Opublikowano 14 stycznia 20232 l Autor Kurwa, niech już przestanie nawijać makaron na uszy, zaraz 3 lata od premiery part 2, i pewnie z 4 lata jak nie więcej developingu tego multi.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Chłop wyciął multi żeby zrobić rozwleczoną gre i miał nadzieje że jakoś to będzie a jak się okazało że jednak dużo ludzi czekało na sequel multi to nagle ich najambitniejszy projekt? Oke
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Jak to multi osiągnie ogromy sukces to wszyscy zaczną pisać, że dobrze, iż tak długo to robili. Dzięki temu mamy fantastyczny efekt. Dodatkowo jeśli w podobnym okresie wyjdzie jakiś szrot nastawiony na doznania sieciowe a robiony w krótszym czasie, oczami wyobraźni widzę dopiekania typu, widzicie ile trzeba pracować by zrobić coś dobrego, bierzcie z nich przykład, itd itp. Ale tekst, że jest to najbardziej ambitny projekt, znane jest z większości wywiadów z deweloperami
Opublikowano 14 stycznia 20232 l zazwyczaj to działa w ten sposób, że im dłużej powstaję gra tym częściej można usłyszweć od developerów jak bardzo ambitna będzie ich gra.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l To naughty dog I o jakośc nie ma się co martwić. Fajnie jakby podeszli do tematu jak r* które potrafiło w to całe multi włożyć "otoczke" narracji, a nie suchy matchmaking.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Zobaczymy na premiere czy bedzie mozna uzasadnic tak dlugi deweloping i wyciecie z Part 2.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Zrobili part2 i w międzyczasie jeszcze part1, pewnie dlatego tak długo to trwa. Ale czekam co oni tam wymyślą. Właśnie jestem po skończeniu part1 (3 przejście licząc 2 na remasterze) został mi dodatek i chodzi mi po głowie wziąć się za part2 ale nie wiem czy to by nie było już za dużo, tym bardziej, że 2 dość długa jest. Edytowane 14 stycznia 20232 l przez creatinfreak
Opublikowano 15 stycznia 20232 l Graj. Znajac fabułę będziesz bardziej cieszył się gameplayem i smaczkami. A gra wyda Ci się wręcz krótka
Opublikowano 20 stycznia 20232 l W dniu 14.01.2023 o 12:45, PanKamil napisał: To naughty dog I o jakośc nie ma się co martwić. Fajnie jakby podeszli do tematu jak r* które potrafiło w to całe multi włożyć "otoczke" narracji, a nie suchy matchmaking. Nigdy nie zrozumiem, dlaczego Naughty Dog ma łatkę idealnych. Crash 1 i 2 - bomba Crash 3 - totalny zjazd formy Jak - bomba Jak 2 i 3 - marne strzelanki Unchartedy - cała seria uznawana za hity, niestety to marne cover shootery bez zagadek i z automatycznym platformingiem TLoU 1 i 2 - bomby Dla mnie to motzno paraboliczne studio.
Opublikowano 20 stycznia 20232 l 11 minut temu, Nyu napisał: Nigdy nie zrozumiem, dlaczego Naughty Dog ma łatkę idealnych. Crash 1 i 2 - bomba Crash 3 - totalny zjazd formy Jak - bomba Jak 2 i 3 - marne strzelanki Unchartedy - cała seria uznawana za hity, niestety to marne cover shootery bez zagadek i z automatycznym platformingiem TLoU 1 i 2 - bomby Dla mnie to motzno paraboliczne studio. Jeśli crash 3 najlepszy i najbardziej zróżnicowany to zjazd to ja nie Co do uncharted to w gatunku nie ma i nie było póki co nic lepszego.
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Bo trzeba spojrzeć na to co było dostępne w tamtych czasach a pod względem oprawy i dopracowania tego co chcieli zrobić nigdy nie zawiedli. A to że nie zawsze ich decyzje wszystkim przypadną do gustu to już inna sprawa. Dla mnie np. Crash 2 i 3 są świetne a jedynka jest parę klas niżej, CTR świetny, Jak 1 genialny, Jak 2 niegrywalny, Jak 3 tylko ok, U1 na premierę robił świetne wrażenie ale grało się średnio+, 2jka o wiele lepsza pod każdym względem (i dodała multiplayer), 3jka niby nadal dobra ale było czuć zmęczenie materiału, za to TLOU1 to nadal dla mnie 10-/10, U4 9/10 (bo gameplay mocno dopakowany w porównaniu do 3jki), a TLOU2 mimo że gameplay wymiatał to dołujące postacie nie zachęcają do ponownego ukończenia. Tylko że nawet najgorszych ich gier bym nie ocenił na mniej niż 8/10 a to że na premierę dostawały wysokie oceny to nic dziwnego bo za samą oprawę było +2.
Opublikowano 20 stycznia 20232 l 1 godzinę temu, Nyu napisał: Nigdy nie zrozumiem, dlaczego Naughty Dog ma łatkę idealnych. Crash 1 i 2 - bomba Crash 3 - totalny zjazd formy Jak - bomba Jak 2 i 3 - marne strzelanki Unchartedy - cała seria uznawana za hity, niestety to marne cover shootery bez zagadek i z automatycznym platformingiem TLoU 1 i 2 - bomby Dla mnie to motzno paraboliczne studio. wpis, crashe spoko ale nigdy nie byłem psychofanem, jak and dexter 1 rewelacyjny, dwójka też mi się podobała z tym miksem z gta, ale już trójka jest prześredniacka, ta czesc combat X słaba, potem przyszedł pierwszy uncharted, który od zawsze był do mnie grą max na 7 i dopiero uncharted2 zrobili robotę i tak na prawdę wyznaczyli trend w branży na lata (stety lub niestety). I chyba dopiero od tego momentu ta parabola formy się wypłaszczyła. W czym zawsze byli genialni od czasu pierwszego psx? warstwa techniczna gierek, to byly topki w danej generacji. Edytowane 20 stycznia 20232 l przez Daffy
Opublikowano 20 stycznia 20232 l 5 godzin temu, PanKamil napisał: Jeśli crash 3 najlepszy i najbardziej zróżnicowany to zjazd to ja nie Co do uncharted to w gatunku nie ma i nie było póki co nic lepszego. Nie masz gustu, trudno. Nie dyskutuje się o nich, hehe. Crash 1 i 2 to platformery z krwi i kości, zróżnicowane, pełne wyzwań, jedynką się trochę już zestarzała. Trójka to famuły friendly zestaw minigier, platformowa nią tam mniejszość, a levele są zbyt banalne. Najwięcej etapów nie lubi się właśnie w niej. Unchartedy - taaa, w gatunku czego? Cover shooter to słaby jak nie wiem, action adventure przyznaje, że filmowy i z fajnym feelingiem filmów akcji, ale automatyczny platforming i brak zagadek to beka, tutaj nawet słaba trylogia TR zjada to na śniadanie. PoPy dużo lepsze.
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Wracając do tematu - to Factions ma w ogóle date premiery? Na psn store nawet kafelka jeszcze nie ma by to do wishlisty dodac.
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Chcesz mieć datę premiery dla gry do której do chwili obecnej pokazali chyba jeden czy dwa arty i nic więcej?
Opublikowano 20 stycznia 20232 l No to premiera w tym roku bardzo wątpliwa. Dziwne ze to aż tyle trwa, tym bardziej że szkielet gry mają gotowy.
Opublikowano 21 stycznia 20232 l 9 godzin temu, Square napisał: W tym roku wyjdzie. trzeci concept art
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Wiele lat nad tym grzebią to bym nie przekreślał tego roku. Może po prostu taką formę komunikacji z graczami przyjęli i pokażą tytuł dopiero blisko premiery. Nintendo nie raz w ostatnich latach na directach pokazuje pierwszy raz jakąś grę z datą premiery za np 3 miesiące. Sonce jak tlenu brakuje gierki multiplayer, bo obecnie co im zostało? Online w gt7 tylko xd. To już nawet Nintendo które jeszcze sieciowo nie wyszło z ery kamienia łupanego ma smasha, Mk i splatoona.
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Nie no ja żartuję oczywiście, też myślę że premiera w tym roku jest realna