ASX 14 777 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Gra jest bardzo prosta, każdy da sobie radę, nawet ty. Ale IMO jest wiele lepszych FPS'ów niż ten średniak. Cytuj
balon 5 392 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Zapewne tak jest ale ja nie lubię FPS, skończyłem może z 5 w życiu i zdecydowanie wolę FPP gdzie jest mniej strzelania np Portal czy Mirrors Edge. W HiL chcę zagrać, bo mi się podoba styl graficzny i humorek. Cytuj
Szermac 2 935 Opublikowano 21 lipca 2023 Opublikowano 21 lipca 2023 O w końcu w fajnej jakości się sprawdzi, bo na Seriers S to paćka i fpsy masakra, a humorek i otoczka super jak dla mnie była Cytuj
Bielik 760 Opublikowano 22 lipca 2023 Opublikowano 22 lipca 2023 Może dodadzą polską wersję językową ? Przykład Keny pokazuje, że da się . Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 23 lipca 2023 Opublikowano 23 lipca 2023 Trzeba naprawdę kozackiego tłumaczenia żeby oddac wszystkie niuanse żartów, gry słowne, aluzje. Inna liga tłumaczeń niż Kena. A jak miałby wyjść potworek, to lepiej grać po angielsku, nawet jeśli jakaś częśc dialogów gracza ominie. Cytuj
Wredny 9 796 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 Janusz i tak wybierze po polsku, nawet jak chuja się będzie zgadzało i jeszcze będzie pisał, że dubbing lepszy Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 (edytowane) Ten Rick and morta chyba mają dubbing więc żadna filozofia. Druga sprawa, że np. Gry fromsoftware są tłumaczone z japońskiego na angielski i nikt nie zaprząta sobie głowy, że coś może nie oddać sedna z japońskiego, a opisy w soulsach są naprawdę specyficzne. Edytowane 24 lipca 2023 przez PanKamil Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Tak, ale przetłumaczyć żart, żeby był zabawny, to inna liga niż ognisty zamiast płomienny xd Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 12 sierpnia 2023 Opublikowano 12 sierpnia 2023 Muszę ograć zanim mi z GP zniknie. Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Przed chwilą ukończyłem tę mocno popie... grę To szalony FPS z dużym humorem. Niektóre żarty śmieszą, inne żenują, generalnie nigdy nie oglądałem Ricky'ego i Morty'ego, więc nie mam odniesienia do serialu. Po pewnym czasie to gadanie już wkurza i przeszkadza, podobnie jak sama gra - na krótkie posiedzenia, bo nic nowego z biegiem czasu praktycznie się nie dzieje. Idziesz do jednego huba, zabijasz bossa, wracasz, idziesz do drugiego i tak do końca gry, z przerwą na jakieś zakupy w sklepie. Samo strzelanie jest poprawne - drewna nie ma, ale też i niczego ekscytującego nie oferuje. Do tego dochodzi eksploracja świata i różne zagadki, ale to prościzna. Grafika - powiedzmy, że w kontekście tej szalonej otoczki daje radę. Duży minus dla twórców za brak polskiej lokalizacji - myślę, że to też wpłynęło na odbiór tej produkcji w naszym kraju. W tym natłoku gadania i walki, dobrze byłoby, gdyby był tutaj dubbing albo chociaż napisy. Cóż mogę podsumować - typowy średniak. Zagracie? Może wam się spodoba. Nie zagracie? Za dużo nie stracicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi