PanKamil 1 108 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 No cóż, koniec końców lepiej żeby skasowali niż wydali jakieś gowno ktore umrze po miesiacu. Tyle czekania i jeżeli wydaliby jakieś mało rozbudowane multi ktore powinno co najwyzej byc dodane do tlou part 2 to byłby wstyd dla naughty dog. Niech sobie dłubią i może kiedyś coś wyjdzie z tego(albo i nie) i trzeba czekać na nowe ip lub part III. Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 8 minut temu, Faka napisał: Odkąd tylko cuckman siedzi w tym naughty cock to tylko rozpierdolił firmę swoim pedalstwem, chujstwem, lewackim wysrywem i chuj wie co jeszcze. Wciągnęła go produkcja serialu to odłożył chłop Frakcje do szuflady na później Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 1 hour ago, Shankor said: Dziwicie się, że Bungie rozdaje karty, a ND daje uszy po sobie, ogonek między nóżki i śmieszne oświadczenie na tweetera? Dajcie znać jak ND zrobi tyle kasy co Bungie podobnym nakładem środków Nie mówię, że to dobrze, czy źle. Takie są fakty. Chce mi się rzygać jak o tym myślę. Destiny to raczysko, złodziejstwo i narkotyk żerujący na podstawowych instynktach. ND dało do tej pory jedne z najlepszych single player experience w branży. I bez znaczenia czy ktoś jest lewakiem/prawakiem czy burakiem. Obwinianie Druckmanna o wszystko co złe to też trochę niepoważne. No ale jest twarzą studia i za to m. in. bierze pieniążki więc niech i tak będzie. ND i Rockstar - żeby się nie okazało, że nie zrzucą ani jednej gry w tej generacji. Bo konsole są już 3 lata, a nie dostaliśmy nawet oficjalnej zapowiedzi tego na co wszyscy czekają... 1 Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Tylko, że przez te prace nad Frakcjami, które z duża dozą prawdopodobieństwa zostaną anulowane, bo już widać jak na dłoni co się świeci, stoja w miejscu z gra singlowa, na PS4 po 3 latach od premiery konsoli mieliśmy od nich już Uncharted 4, teraz to nie wiadomo kiedy cokolwiek wyjdzie. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 9 minut temu, jimmyyy8 napisał: Obwinianie Druckmanna o wszystko co złe to też trochę niepoważne. No ale jest twarzą studia i za to m. in. bierze pieniążki więc niech i tak będzie. Jest cwelem i pizdą, on to poniekąd to robi chujec zajebany cwelony na mordę. 2 lata chuj wie co robił, pewnie prał se mózg jakimś pajacostwem. Firma, która miała swoje lata świetności właśnie się na ryj wyrąbuję przez te jego praktyki. Dlatego się nie dziwię, że Bruce odszedł od firmy. Nie wiem jak można było tak upolitycznić firmę, która w dużej mierze zaszkodziła. 1 1 2 Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Jak multi mogłoby być słabe skoro w Part II strzela się wyjebanie? Na moje to ND zrobiło multi dla dorosłego gracza który nie potrzebuje tych wszystkich gówienek które dostaję po meczu na co przyszedł pan od Destiny i stwierdził że tak już teraz nie można i trzeba inaczej. 1 2 Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Druckmann jest w dużej mierze odpowiedzialny za tlou part 2, które uwielbiam tak samo jak part 1 więc osobiście też nie będę go jebał jako tego, który spowodował całe zło ale na pewno karny kutas należy sie za to, że już ps5 jest 2,5 roku na rynku a o ich nowej grze ani widu ani słychu, takiej sytuacji w poprzednich generacjach nie było ale tutaj też nie wiadomo na ile to wina ND a na ile debilnych pomysłów dwóch idiotów w Sony, ktorzy postanowili pozmieniać koncepcję wydawnicza firmy. Do tego moze ND miało jakiś fajny pomysł na te Frakcje ale przyszło Bungie i stwierdzili, że to nie tak, Ryan i Hulst przytakneli Bungie no bo przecież weterani gaasow i kazali ND zmieniać grę. Źle się tam dzieje od kiedy ci dwaj debile kierują PlayStation, za Laydena to były złote czasy dla PS-a. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 u chlejusa ryana każda najmniejsza decyzja jest skrojona pod pieniążek, yebany dusigrosz no ale sami się zapędzili w ten stan z tymi swoimi aaa gdzie każda kolejna gra musi być większa od poprzedniej bo TAKIE JEST PLAYSTATION 1 1 Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 13 godzin temu, Daffy napisał: Dickman powinien polecieć ale na to absolutnie nie ma szans, a sam dickman najchętniej chciałby zostać lewackim amerykańskim kojima Za to co zrobił z part II powinien poleciec na zbity pysk. Tlou to dla mnie 10/10, nawet multi było fajne a jestem graczem singlowym, dwójka natomiast to ogromny zawód, męczyłem się z nią strasznie i co raczej mi się nie zdarza, chciałem żeby się skończyła jak najszybciej. Nie dziwie się, że Bruce Straley stamtąd uciekł. 1 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Za 5 lat okaże się, że Bungie było koniem trojańskim, który zacisnął pętlę na szyi deweloperów Sony. To oni teraz sobie chodzą po studiach i dyktują co przejdzie a co nie? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 27 maja 2023 Autor Opublikowano 27 maja 2023 Tylko live service opiniują Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Może nie umieli dojść do porozumienia jaki bonus do statystyk ma mieć postać niebinarna w edytorze postaci 1 2 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Pewnie kolejna gra ND i Santa Monica wyjdą pod koniec generacji. Cytuj
KrYcHu_89 2 372 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 5 godzin temu, Czoperrr napisał: Pewnie kolejna gra ND i Santa Monica wyjdą pod koniec generacji. Takz tylko problem w tym, ze Santa Monica już jeden sprint dowiozła w GOTYckim stylu. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 6 minutes ago, KrYcHu_89 said: Takz tylko problem w tym, ze Santa Monica już jeden sprint dowiozła w GOTYckim stylu. Crossgen, gierka jedną nogą w tamtej generacji jeszcze. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Takz tylko problem w tym, ze Santa Monica już jeden sprint dowiozła w GOTYckim stylu. I jedną grę też już skasowali, bo była podobna do Destiny Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 (edytowane) Opinia typa który pewnie rozmawiał z kilkoma osobami które też podobna opinia się podzieliły. Szkoda tylko jebanego czasu jeśli to się potwierdzi. Widać sony nie chce robić zwykłych przeciętnych multi tylko gaasy co będą miały duża społeczność na wiele lat. Mogli o tym myśleć jednak trochę wcześniej. Koniec końców mam nadzieję, że ich gaasy będą miały potrzebna jakość. Po analizie tych wszystkich info też wyrobiłem sobie opinie, że pójdzie to w pizdu. Ci wszyscy insidera mówią, że sony do serca wzięło sobie slowo"quality" i nie ma litości. Kto nie utrzyma tempa spadnie z rowerka i do widzenia. Mam sentyment do multikow w uncharted 4 czy tlou bo fajnie się spędziło czas ale faktem jest, że nie były to wielkie moduły z tona zawartosci i raczej dodatek do singla. Naughty dog niech wracają do tego w czym są mistrzami. Edytowane 27 maja 2023 przez PanKamil Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Sprawa, oprócz tego co pisałem wcześniej, wygląda tak: dużo czasu i pieniędzy poszło na ten projekt i efekty są żadne lub w porywach mocno rozczarowujące. Tak jak pisaliście, mógł być prosty ale przyjemny multi do TLoU2, no ale ambicje i oczekiwania wzięły górę. 2 lata klepania i próby wymyślenia koła na nowo nie dały nic oprócz strat finansowych i wizerunkowych. Zderzenie z rzeczywistością bywa bolesne. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 (edytowane) Ja myślałem, że bungie to ma pomagać przy planowaniu rozwoju tych gier gaas i podsuwać rozwiązania w progresie itd, a nie będzie recenzentem który będzie kasował gry bo dana czynność nie jest wciągająca xd To niech kuwa rozwiążą dany problem a nie sugerują zamknięcie danego projektu. Sony zapłaciło za nich 3mld i będą zajmować się tylko recenzja i oceną zamiast planowaniem prowadzenia gry przez kolejne lata? No to trochę chujowo. Edytowane 27 maja 2023 przez PanKamil Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Jak bungie ma decydować o tych wszystkich gierkach to matko bosko... Przecież oni sami ledwo co ogarnęli tego swojego kasztana, szczególnie po okropnej premierze jedynki i chyba jeszcze gorszej dwójki. No, ale przez ten czas zwerbowali sobie stado psychofanów, którzy ich utrzymują. Dajcie świeżakowi zagrać w Destiny, bez nikogo do tłumaczenia, życzę powodzenia... Tam jest taki rozpyerdol, że głowa mała. No, ale jest season passik i dlc za 2 bomby, więc wszystko gra. Sony powinno ich tam do pionu ustawić, skoro Activision nie dało rady to może oni, a nie dawać im decydować o innych gierkach... Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Starty wizerunkowe, finansowe i strata czasu. Zmarnowano 3-4 lata w ND, nową grę od nich zobaczymy może gdzieś pod koniec generacji, jakakolwiek by ona nie była. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 1 minutę temu, Patricko napisał: Jak bungie ma decydować o tych wszystkich gierkach to matko bosko... Przecież oni sami ledwo co ogarnęli tego swojego kasztana, szczególnie po okropnej premierze jedynki i chyba jeszcze gorszej dwójki. No, ale przez ten czas zwerbowali sobie stado psychofanów, którzy ich utrzymują. Dajcie świeżakowi zagrać w Destiny, bez nikogo do tłumaczenia, życzę powodzenia... Tam jest taki rozpyerdol, że głowa mała. No, ale jest season passik i dlc za 2 bomby, więc wszystko gra. Sony powinno ich tam do pionu ustawić, skoro Activision nie dało rady to może oni, a nie dawać im decydować o innych gierkach... Zazwyczaj devi którzy potrafili swoje gry trzymać u szczytu popularności przez wiele lat mają mega szacunek i są traktowane jak guru. Blizzard za wow i esport starcraftca, bungie za halo I destiny. Rola bungie powinna być jednak na wzór xdev gdzie wysyłają ludzi do pomocy w ogarnianiu a nie pisaniu recenzji, że to chujowe i do kosza. Ten marathon mimo, że mało kto o tym słyszał wcześniej to bije rekordy popularności na youtubach i gromadzi wielkie liczby wyświetleń więc to typowy przypadek kiedy dev jest mega znany i ma masę fanów a to co zapowiada to ludzie idą w ciemno. Zapracowali na to przez lata ale powinni pomóc w pracy. Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Nie przeszło wam przez głowę, że to po prostu był projekt nie do uratowania, a "recenzja" Bungie tylko utwierdziła w przekonaniu Sony, że lepiej to skasować? Ja przykładowo chciałbym, żeby ktoś wyjebał do kosza całego Redfalla, a nie dalej pompował kasę by w bólach ta spierdolina trafiła do sprzedaży. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Wydaje mi się, że nie ma co gadać, że to Bungie skasowało projekt. Problemy z Factions pewnie widziało ND, widziało też Sony, więc sięgnęli po opinie innych deweloperów, którzy tylko potwierdzili ich obawy. Złe zarządzanie, brak doświadczenia przy tworzeniu gaasów, zbyt duże ambicje - powodów mogło być wiele, dlaczego wyszło jak wyszło. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 To miało być na premierę dwójki, już mają 3 letnie opóźnienie, więc śmiało można założyć, że nie ogarnęli tematu. Dla mnie już to jest żenada, a jak nie wyjdzie to kpina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi