Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 366
  • Wyświetleń 37,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

a tjerego pytałeś jak mu działa?

• SunaGuidesPL
    SunaGuidesPL

Jak farmić rzadkie wyposażenie (5 gwiazdek), Qi i Miedziaki (Coppers), łatka 1.04, w NG+. Mój szybki poradnik - mam nadzieję, że komuś pomoże. Pozwoli na lepsze przygotowanie na wyższe poziomy trudnoś

Opublikowano

W minusach niski poziom trudności. Ok, może ogram, mam już dość trudnych gier :pirate:

Opublikowano

Ponoć jeden z najłatwiejszych soulslike, niech ktoś da znać, czy jest możliwość wyłączenia tych kompanów, którzy nam towarzyszą podczas walk? 

Opublikowano

Pierwsze komentarze mnie nie napawaly optymizmem, teraz te wysokie recenzje jakies sie podejrzane wydaja, moze zbyt przystepna gierka i dlatego, szczerze to oczekiwalem solidnego wyzwania na poziomie Niohow. Poczekam troche, nie bede bral na premiere w takim razie.

Opublikowano
  • Autor

Gdzieś czytałem że jest jakiś item odsyłający npc. Z tym że np ten typek z 2giej mapki w demku to mi mignęło że się leveluje coś związanego z npctami, może będą wtedy jakieś questy czy inne rzeczy. W sumie tylko z bossami by się przydało ich wyłączyć bo ściągają agro bardzo, podczas zwykłego czyszczenia lokacji imo guwno robią. 

Opublikowano
54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

W minusach niski poziom trudności. Ok, może ogram, mam już dość trudnych gier :pirate:

A ja właśnie liczyłem, że właśnie poziom będzie choćby jak w Nioh 1 i 2.

Opublikowano
2 minuty temu, mario10 napisał:

A ja właśnie liczyłem, że właśnie poziom będzie choćby jak w Nioh 1 i 2.

To widziałem w recce na ppe, gdzie indziej znowu piszą, że jest podobnie jak w Nioh, no znam ludzi, co mówili, że Sekiro łatwe, więc zależy od człowieka:). 

Opublikowano
56 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

curiosity-curious.gif

Opublikowano
31 minut temu, Banan91PL napisał:

Właśnie gram na nowej zelandi, brak polskiego języka pfu

Za to jest rosyjski!

Opublikowano
22 minuty temu, bartiz napisał:

Za to jest rosyjski!

Oho, zaczyna się najpierw Atomic H., a teraz We L. czarna lista polskiego gracza się rozwija. :shotgun:

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Oho, zaczynam się najpierw Atomic H., a teraz We L. czarna lista polskiego gracza się rozwija. :shotgun:

Ciekawe, czy We Long popiera agresję Rosji tak jak AH

Opublikowano
11 minut temu, Nyu napisał:

Ciekawe, czy We Long popiera agresję Rosji tak jak AH

Myślę, że można ich rozgrzeszyć :D 

btw: na GOL też psioczą na poziom trudności. Ocena 7.0, 7.5 PPE, Polacy oceniają nisko, może to przez ten język rosyjski w tle xD. 

Rozpoczęła się era Soulsliteów :D.

Opublikowano

Ja teraz przeczytałem reckę na Eurogamer i też dali 6 więc szału nie ma.

Opublikowano
13 minut temu, mario10 napisał:

Ja teraz przeczytałem reckę na Eurogamer i też dali 6 więc szału nie ma.

No i co z tego że dali? Sugerowanie się recenzjami w tych czasach to trochę śmiech. Lepiej samemu pograć 

Opublikowano

Oczywiście, że najlepiej, ale jednak w kilku recenzjach wskazują, że średniak. Zapewne i tak prędzej czy później sprawdzę.

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał:

No te projekty lokacji to jest śmiech fchuj xD

No Team Ninja zawsze ssie pod względem projektów lokacji, w tym From Software ich zjada na śniadanie. 

Opublikowano

Pograłem chwile w demko meh. Szybszy nioh i wciąż tak  samo brzydki chyba odpuszcze skoro sekiro dalej w backlogu

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Pograłem chwile w demko meh. Szybszy nioh i wciąż tak  samo brzydki chyba odpuszcze skoro sekiro dalej w backlogu

Cooo :notlikethis: