Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Gra jest bardzo prosta, każdy da sobie radę, nawet ty. Ale IMO jest wiele lepszych FPS'ów niż ten średniak.
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r Zapewne tak jest ale ja nie lubię FPS, skończyłem może z 5 w życiu i zdecydowanie wolę FPP gdzie jest mniej strzelania np Portal czy Mirrors Edge. W HiL chcę zagrać, bo mi się podoba styl graficzny i humorek.
Opublikowano 21 lipca 20231 r O w końcu w fajnej jakości się sprawdzi, bo na Seriers S to paćka i fpsy masakra, a humorek i otoczka super jak dla mnie była
Opublikowano 22 lipca 20231 r Może dodadzą polską wersję językową ? Przykład Keny pokazuje, że da się .
Opublikowano 23 lipca 20231 r Trzeba naprawdę kozackiego tłumaczenia żeby oddac wszystkie niuanse żartów, gry słowne, aluzje. Inna liga tłumaczeń niż Kena. A jak miałby wyjść potworek, to lepiej grać po angielsku, nawet jeśli jakaś częśc dialogów gracza ominie.
Opublikowano 24 lipca 20231 r Janusz i tak wybierze po polsku, nawet jak chuja się będzie zgadzało i jeszcze będzie pisał, że dubbing lepszy
Opublikowano 24 lipca 20231 r Ten Rick and morta chyba mają dubbing więc żadna filozofia. Druga sprawa, że np. Gry fromsoftware są tłumaczone z japońskiego na angielski i nikt nie zaprząta sobie głowy, że coś może nie oddać sedna z japońskiego, a opisy w soulsach są naprawdę specyficzne. Edytowane 24 lipca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 25 lipca 20231 r Tak, ale przetłumaczyć żart, żeby był zabawny, to inna liga niż ognisty zamiast płomienny xd
Opublikowano 3 stycznia3 sty Przed chwilą ukończyłem tę mocno popie... grę To szalony FPS z dużym humorem. Niektóre żarty śmieszą, inne żenują, generalnie nigdy nie oglądałem Ricky'ego i Morty'ego, więc nie mam odniesienia do serialu. Po pewnym czasie to gadanie już wkurza i przeszkadza, podobnie jak sama gra - na krótkie posiedzenia, bo nic nowego z biegiem czasu praktycznie się nie dzieje. Idziesz do jednego huba, zabijasz bossa, wracasz, idziesz do drugiego i tak do końca gry, z przerwą na jakieś zakupy w sklepie. Samo strzelanie jest poprawne - drewna nie ma, ale też i niczego ekscytującego nie oferuje. Do tego dochodzi eksploracja świata i różne zagadki, ale to prościzna. Grafika - powiedzmy, że w kontekście tej szalonej otoczki daje radę. Duży minus dla twórców za brak polskiej lokalizacji - myślę, że to też wpłynęło na odbiór tej produkcji w naszym kraju. W tym natłoku gadania i walki, dobrze byłoby, gdyby był tutaj dubbing albo chociaż napisy. Cóż mogę podsumować - typowy średniak. Zagracie? Może wam się spodoba. Nie zagracie? Za dużo nie stracicie.