Square 8 710 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Spoko, jeszcze nie skończyłem, więc mam nadzieję, że da się zmienić w trakcie. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ehhh... kolejny raz się przekonuje, ze nie warto grać w gry na premierę 1 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Nie wyświetla mi tego co wrzucił Figuś. Zarówno na kompie jak i telefonie. Co tam jest ? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 13 minut temu, giger_andrus napisał(a): Co tam jest ? Info o najnowszym patchu https://store.steampowered.com/news/app/1627570/view/524203331331031089 Cytat Shiny and New - Streamline Mode: Shorter, snappier dialogue that lets you enjoy the story but gets you to the action quicker Fewer camera events that slow down player action Added dialogue portraits for major characters Added an in-game language change option Added More Save History slots and moved them to "Load Save" in the "Save Files" menu Bug fixes Fixed soft lock in credits Fixed bottom half of Alowynia card being blacked out Various fixes to collision issues 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 14 grudnia Opublikowano 14 grudnia Patcha na PS jeszcze nie ma niestety, pewnie dopiero w przyszłym tygodniu wleci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi