Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Wygląda o wiele ciekawiej niż ten drewniany gameplay z walki z bossem.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Kurde, marzyłem o tym żeby przez 10 godzin Rick&Morty napieprzał mi do ucha w wysokiej jakości, nieskompresowanym audio. Ogólnie podejrzanie cicho o grze, kiedy nieliczne relacje z grania były pozytywne, no zaraz się zobaczy.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Zeszło Embargo na recki i jest raczej solidnie, nie licząc tej recki z oceną 3/10 w której autor narzeka na irytujące, nieustające rozmowy bohaterów, frustrującą eksplorację i słabą walkę. https://opencritic.com/game/13964/high-on-life
Opublikowano 12 grudnia 20222 l można polecieć do Kirbati by zagrać wcześniej? czy premiera światowa?
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Te relacje z demka jakoś sugerowały znacznie więcej, niż kolejne Xboxowe żółtko.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Pograłem 30 min mam wrażenie ze jest 30 fps straszny lag i graficznie średnio taki indyk na całego strzelanie miłe zobaczymy jak będzie dalej brakuje naprawdę płynności a i nawet nie daje rady czytać co gada broń bo za dużo tego i ciagle akcja
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Liczę na odczucia przynajmniej takie jak podczas oglądania trailera, przecież ten design wszystkiego jest obłędny EDIT: Ja tylko odpaliłem na kilka minut, ale humor trafił z marszu i mnie ma i ta plastyczność tego wszystkiego dodatkowo, wygląda to fest. Strzelanie też czuć, i jest spoko, takie arcadowe. No i cała otoczka miażdży, póki co. Edytowane 13 grudnia 20222 l przez Szermac
Opublikowano 13 grudnia 20222 l gierka się spoko zaczyna, ale przy okazji wygląda jak ufarbowana gra z PS360 XD e. i dodatkowo niezoptymalizowany babolek
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Zdarzają się też sporadyczne bugi różnej maści. Poczekam na patcha może jednak. Gra póki co mnie porwała maks, ale zasiąde jak połatają, o ile w ogóle połatają xd
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Jest patch, ale jeszcze nie zaglądałem czy jest jakaś różnica Edytowane 13 grudnia 20222 l przez Szermac
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 21Gb patch na PC, zaraz potestuje bo bylo cięzko w 4k Edytowane 13 grudnia 20222 l przez Malibu
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Na XSX ponoć już jest płynnie. Sprawdzę na mniejszym bracie niebawem. EDIT: No kuuurde, teraz to tak. Po patchu różnica olbrzymia, można ciorać Fanom kreskówek dla dorosłych, Ricka i Mortyego, łamaniu czwartej ściany polecam serdecznie bo jest superancko Jeżeli miałbym z czymś przyrównać to jest to mix Oddworld: Stranger's Wrath- Conker's Bad Fur Day- Psychonauts i zajebiście to wypada Edytowane 13 grudnia 20222 l przez Szermac
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Intro gry jest genialne i pięknie wyśmiewa współczesne gierki AAA. Jeśli tego typu żartów i gagów wystarczy przez całą grę to czuję że będę się świetnie bawić