Bielik 746 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Widzieliście screeny? Na przybliżeniu miasta ilością szczegółów przypominają te z city builderów. Oby pokazano jakis gameplay w niedalekiej przyszłości bo tytuł intrygujący. 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 Nie widzieliśmy, myślałem że mają tylko CGI, a tu proszę niespodzianka. Wygląda na to że celują chyba w trochę mniej symboliczny styl graficzny niż Civka czy Humankind, co mi się tak średnio podoba na tych screenach, no ale pewnie chcą się jakoś wyróżnić na rynku. Co do samej gry to trzymam kciuki za końcowy produkt, bo dobrych strategii 4x nigdy za wiele Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 dzisiaj gameplay bedzie Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Premiera przesunięta na 2024. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 1 września Autor Opublikowano 1 września Ło baben już czuję, że z interfejsem na konsoli lekko nie będzie. Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września A to ma wyjsc pozniej na konsoli? Bo wszedzie jest PC. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września 5 godzin temu, smallv86 napisał(a): A to ma wyjsc pozniej na konsoli? Bo wszedzie jest PC. tak, później wyjdzie na xboxa Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 13 grudnia Autor Opublikowano 13 grudnia Totalny pożeracz czasu, krótko opisując całkiem udany mariaż cywilizacji i Anno, tury lecą do przodu jak szalone. Kompletnie nie mam pojęcia jak stworzyć sensowne sterowaniem za pomocą pada, trochę za dużo tu tych wszelkich produktów do produkcji więc podejrzewam, że konsolowy port utknie w limbo tym bardziej, że raczej hitem sprzedażowym to ta gra nie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi