Opublikowano 1 czerwca 20231 r No ja nie kombinuję z innymi regionami, zakupów dokonuję na swoim koncie, więc u mnie będzie 212zł (czy ile tam było). To jest dobra cena za dobrą grę, ale o ile poniekąd rozumiem wydawcę (bo używki, wiadomo że będą stratni na pudełkach), tak wkurza mnie, że ja będę w tym poszkodowany, bo akurat moje gierki w drugi obieg nie trafiają.
Opublikowano 1 czerwca 20231 r Informacyjnie tylko dodam że taka Islandia albo Węgry to normalnie kupujesz jak z PL sklepu na swoim koncie, płatność tak samo, nie ma kombinacji.
Opublikowano 8 sierpnia 20231 r Tyle sztos gierek że w sumie dobrze że wypadło bo u mnie doba by musiała trwać 48h by to wszystko ograć
Opublikowano 3 czerwca 20243 cze Jakieś przecieki czy będzie zwiastun i data premiery na jakimś z zbliżających się weekendowych eventów?
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Już miałem pisać, że słabo, bo za blisko Astro, ale jak za free w Plusie to nie było tematu.
Opublikowano 24 sierpnia 202424 sie Sledze to od dawna i juz wpisane w kalendarz by odpalić day one w plusie
Opublikowano 24 sierpnia 202424 sie W dniu 15.08.2024 o 17:55, Daffy napisał(a): Premiera września!!!!
Opublikowano 26 sierpnia 202426 sie Pojawiły się preview, mega pozytywne, jakby co to na deczku śmiga w 60fps
Opublikowano 26 sierpnia 202426 sie Dziwne, ze na xboxie wciaz nie ma możliwości preorderu lub nawet dodania gry do wishlisty. Zazwyczaj tak jak jest gra ma trafic do gamepassa, ale to raczej niemozliwe biorac pod uwage, ze sony ich uprzedziło.
Opublikowano 5 września 20245 wrz Na eshopie 120pln czyli raczej tyle samo będzie na innych systemach Fucking day one