Opublikowano 9 września 20249 wrz Nie wiem czy było już wcześniej ale na ich twycie rzucili że trzeba 8-10h na przejście main story i będą 2 poziomy trudności
Opublikowano 13 września 202413 wrz Wiadomo czy na Pleju będzie wersja PL? Karta z grą za dużo info nie ma. Na Steam brak PL więc pewnie nie
Opublikowano 13 września 202413 wrz Spokojnie, dasz rade zrozumiec o co chodzi w grze o skakaniu pamperkiem
Opublikowano 16 września 202416 wrz Jaram się :). Nie wiem czy kupić na switcha czy ograć w Plusie :). Klęska urodzaju, Astro, Plucky Squire, zaraz Zelda :).
Opublikowano 17 września 202417 wrz 6 minut temu, Faranell napisał(a): Wiecie o której godzinie to wjedzie na Stora? Ciekawe kiedy recki.
Opublikowano 17 września 202417 wrz 1 minutę temu, messer88 napisał(a): Ciekawe kiedy recki. Idealnie po pracce
Opublikowano 17 września 202417 wrz 13 minut temu, Szermac napisał(a): Idealnie po pracce A ja tu o północy czatowałem ;D
Opublikowano 17 września 202417 wrz Pobiera się, Sonka rozpieszcza ostatni perełkami IGN dał 7/10, ale oni się nie znają na grach
Opublikowano 17 września 202417 wrz 35 minut temu, Szermac napisał(a): Genialna jest póki co Im dalej tym lepiej, początek to interaktywna książka ale im dalej w las to wow...kopalnia pomysłów i fenomenalne wykonanie
Opublikowano 17 września 202417 wrz ktoś wie jak optymalizacja na switchu? Edit: co Cię Ficuś rozbawiło w pytaniu?
Opublikowano 17 września 202417 wrz Gra mega wciąga, te patenty łamigłówkowe ze zmienianiem tekstu w bajce i wpływanie na świat, przeskakiwanie do realu, znajdźki, gra z jajem do tego. Mocna sielanka. Super pomysły!
Opublikowano 17 września 202417 wrz 13 minut temu, easye napisał(a): ktoś wie jak optymalizacja na switchu? Edit: co Cię Ficuś rozbawiło w pytaniu? Podobno bardzo płynnie I have been playing for 70 minutes now, and it has been a satisfactory adventure. I am up to Chapter 4. So far no bugs encountered. Even when transitioning between the bookworld/sketches to the 3D world, it is seamless. I am quite amazed at the game performance running on the Switch. Za to na Steam Decku klatkarz pływa więc lepiej dać locka do 30 Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam