Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 113 użytkowników zagłosowało

1. 1. Red Dead Redemption II vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Red Dead Redemption II
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  2. 2. Bloodborne vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Bloodborne
    • Uncharted 4: A Thief's End

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 17.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No przecież teraz lepszy tytuł dostaje na łeb to kto miałby wygrać z wieśkiem? Myślałem że nie jesteśmy na forum gryonline no ale widać że polacy to hivemind i tracą rozum przy wiedźminie i goticzku :(

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tsushima to najlepszy ubisofciak poprzedniej generacji. Gra jest wybitnie nienachalna z czyszczeniem mapy i po prostu robi się to mega przyjemnie + nie jest nawet robiąc 100% jakoś pojebanie długa.

• szczegolnie jak wezyr mowi o soulsach, a fanbojka nie moze wytrzymac nawet sekundy, zeby o xboxie nie wspomniec   od fanboja soulsow jest gorszy tylko fanboj soulsow i playstation

• Bo to forum nazywa się PSX jak konsola która zmieniła oblicze gamingu konsolowego. Gdyby nie PSX to by nie było tego forum więc albo w to wchodzisz albo wychodzisz.    EDIT: już @Bzduras wyl

Opublikowano

Będzie ciężki wybór, bo obie gry są mi równie obojętne.

Opublikowano

Wiedźmin jest murowanym faworytem, bo jest zwyczajnie popularniejszy zarówno na forum jak i na całym świecie, wyszedł na większą ilość platform i zdecydowanie lepiej się sprzedał

Opublikowano
13 minut temu, messer88 napisał:

Nic wiedźmina polaka nie ujebie ale imo większe szanse już ma BB niż drejki albo chiński asasyn. 

Raczej w drugą. Uncharted lubiany i popularny, a BB to typ gry który pożyczasz znajomemu i oddaje ci ją nazajutrz, nie dochodząc nawet do pierwszej latarni. 

Opublikowano

To tak jakby w Świętokrzyskim obywatele wybierali między Janem Pawłem II, a Donaldem Tuskiem. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej w drugą. Uncharted lubiany i popularny, a BB to typ gry który pożyczasz znajomemu i oddaje ci ją nazajutrz, nie dochodząc nawet do pierwszej latarni. 

Ale my jesteśmy na forum prawdziwych zagrajmerów a nie dareczków co odpalają konsole raz na rok :usmiech:

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ale my jesteśmy na forum prawdziwych zagrajmerów a nie dareczków co odpalają konsole raz na rok :usmiech:

czasami nie jestem tego taki pewien 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

czasami nie jestem tego taki pewien 

Tak, ja też mam co drugi dzień kryzys wiary, ale musimy wierzyć w naszych konsolowych braci