo wątpliwa. Dziwne ze to aż tyle trwa, tym bardziej że szkielet gry mają gotowy. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 9 godzin temu, Square napisał: W tym roku wyjdzie. trzeci concept art 1 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Wiele lat nad tym grzebią to bym nie przekreślał tego roku. Może po prostu taką formę komunikacji z graczami przyjęli i pokażą tytuł dopiero blisko premiery. Nintendo nie raz w ostatnich latach na directach pokazuje pierwszy raz jakąś grę z datą premiery za np 3 miesiące. Sonce jak tlenu brakuje gierki multiplayer, bo obecnie co im zostało? Online w gt7 tylko xd. To już nawet Nintendo które jeszcze sieciowo nie wyszło z ery kamienia łupanego ma smasha, Mk i splatoona. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Nie no ja żartuję oczywiście, też myślę że premiera w tym roku jest realna Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Jak nie będzie w tym roku to niezły headshot w kolano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi