Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 366
  • Wyświetleń 38,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

a tjerego pytałeś jak mu działa?

• SunaGuidesPL
    SunaGuidesPL

Jak farmić rzadkie wyposażenie (5 gwiazdek), Qi i Miedziaki (Coppers), łatka 1.04, w NG+. Mój szybki poradnik - mam nadzieję, że komuś pomoże. Pozwoli na lepsze przygotowanie na wyższe poziomy trudnoś

Opublikowano

Też w tej grze będzie napierdolone lootu jak w Niohu, czy ogarnęli trochę dałna na tym punkcie? 

Opublikowano
17 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

W Niohu podobnie jak w Diablo włączało się w ustawieniach, żeby nie pokazywało najgorszych śmieci na podłodze. Oby tu też było.

Nie no bez tego nawet nie podchodzę, ogólnie system lootu w Nioh był przesadzy, naprawdę w tej grze kalka 1:1 z tym kolorowym lootem? Przeciez nikt tego nie lubi w Soulslike'ach xD. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Czy dobrze gdzieś czytałem, że progress z demka idzie do pełnej? Od ukonczenia DS3 nie grałem w tego typu gry bo miałem przesyt. Jak siądzie to moze nawet ogram Eldena.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, pawelgr5 napisał:

Czy dobrze gdzieś czytałem, że progress z demka idzie do pełnej?

Tak. Demko na xsx 22,98 GB. 

Opublikowano

No jestem ciekaw czy mnie demko przekona do nioh-likeów

Opublikowano
  • Autor

Gra się zajebiście, mega responsywnie. Z ludzików nie leci wcale dużo śmieci no ale to początek gry jest. 

Demko skończone, luksja. Jedyne co się obawiam to że może być recykling pewnych mobów w większym stopniu no ale taki ER lepiej nie wygląda pod tym względem. Bossiki z dema fajne, jak się opanuje odbijanie ciosów to błyskawicznie się ich kończy. Można nawet pułapki sparować xD 

Levelowałem sobie tylko jedną statystykę i mimo 14 pkt nie mogłem wykupić czaru co wymagał 12, więc nie wiem czy to bug, w demku się nie da  lub ja czegoś nie ogarnąłem do końca. 

I wcześniejsze demko to było bardziej rozbudowane, tak samo było więcej broni do sprawdzenia. Teraz kilka typów tylko jest i nie wypada tego dużo. U kowala można coś tam więcej kupić ale "golasy"

Opublikowano

Tak jak soulsy, sekiro i niohy mi wchodziły gładko tak kurde jakoś ten system tutaj mi wybitnie nie leży i męczę się z tym pierwszym chlopem co ma dwie fazy niemilosiernie. Moja glowa nie ogarnia jakos timingu tych czerwonych atakow.

Opublikowano
5 minutes ago, Soban said:

Tak jak soulsy, sekiro i niohy mi wchodziły gładko tak kurde jakoś ten system tutaj mi wybitnie nie leży i męczę się z tym pierwszym chlopem co ma dwie fazy niemilosiernie. Moja glowa nie ogarnia jakos timingu tych czerwonych atakow.

Ja ma dokladnie to samo. Demko mnie nie przekonalo i raczej poczekam na jakies przeceny w przyszlosci.

Opublikowano

No do mnie też ten Wo Long nie trafia podobnie jak Niohy. Nie siedzi jakoś kompletnie ten system i feeling całości. Także postoję.

Opublikowano

No i jednak znerfili naszego pana generała, w poprzednim demie to był :gigabeta: a teraz to pizda na kilka strzałów, gra się tak samo przyjemnie, ogólnie mam wrażenie, że dużo łatwiej mi się gra jakoś, poprzednie demo szokowało wysokim poziomem trudności a tu teraz na luzie lecę przez mapę, drugi boss padł za drugim razem. Zobaczymy co tam dalej, ale to już chyba zaraz koniec dema. 

Opublikowano
  • Autor

Na sonce jak było stare demo na dysku to trzeba je wpierw usunąć.

No i znowu mam wrażenie że lepiej działa wersja na ps od tej xboxowej. 

I to wcześniejsze demo było lepsze, więcej rzeczy można było potestować. Skończyłem 2x i w sumie nie mam już co robić więcej. 

Opublikowano

Skończone, po męczarniach z 1 bossem coś mi w głowie klikło i ostatecznie zrobiłem go bez estusa zużytego, a druga misja to jak masło bez śmierci.

Technicznie to HDR jest zjebany i defaultowo wylaczony xd Na XSX czasami jakieś dziwne przycinki/zawiechy były momentami, co jest dziwne bo graficznie to gra wygląda jak stary nioh2.

Fajnie, że w gejpasie będzie, bo do zakupu to mnie demo nie zachęciło i podsumowałbym je 70% nioh-30% sekiro

Opublikowano

Grafika średnia, postać biega jak pokraka i do momentu rozpoczęcia walki jebie free 2 playem. No ale walczy się świetnie, jak wpadniemy w rytm z parry to daje satysfakcję,na początku dużo infa o tych paskach staminy, moralach, fortitude, zaraz dochodzą czary itp. do gamepassa gra idealna i na pewno będę gierczył.

Opublikowano

no graficznie to nawet na PC gra wygląda nie wiele lepiej niz Nioh, do tego chodzi jak gówno, UW sie krzyczy, a mapowanie przycisków w demie z MS Store jest pod pada od Playstation xD

Co ten MS ostatnio to ja nawet nie...:facepalm: