Opublikowano 13 czerwca 20222 l Jeden z ciekawszych indyków z wczorajszego pokazu. Jest pomysł i humor. Dobrze kojarzę że premiera jeszcze w tym roku?
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Fajne, bekowe, trochę z Journey to the Savage Planet mi się kojarzy. Oby humorek był na poziomie.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l 12 godzin temu, Wredny napisał: Fajne, bekowe, trochę z Journey to the Savage Planet mi się kojarzy. mam identyczne skojarzenia, aż nawet sprawdziłem czy to ci sami twórcy, ale okazuje się że nie.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Autor Ta muzyczka ma coś w sobie, ze juz kilka razy obejrzałem ten trailer xd
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Gadające bronie to mocne skojarzenie z Oddworld Stranger's Wrath. Podoba mi się ten zwariowany klimat.
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Metroidvania? Skojarzenia z Journey to the Savage coraz bardziej się intensyfikują
Opublikowano 20 czerwca 20222 l z ciekawostek, gra wcześniej miała być exem na Stadie, podobnie jak wydane ostatnio The Quarry od Supermassive, ale Google ucięło fundusze i twórcy musieli szukać nowego inwestora.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l I bardzo fajnie, jeszcze była taka jedna gierka o dziewczynce z latarką, chodzącej po ciemnej szkole czy coś... Też niby ex na Stadię, ale skoro to zdechło to może doczekamy się wersji na konsole.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l 9 godzin temu, Wredny napisał: I bardzo fajnie, jeszcze była taka jedna gierka o dziewczynce z latarką, chodzącej po ciemnej szkole czy coś... Też niby ex na Stadię, ale skoro to zdechło to może doczekamy się wersji na konsole. Ta gra już dawno wyszła Wredny i nie zebrała najlepszych recenzji xd
Opublikowano 21 czerwca 20222 l Obejrzałem jeszcze raz trailer no i czekam. Niekonwencjonalny klimacik.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Autor To nawet nie jest smieszne... wszyscy wszystko przenoszą. Tylko monolith soft ma JAJA i przyspieszył premiere o 2 msc.
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l szczerze to słabo wygląda to starcie z bossem, mogli wybrać jakiś ciekawszy fragment do gameplayu. Albo nie mogli, bo to starcie to najlepsze co gra ma do zaoferowania (oby nie)
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l Bardzo słaby fragment z wczorajszego pokazu, w dodatku gościu grał jak debil. Poprzedni, dynamiczny trailer bardziej mi się podobał. Za darmo to uczciwa cena więc sprawdzę sam.
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l Autor Człowiek miał nadzieję, ale po cichutku sie przeczuwało, że indyk wybije.