Pupcio 18 342 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Nie wiem czy było już wcześniej ale na ich twycie rzucili że trzeba 8-10h na przejście main story i będą 2 poziomy trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 159 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Wiadomo czy na Pleju będzie wersja PL? Karta z grą za dużo info nie ma. Na Steam brak PL więc pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 312 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Spokojnie, dasz rade zrozumiec o co chodzi w grze o skakaniu pamperkiem 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 21 luty 2025 pudełka mają być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Było wrzucane w piątek przez Figusia. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Mam nadzieję, że ten manual znajdzie się wpudełku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kangus 7 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Jaram się :). Nie wiem czy kupić na switcha czy ograć w Plusie :). Klęska urodzaju, Astro, Plucky Squire, zaraz Zelda :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Wiecie o której godzinie to wjedzie na Stora? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 6 minut temu, Faranell napisał(a): Wiecie o której godzinie to wjedzie na Stora? Ciekawe kiedy recki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Popołudniu chyba jest aktualizacja Plusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 1 minutę temu, messer88 napisał(a): Ciekawe kiedy recki. Idealnie po pracce Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 13 minut temu, Szermac napisał(a): Idealnie po pracce A ja tu o północy czatowałem ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Na steam o 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Jak komuś się uda pobrać na plejce, to dajta znać Już można Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Pobiera się, Sonka rozpieszcza ostatni perełkami IGN dał 7/10, ale oni się nie znają na grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Genialna jest póki co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września dla ign pewnie słabo jak nie ma gejów zaimkowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 35 minut temu, Szermac napisał(a): Genialna jest póki co Im dalej tym lepiej, początek to interaktywna książka ale im dalej w las to wow...kopalnia pomysłów i fenomenalne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września ktoś wie jak optymalizacja na switchu? Edit: co Cię Ficuś rozbawiło w pytaniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Gra mega wciąga, te patenty łamigłówkowe ze zmienianiem tekstu w bajce i wpływanie na świat, przeskakiwanie do realu, znajdźki, gra z jajem do tego. Mocna sielanka. Super pomysły! Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 13 minut temu, easye napisał(a): ktoś wie jak optymalizacja na switchu? Edit: co Cię Ficuś rozbawiło w pytaniu? Podobno bardzo płynnie I have been playing for 70 minutes now, and it has been a satisfactory adventure. I am up to Chapter 4. So far no bugs encountered. Even when transitioning between the bookworld/sketches to the 3D world, it is seamless. I am quite amazed at the game performance running on the Switch. Za to na Steam Decku klatkarz pływa więc lepiej dać locka do 30 Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Wygląda na 30 fps na switchu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi