Opublikowano 12 czerwca 20222 l Zapomniałem o tej grze wspomnieć w swoim poście, ale rzeczywiście wygląda bardzo obiecująco. Wskakuje na listę życzeń.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Autor Myślę, że do swojej listy mozesz jeszcze dodac jakies pozycje musze obejrzec trailery jeszcze raz, ale było sporo fajnych gierek.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l 5 minut temu, cotek napisał: Wyjdzie na PS5, coś wiadomo ? Było console launch exc, więc raczej wyjdzie.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Trzymam kciuki, aby wyszła z tego przepyszna Metroidvania, jeszcze w sosiku z Lovecrafta
Opublikowano 13 czerwca 20222 l W końcu jakaś nowa metroidvania, która nie jest pixelowym gównem w średniowiecznym settingu.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l dłuższy gameplay i komentarz twórców (po pierwszym wypowiedzianym zdaniu można poznać że to polak )
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie gier 2023 roku. Pięknie to wygląda.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Ale ekstra, te dodatkowe wstawki przy otwieraniu zamków, tatuowanie katulusowych rzeczy, żeby ogarnąć skille dla postaci. Dość pomysłowy cały koncept. Mam nadzieje, że wyjdzie na plejke
Opublikowano 7 października 20222 l Pograłem kilka minut w urywek na standzie na PGA. Ale to będzie dobre W nie za bardzo dogodnych warunkach do wczutki grałem, ale tak czy siak klimacik siedzi, prezentacja i design jest obłędny. Czuć pałera podczas walki, wystrzały z broni siadają gęsto. Pograłbym jeszcze. Szykuje się zajebista Metroidvanka