Hubert249 4 285 Opublikowano 18 grudnia 2022 Opublikowano 18 grudnia 2022 46 minut temu, Szermac napisał: Bossowie potrafią napsuć krwi dopóki się nie ogarnie patentu, za pomocą którego rozwala się ich z palcem w pupie. Ja się bawie tak samo dobrze jak na początku, chociaż dawkuje powoli. Jaki to patent? Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 18 grudnia 2022 Opublikowano 18 grudnia 2022 Źle się wyraziłem, chodziło mi bardziej, że na każdego jest jakiś 'sposób', który pozwala rozwalić bossa bez problemów, co jest w zasadzie normalne xd No, ale naprzykład z jednym się trochę męczyłem i po kilku zmianach w strategii i podejściu się udało bez spiny, gdzie myślałem serio, że nie dam rady w ogóle xd Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Gram już około 5 godzin i jak na razie jestem zawiedziony. Cała konwencja gry, w ramach której coś nieustannie terkocze ci nad uchem i wysyła wiadomości tekstowe jest na dłuższą chwilę bardziej męczący niż zabawny. Gameplay choć troszeczkę przypomina Halo bo, to jednak feeling strzelania, projekty starć i przeciwników sprawia że grę dzieli lata świetlne do najlepszych FPSów jak Halo czy Doom. Obie te rzeczy sprawiają, że jestem w stanie grać w High on Life tylko w krótkich sesjach, bo przy dłuższych posiedzeniach odczuwam znużenie rozgrywką i zmęczenie gadaniem. Szczerze mówiąc o wiele lepiej bawiłem się w Journey to the Savage Planet, który miał podobny styl i choć może było tam mniej żartów to jako gra byla to pozycja o wiele lepsza, moim zdaniem. 2 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Ja równiez uwazam ze to gra na krotkie sesje. Prosty (zeby nie powiedziec prostacki) humor mi bardzo siadł i to dla mnie główny motor napędowy tej gry. Tylko jak mówisz, nie da sie tak 2h za jednym podejsciem. Ubiłem drugiego bossa. Pochodziłem po sklepach i teraz ide po 3. Moze do konca roku grając po 45 minut dziennie się uda skonczyc. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Zgadzam się w zupełności - pograłem ze 3 godziny i mam cały czas wrażenie że niestety głównym ficzerem tej gry jest tylko humor. A on bywa niestety męczący, bo jak w pojedynczym odcinku Ricky & Morty na puentę dowcipu, trzeba czekać max. 20 min, tak w gierce rozciąga się to nie raz na cały poziom i za dużo jest dialogów które przynudzają. Ogólnie faktycznie to takie 5-6/10 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 No nie wiem co tak słabo panowie. O ile jeszcze ta warstwa humorystyczna całkiem daje radę i niektóre scenki naprawdę potrafią bawić tak rozgrywka jest niestety rozczarowująca. Gra w której się przez większość czasu strzela ma strzelanie wykonane przeciętne. No nie tak to powinno wyglądać. Na pewno na plus jakieś tam elementy platformowe ale jednak one nie załatają podstawowych niedociągnięć. Po jakiejś 1,5h nie chce mi się dalej grać. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Smutny dzień w historii gamingu 1 2 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Nic dziwnego bo zajebista giera z pieprzem i duszą 6 i 7 generacji Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 pomimo tego że osobiście raczej się zawiodłem na HoL, to nie mogę jej odmówić popularności. No i to zawsze miło gdy singlowa gierka odnosi sukces. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 Dotarłem wczoraj do JetPacka, platforming zrobił sie lekko przyjemniejszy, nadal nie da sie w to grać dłużej niz jakies 40 min na raz ale pewnie dokoncze. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 Te statystyki tylko potwierdzają jak nieprzewidywalna (i ciężka) jest to branża. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 Zajebiste! Największe pozytywne zaskoczenie tego roku z produkcji z GP. Potrzebowałem takiej gry. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 6 godzin temu, pawelgr5 napisał: nadal nie daję rady w to grać dłużej niz jakies 40 min fixed Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 5 godzin temu, SnoD napisał: Te statystyki tylko potwierdzają jak nieprzewidywalna (i ciężka) jest to branża. Grę ogląda też bardzo dużo ludzi na Twitchu. Uj wie o co chodzi Też mam już jetpack i nie chce mi się grać dalej. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 9 minut temu, Hubert249 napisał: Grę ogląda też bardzo dużo ludzi na Twitchu. Uj wie o co chodzi Kiedy niby? Jeżeli przez pierwsze dwa/trzy dni + duży streamer, to sponsorowany content. Teraz już jest 3k, więc niedługo rip. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 21 grudnia 2022 Opublikowano 21 grudnia 2022 3 godziny temu, sprite napisał: Kiedy niby? Jeżeli przez pierwsze dwa/trzy dni + duży streamer, to sponsorowany content. Teraz już jest 3k, więc niedługo rip. W weekend było kilka tysięcy. Teraz też jest około 5k więc nieźle jak na crapowatego singla. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 27 grudnia 2022 Opublikowano 27 grudnia 2022 Przeszedłem wczoraj. Dobrze się bawiłem i uśmiałem z tekstów, żarcików itp. Polecam gadać z napotkanymi postaciami aż do wyczerpania ich kwestii dialogowych. W 2 epizodzie można zostać w "pracy w biurze" i zobaczyć jak sytuacja się tam rozwinie. Przyjemny, lekki tytuł o humorystycznym zabarwieniu. Nie ma tutaj nic wybitnego poza humorem ale akurat czegoś takiego potrzebowałem na wyluzowanie. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 grudnia 2022 Opublikowano 30 grudnia 2022 Skonczylem. Takie 5/10. Idealny sredniak którego wiecej pewnie w zyciu nie włączę. Mega podobał mi sie humor i tylko z tego powodu dokończyłem. Prosta i krótka gierka z gameplayem do zapomnienia. Polecam nawet bo na krotkie sesje nadaje sie idealnie. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Skończyłem, przyjemny średniak. Nic poza stojącym na wysokim poziomie, bardzo samoświadomym i burzącym czwartą ścianą humorem nie wybija się tu na plus. Jednocześnie nie ma tu żadnych, jakiś znaczących wad które obierałyby przyjemność z gry. Ot klasyczny średniak, 6/10 to postrzelania i posłuchania pośmiania się z gagów. 2 Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 17 lutego 2023 Opublikowano 17 lutego 2023 (edytowane) Chyba mi sie gra popsula nie chce mi zaladowac po wybraniu kontynuuj czy wczytaj gre. Caly czas mam loading. Rano szybko sciagalem ponownie i dupa. No chyba ze to jakis ficzer z lamaniem 4 sciany bo wczesniejszy boss chcial mi usuwac sejwy z konsoli. Edytowane 17 lutego 2023 przez Szymek Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Twórcy świetują 7,5 miliona graczy, przy okazji nie omieszkali znowu wyśmiać branże 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 219 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Świetny tytuł, nie raz nie dwa potężnie zaśmiałem i strzelanko przyjemne. Chciałbym dwójeczkę, ale z ciut większym budżetem. Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 świetny nie ale najlepszy średniaczek z poprzedniego roku Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 No ja mam jeszcze do ogrania, ale na bank wiedzie. Jak tam poziom trudności? Nooba fps nie dojedzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi