Skocz do zawartości

High on life

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda o wiele ciekawiej niż ten drewniany gameplay z walki z bossem.

• Odpowiedzi 136
  • Wyświetleń 20,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ładnie Ci Console Wars wjechało. Ja gram żeby się dobrze bawić i bawię się dobrze niezależnie czy gdzieś tam w reckach gra dostanie 6/10 czy 9/10   

• tutorial to był  / 10        

• Smutny dzień w historii gamingu

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

można już pobierać 47 gb

premiera we wtorek 

Opublikowano

Kurde, marzyłem o tym żeby przez 10 godzin Rick&Morty napieprzał mi do ucha w wysokiej jakości, nieskompresowanym audio.

Ogólnie podejrzanie cicho o grze, kiedy nieliczne relacje z grania były pozytywne, no zaraz się zobaczy.

Opublikowano

Gra o strzelaniu śledziami do kosmitów, no co tu może się nie udać? 

Opublikowano

Po tym trailerze z Gamescomu wnosząc to szykuje się zajebista gierka :notbad:

Opublikowano

Zeszło Embargo na recki i jest raczej solidnie, nie licząc tej recki z oceną 3/10 w której autor narzeka na irytujące, nieustające rozmowy bohaterów, frustrującą eksplorację i słabą walkę.

https://opencritic.com/game/13964/high-on-life

Opublikowano

Mamy hit :banderas:

Screenshot_2022-12-12-15-12-29-220-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Opublikowano

można polecieć do Kirbati by zagrać wcześniej? czy premiera światowa?

Opublikowano

Światowa 

Opublikowano

Te relacje z demka jakoś sugerowały znacznie więcej, niż kolejne Xboxowe żółtko. 

Opublikowano

Pograłem 30 min mam wrażenie ze jest 30 fps straszny lag i graficznie średnio taki indyk na całego strzelanie miłe zobaczymy jak będzie dalej brakuje naprawdę płynności a i nawet nie daje rady czytać co gada broń bo za dużo tego i ciagle akcja

Opublikowano

Liczę na odczucia przynajmniej takie jak podczas oglądania trailera, przecież ten design wszystkiego jest obłędny :D 

EDIT:
Ja tylko odpaliłem na kilka minut, ale humor trafił z marszu i mnie ma i ta plastyczność tego wszystkiego dodatkowo, wygląda to fest. Strzelanie też czuć, i jest spoko, takie arcadowe.

No i cała otoczka miażdży, póki co.

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

gierka się spoko zaczyna, ale przy okazji wygląda jak ufarbowana gra z PS360 XD

e. i dodatkowo niezoptymalizowany babolek :sadkek:

Opublikowano

Zdarzają się też sporadyczne bugi różnej maści. Poczekam na patcha może jednak. Gra póki co mnie porwała maks, ale zasiąde jak połatają, o ile w ogóle połatają xd

Opublikowano

xd 

Opublikowano

Jest patch, ale jeszcze nie zaglądałem czy jest jakaś różnica

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Na XSX ponoć już jest płynnie. Sprawdzę na mniejszym bracie niebawem. 

EDIT:
No kuuurde, teraz to tak. Po patchu różnica olbrzymia, można ciorać :cool:
Fanom kreskówek dla dorosłych, Ricka i Mortyego, łamaniu czwartej ściany polecam serdecznie bo jest superancko :D

Jeżeli miałbym z czymś przyrównać to jest to mix Oddworld: Stranger's Wrath- Conker's Bad Fur Day- Psychonauts i zajebiście to wypada :D

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Intro gry jest genialne i pięknie wyśmiewa współczesne gierki AAA.

Jeśli tego typu żartów i gagów wystarczy przez całą grę to czuję że będę się świetnie bawić