Skocz do zawartości

Wo Long: Fallen Dynasty

messer88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze komentarze mnie nie napawaly optymizmem, teraz te wysokie recenzje jakies sie podejrzane wydaja, moze zbyt przystepna gierka i dlatego, szczerze to oczekiwalem solidnego wyzwania na poziomie Niohow. Poczekam troche, nie bede bral na premiere w takim razie.

Opublikowano

Gdzieś czytałem że jest jakiś item odsyłający npc. Z tym że np ten typek z 2giej mapki w demku to mi mignęło że się leveluje coś związanego z npctami, może będą wtedy jakieś questy czy inne rzeczy. W sumie tylko z bossami by się przydało ich wyłączyć bo ściągają agro bardzo, podczas zwykłego czyszczenia lokacji imo guwno robią. 

Opublikowano
54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

W minusach niski poziom trudności. Ok, może ogram, mam już dość trudnych gier :pirate:

A ja właśnie liczyłem, że właśnie poziom będzie choćby jak w Nioh 1 i 2.

Opublikowano
2 minuty temu, mario10 napisał:

A ja właśnie liczyłem, że właśnie poziom będzie choćby jak w Nioh 1 i 2.

To widziałem w recce na ppe, gdzie indziej znowu piszą, że jest podobnie jak w Nioh, no znam ludzi, co mówili, że Sekiro łatwe, więc zależy od człowieka:). 

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, bartiz napisał:

Za to jest rosyjski!

Oho, zaczyna się najpierw Atomic H., a teraz We L. czarna lista polskiego gracza się rozwija. :shotgun:

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Oho, zaczynam się najpierw Atomic H., a teraz We L. czarna lista polskiego gracza się rozwija. :shotgun:

Ciekawe, czy We Long popiera agresję Rosji tak jak AH

Opublikowano
11 minut temu, Nyu napisał:

Ciekawe, czy We Long popiera agresję Rosji tak jak AH

Myślę, że można ich rozgrzeszyć :D 

btw: na GOL też psioczą na poziom trudności. Ocena 7.0, 7.5 PPE, Polacy oceniają nisko, może to przez ten język rosyjski w tle xD. 

Rozpoczęła się era Soulsliteów :D.

Opublikowano
13 minut temu, mario10 napisał:

Ja teraz przeczytałem reckę na Eurogamer i też dali 6 więc szału nie ma.

No i co z tego że dali? Sugerowanie się recenzjami w tych czasach to trochę śmiech. Lepiej samemu pograć 

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał:

No te projekty lokacji to jest śmiech fchuj xD

No Team Ninja zawsze ssie pod względem projektów lokacji, w tym From Software ich zjada na śniadanie. 

• Plusik 1