Skocz do zawartości

High on life

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kurde, marzyłem o tym żeby przez 10 godzin Rick&Morty napieprzał mi do ucha w wysokiej jakości, nieskompresowanym audio.

Ogólnie podejrzanie cicho o grze, kiedy nieliczne relacje z grania były pozytywne, no zaraz się zobaczy.

Opublikowano

Pograłem 30 min mam wrażenie ze jest 30 fps straszny lag i graficznie średnio taki indyk na całego strzelanie miłe zobaczymy jak będzie dalej brakuje naprawdę płynności a i nawet nie daje rady czytać co gada broń bo za dużo tego i ciagle akcja

Opublikowano (edytowane)

Liczę na odczucia przynajmniej takie jak podczas oglądania trailera, przecież ten design wszystkiego jest obłędny :D 

EDIT:
Ja tylko odpaliłem na kilka minut, ale humor trafił z marszu i mnie ma i ta plastyczność tego wszystkiego dodatkowo, wygląda to fest. Strzelanie też czuć, i jest spoko, takie arcadowe.

No i cała otoczka miażdży, póki co.

Edytowane przez Szermac
Opublikowano

Zdarzają się też sporadyczne bugi różnej maści. Poczekam na patcha może jednak. Gra póki co mnie porwała maks, ale zasiąde jak połatają, o ile w ogóle połatają xd

Opublikowano (edytowane)

Na XSX ponoć już jest płynnie. Sprawdzę na mniejszym bracie niebawem. 

EDIT:
No kuuurde, teraz to tak. Po patchu różnica olbrzymia, można ciorać :cool:
Fanom kreskówek dla dorosłych, Ricka i Mortyego, łamaniu czwartej ściany polecam serdecznie bo jest superancko :D

Jeżeli miałbym z czymś przyrównać to jest to mix Oddworld: Stranger's Wrath- Conker's Bad Fur Day- Psychonauts i zajebiście to wypada :D

Edytowane przez Szermac
Opublikowano

Intro gry jest genialne i pięknie wyśmiewa współczesne gierki AAA.

Jeśli tego typu żartów i gagów wystarczy przez całą grę to czuję że będę się świetnie bawić