Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 113 użytkowników zagłosowało

1. 1. Red Dead Redemption II vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Red Dead Redemption II
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  2. 2. Bloodborne vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Bloodborne
    • Uncharted 4: A Thief's End

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 17.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Y

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Paolo ty chciałeś asasyna dać do finału generacji uspokój się tam xD 

(lepiej żeby serio dostarczył ten duszek bo mi oddasz 115zl za niego ty c0rwa gnoju :[)

muwiom po japońsku, będziesz pan 10/10 :cool:

aha, nie ma gry o bardziej drewnianym systemie walki niż Soulsy :lapka:

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tsushima to najlepszy ubisofciak poprzedniej generacji. Gra jest wybitnie nienachalna z czyszczeniem mapy i po prostu robi się to mega przyjemnie + nie jest nawet robiąc 100% jakoś pojebanie długa.

• szczegolnie jak wezyr mowi o soulsach, a fanbojka nie moze wytrzymac nawet sekundy, zeby o xboxie nie wspomniec   od fanboja soulsow jest gorszy tylko fanboj soulsow i playstation

• Bo to forum nazywa się PSX jak konsola która zmieniła oblicze gamingu konsolowego. Gdyby nie PSX to by nie było tego forum więc albo w to wchodzisz albo wychodzisz.    EDIT: już @Bzduras wyl

Opublikowano

Jeśli przejdzie wiedzmin to będzie piękne obnazenie hipokryzji w temacie hejtowania gatunku ubilike :cool: do boju biały wilku:cool:

Opublikowano

Graczom wystarczy dać historie o patelni i już nie przeszkadzają im zadania z mmo przynieś 5 marchewek i 2 cebule. A wspominałem o milionie znaków zapytania w których nic nie ma??

No trudno, widać tyle wystarczy żeby pokonać pierwszą grę aaaa, pierwszy żyjący świat w świecie gier wideo, najlepszego protagoniste na świecie i kurczące się jajka konia :sonkassie: NIE POZDRAWIAM WAS DZISIAJ

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Graczom wystarczy dać historie o patelni i już nie przeszkadzają im zadania z mmo przynieś 5 marchewek i 2 cebule. A wspominałem o milionie znaków zapytania w których nic nie ma??

lepsza pusta mapa zeldzie co nie pupcio

Opublikowano

Kolejne kłamstwo forumowiczów na które nawet taki poczciwy zagrajmer jak ja dał się złapać. Zelda ma świetną mapkę, czuć w niej duszę sotc i pana kojimy death stranding. 

Opublikowano

Uuu papieża wiedźmaka obrażajo :nosacz:

Opublikowano

Nigdy wybór nie był tak prosty. Niech te 4, takie same przygody Drejka się wreszcie rozbiją.

Opublikowano

Wsiadanie na konia w W3 >>>>>>>> wsiadanie na konia w RDR2

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przestań z tym trollingiem. Soulsy to drewniany system walki + wywindowany poziom trudności i ktoś zrobił z tego legendę kiedy na rynku już było mnóstwo świetnych i trudnych gier. 

Kurła ninja gaiden to nie jest ale bez przesady…. Ze od razu drewno? Wiesiek jest drewnem i siwy rusza się jak wóz z węglem. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Paolo ty chciałeś asasyna dać do finału generacji uspokój się tam xD 

Chcesz powiedzieć synek ze visir stawia wyżej assaaina niż soulsy?

1AB9DE39-ADAB-492B-BE76-E06DF1FA1D7A.gif

Opublikowano

Jak chcesz mieć wszystkie arcymistrzowskie rynsztunki, to trzeba się trochę za złomem pokręcić. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Soulsy xddd O PA MATI TERAZ UNIK ALE SKILLSY

Idź grać w wowa lepiej już XD

12 minut temu, Kmiot napisał:

skelige-e1461831486335-635x481.jpeg.7f64810ca9718089ccfb2a1d69d5d313.jpeg

Ale bym zbierał te beczki hmm

Opublikowano

Wezyr Was baituje a Wy biegacie za jego zaczepkami. Nikt normalny by tego o BB co On nie pisał. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Wezyr Was baituje a Wy biegacie za jego zaczepkami. Nikt normalny by tego o BB co On nie pisał. 

Chyba już był czas przywyknąć do tego ze cw jest już rozlane po całym forum 

Opublikowano

szczegolnie jak wezyr mowi o soulsach, a fanbojka nie moze wytrzymac nawet sekundy, zeby o xboxie nie wspomniec

w2woj.jpg

od fanboja soulsow jest gorszy tylko fanboj soulsow i playstation

Opublikowano

no płacz o CW ale CW jest tylko jak plujesz na eksa na PlayStation, a na Xboxa i Switcha to napierdalać można bo jest na to publiczne przyzwolenie :rotfl:

krytyka PlayStation != CW, naprawdę niektórzy muszą zluzować zwieracze 

Opublikowano

No ale o co chodzi? Soulsy to po prostu chujowe gierki dla geriartyków, którzy mylą skill i poziom trudności z dalekimi checkpointami. Daj takiemu dobrego slashera i sobie palce połamie i stwierdzi, że setting mu nie pasuje.

Nie dziwię się, że wygrywają soulsy. Po prostu wstyd im głosować na anczarted.

Opublikowano
47 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no płacz o CW ale CW jest tylko jak plujesz na eksa na PlayStation, a na Xboxa i Switcha to napierdalać można bo jest na to publiczne przyzwolenie :rotfl:

krytyka PlayStation != CW, naprawdę niektórzy muszą zluzować zwieracze 

Bo to forum nazywa się PSX jak konsola która zmieniła oblicze gamingu konsolowego. Gdyby nie PSX to by nie było tego forum więc albo w to wchodzisz albo wychodzisz. 

EDIT: już @Bzduras wyluzuj poślada, zapomniałem dodać emotke - :z przymrużeniem oka:

EDIT2: i jeszcze młody się podpalił:/

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

EDIT: już @Bzduras wyluzuj poślada, zapomniałem dodać emotke - :z przymrużeniem oka:

No ewidentnie Ci ikonki zabrakło, bo jeśli napisałbyś to na poważnie to dynia :)

Opublikowano

no nawet jeśli to w żartach napisane, to nie brakuje na forumku użytkowników którzy na serio w ten sposób myślą, więc faktycznie ktoś mógł odebrać ten post na poważnie.

Ja za to dałem zasłużoną emotke "haha". bo śmieszy mnie takie myślenie, że jakiejś platformy/ konsoli/ gry czy całego podgatunku gier (jak Soulsy) nie można krytykować, bo ktoś czuje się z nimi emocjonalnie związany, niezależnie czy jest to pisane w żartach czy serio.