Skocz do zawartości

The Plucky Squire

Bigby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedna z najciekawszych i najbardziej kreatywnych gier jakie ostatnio widziałem. Wygląda pięknie i mam nadzieje że w grze nie zabraknie pomysłów. Będę miał ją na oku

Opublikowano
  W dniu 10.06.2022 o 07:53, pawelgr5 napisał(a):

Świetnie to wygląda i całkiem ciekawy pomysł na swiat. Będzie obserwowane.

Rozwiń  

W dniu 10.06.2022 o 07:54, ASX napisał(a):

jedna z najciekawszych i najbardziej kreatywnych gier jakie ostatnio widziałem. Wygląda pięknie i mam nadzieje że w grze nie zabraknie pomysłów. Będę miał ją na oku

Rozwiń  

W dniu 10.06.2022 o 09:10, 20inchDT napisał(a):

Sztos, najlepsza gra od devolver z wczoraj

Rozwiń  

W dniu 10.06.2022 o 09:28, Pupcio napisał(a):

Wygląda pięknie, teraz pytnie czy gameplayowo też da rade

Rozwiń  

W dniu 10.06.2022 o 09:32, mugen napisał(a):

Potencjalny mesjasz.

Rozwiń  

W dniu 10.06.2022 o 12:18, Daddy napisał(a):

R-E-W-E-L-A-C-J-A 

Kopalnia pomysłów i miodność wylewa się z ekranu.

Rozwiń  

W dniu 11.06.2022 o 07:37, _Red_ napisał(a):

Ale wypas to wygląda. Jak miks cupheada, sackboya, it takes two w świeżej oprawie i że zróżnicowanym gameplayem. Kcem to szybko.

Rozwiń  

W dniu 11.06.2022 o 07:46, Square napisał(a):

Ano cudownie się zapowiada, oby nie trzeba też było czekać za długo.

Rozwiń  

Opublikowano

Zamiast powtarzać to, co napisali inni i nic nie wnosić do tematu to może wkleję przepis na ugotowanie kalafiora, bo to też nie jest takie łatwe jakby się wydawać mogło:

Pokaż ukrytą zawartość

Wygląda to na niesamowicie oryginalne sztosiwo. Czekam.

• Haha 3
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Przegilem rok temu ta zapowiedź, wczoraj dopiero pierwszy raz to widziałem....day one...fucking day one...absolutnie jestem oczarowany

Opublikowano

Walczę ze sobą, bo mocno czekałem, a z drugiej strony chciałbym mieć czyste sumienie, że nie wspieram chujowych zagrywek (bo odbieranie wyboru to jest chujowa zagrywka).
Tydzień później wychodzi Alone in the Dark i to wleci bankowo, a z Alankiem pewnie też pęknę, jak ludzie zaczną się jarać (ale mam nadzieję, że jakieś LRG się dogada z epic kiedyś i wypuszczą fizyka).

• beka z typa 1