Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 113 użytkowników zagłosowało

1. 1. Red Dead Redemption II vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Red Dead Redemption II
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  2. 2. Bloodborne vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Bloodborne
    • Uncharted 4: A Thief's End

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 17.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

8gen7r.thumb.jpg.76744d645415b84ad23ec51735e1889c.jpg

Pełna drabinka TUTAJ.

• kolejny raz startowało 256 gier. I kolejny raz to lista stworzona przez nas. Lista, która wymyka się pewnym zasadom, lista po części sentymentalna i nietypowa.
  • domyślnie funkcjonował limit dwóch gier na cykl, ale zrobiliśmy jeden wyjątek (Resident Evil).
  • głosowanie w tej rundzie standardowo zamknie się w piątek (17.6.2022) o godzinie 23:59.
  • w przypadku remisu zliczane będą głosy Senior Memberów + Adminów i wygra ta gra, która uzbiera ich więcej.
  • jeśli również w tej kwestii będzie remisowo, to zorganizuję Turbo Dogrywkę trwającą około 12 godzin. Czasem mniej, zależy jak mi się uda to ogarnąć, ale zawsze będę się starał, aby dodatkowe głosowanie kończyło się w okolicach sobotniego południa. Bo jak najszybciej chcę mieć możliwość wystartowania kolejnej rundy, a brak rozstrzygnięcia mnie powstrzymuje.
  • drabinka została wygenerowana losowo.

Gameplaye:

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tsushima to najlepszy ubisofciak poprzedniej generacji. Gra jest wybitnie nienachalna z czyszczeniem mapy i po prostu robi się to mega przyjemnie + nie jest nawet robiąc 100% jakoś pojebanie długa.

• szczegolnie jak wezyr mowi o soulsach, a fanbojka nie moze wytrzymac nawet sekundy, zeby o xboxie nie wspomniec   od fanboja soulsow jest gorszy tylko fanboj soulsow i playstation

• Bo to forum nazywa się PSX jak konsola która zmieniła oblicze gamingu konsolowego. Gdyby nie PSX to by nie było tego forum więc albo w to wchodzisz albo wychodzisz.    EDIT: już @Bzduras wyl

Opublikowano

Niby wiem jak się potoczy, ale jestem ciekaw drugiej pary.

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Square napisał:

Niby wiem jak się potoczy, ale jestem ciekaw drugiej pary.

Już Ci mówię. 

RDR2 vs Wiedźmin - 40:80

Bloodborne vs. Uncharted 50:70

Finał

Wiedźmin vs. Uncharted 80:40

Opublikowano

Wiedzmin to ta gra na podstawie grafomanii dla 15 latkow? No to tak, tutaj wygra.

Opublikowano
  • Autor

GoT świetny, ale realnie patrząc na więcej niż top 8 nie zasługiwał. To i tak wynik ponad możliwości. Obstawiałem max Top 16.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

Wiedzmin to ta gra na podstawie grafomanii dla 15 latkow? No to tak, tutaj wygra.

Utknąłeś między młotem a kowadłem :nosacz3:

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no szkoda, bo mocno liczyłem na niespodziewane zwycięstwo :( sucker punch GoTem wbili się szturmem na listę devów na których nowe gry wyczekuję z niecierpliwością

To Chińczyk był Twoim faworytem? przecież bez szans. 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Utknąłeś między młotem a kowadłem :nosacz3:

No mam dylemat czy glosowac na cegielke branzuni w walce z insomnia, czy na opus magnum latane day one paczami przez falszywego mesjasza deweloperki, podszywajacego sie pod firme przyjazna graczom.

Opublikowano

Głos oczywiście na Wieśka i najlepsze soulsy.

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no szkoda, bo mocno liczyłem na niespodziewane zwycięstwo (w poprzedniej rundzie) :( sucker punch GoTem wbili się szturmem na listę devów na których nowe gry wyczekuję z niecierpliwością

Reskin AC z samurajem faworytem wowiarza? :pawel: No dobra beka.

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Liczyłem, że będzie finał. Może nie zwycięstwo, ale chociaż.drugie miejsce. 

Ocipiałeś do reszty wezyr :=

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Reskin AC z samurajem faworytem wowiarza? :pawel: No dobra beka.

Najważniejsze, że Gays Done zdechło. :cool:

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ocipiałeś do reszty wezyr :=

Wyjebane po całości. 26 lat gram w gierki, ciężko mnie zaskoczyć, a tam pykło mi absolutnie wszystko. Beka? Zbyt długo czytam to forum żeby się przejmować waszym zdaniem na ten mój temat. :)

Opublikowano

Tsushima to najlepszy ubisofciak poprzedniej generacji. Gra jest wybitnie nienachalna z czyszczeniem mapy i po prostu robi się to mega przyjemnie + nie jest nawet robiąc 100% jakoś pojebanie długa.
Chińczyk wciąga dupą nudne Horizony.

Pewnie W3 wygra, ale chuj mu w dupe za ledwo grywalną wersję ps4 na premierę(kochałem czekać 20s az npc ktoremu mam oddac questa w novigradzie sie doczyta albo walczyc z bossem na lodowcu w 5fps) i admina kyo który wlepił mi perma na prawie 2 lata za posredni spoiler z jego onanistycznej fantazji sapkowskiego. No i kwestia samego gameplayu to jest rzecz o której się w wieśmaku po latach zapomina - gra jest mega prostacka i klepanie przez 100h tych samych combosów co w pierwszych godzinach to trochę parodia. Spusty nad fabułą spustami, ale gameplay to tam biedny dosyć był.

BB musisz

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Poyebalo was z tym bb, giń 50 razy, bo gra dla prawdziwych graczy vs ultimate cinematic experience, myślisz Uncharted i widzisz PS4. 

Opublikowano

To jest problem wstrętnych każuli. Sprowadzają bb i inne gry z tej serii do jakiegoś ciągłego umierania kiedy to nawet nie jest prawda :)

Opublikowano

ja rozumiem jeszcze ze ten chinski asasyn bo mangozjebow nie brakuje, ale te kapiszony? no ludzie trzymajcie mnie

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

To jest problem wstrętnych każuli. Sprowadzają bb i inne gry z tej serii do jakiegoś ciągłego umierania kiedy to nawet nie jest prawda :)

Przestań z tym trollingiem. Soulsy to drewniany system walki + wywindowany poziom trudności i ktoś zrobił z tego legendę kiedy na rynku już było mnóstwo świetnych i trudnych gier. 

NO ALE SOULSY SOULSAMI SOULSÓW, MATI PA JAKIEGO MAM SKILLA NACISKAM UNIK NA CZAS

Cuphead >> caly dorobek SOULSÓW 

Opublikowano

Paolo ty chciałeś asasyna dać do finału generacji uspokój się tam xD 

(lepiej żeby serio dostarczył ten duszek bo mi oddasz 115zl za niego ty c0rwa gnoju :[)