KrYcHu_89 2 370 Opublikowano niedziela o 10:51 Opublikowano niedziela o 10:51 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że trójka będzie dostępna wszędzie day1, mam nadzieję, że wyrobią się też z wersją na przyszłą konsolę Nintendo, bo ta seria jest tego warta, by zagrało w nią jak najwięcej ludzi bez czekania. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano poniedziałek o 13:40 Opublikowano poniedziałek o 13:40 A ja chcę tylko na ps5, bo nie mam ochoty czekać dłużej i nie chcę płacić za produkt który cierpi przez 3 wersje na premierę. Później niech sobie wydają na co chcą. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano poniedziałek o 13:49 Opublikowano poniedziałek o 13:49 Rynek i słupki w excelu same zweryfikują, które podejście jest lepsze. Cytuj
drozdu7 2 865 Opublikowano poniedziałek o 13:51 Opublikowano poniedziałek o 13:51 No teraz była tylko pod Ps5 i sami pisaliście że wygląda jak guwno Także myślę że tu nie ma żadnej reguły Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano poniedziałek o 14:30 Opublikowano poniedziałek o 14:30 37 minut temu, drozdu7 napisał(a): No teraz była tylko pod Ps5 i sami pisaliście że wygląda jak guwno Także myślę że tu nie ma żadnej reguły Nie wygląda, ma śmieszne bugi, ale gra jest przepiękna. Przede wszystkim designem. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano poniedziałek o 14:38 Opublikowano poniedziałek o 14:38 I rozdzielczością w trybie Performance? Cytuj
Plackus 438 Opublikowano poniedziałek o 16:19 Opublikowano poniedziałek o 16:19 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): I rozdzielczością w trybie Performance? Nie na pro Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano poniedziałek o 16:22 Opublikowano poniedziałek o 16:22 Właśnie do tego piję, bo to jest pierwsza gra którą ludzie wskazują jako przykład tego, że Pro ma sens (zaraz potem pokazują Stellar Blade jako przykład tego, jak używać PSSR). Na zwykłej PS5 to nawet tutaj w temacie niektórzy łamali się i grali w 30fps, żeby wyglądało to dobrze. Cytuj
wkurzonyasi 0 Opublikowano poniedziałek o 17:15 Opublikowano poniedziałek o 17:15 2 godziny grania i 30fps robi się plynne 😉 Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano poniedziałek o 18:17 Opublikowano poniedziałek o 18:17 To jedyna gra jaka ograłem w 30 fps mając wybór na tej generacji. Na prawdę to jak ta gra wyglądała w performance to skandal. Obraz był tak rozmazany że nie było widać twarzy postaci podczas swobodnej eksploracji xD. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano poniedziałek o 20:44 Opublikowano poniedziałek o 20:44 W krytycznych miejscach zmiana trybu nic nie daje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi