KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że trójka będzie dostępna wszędzie day1, mam nadzieję, że wyrobią się też z wersją na przyszłą konsolę Nintendo, bo ta seria jest tego warta, by zagrało w nią jak najwięcej ludzi bez czekania. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano poniedziałek o 13:40 Opublikowano poniedziałek o 13:40 A ja chcę tylko na ps5, bo nie mam ochoty czekać dłużej i nie chcę płacić za produkt który cierpi przez 3 wersje na premierę. Później niech sobie wydają na co chcą. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano poniedziałek o 13:49 Opublikowano poniedziałek o 13:49 Rynek i słupki w excelu same zweryfikują, które podejście jest lepsze. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano poniedziałek o 13:51 Opublikowano poniedziałek o 13:51 No teraz była tylko pod Ps5 i sami pisaliście że wygląda jak guwno Także myślę że tu nie ma żadnej reguły Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano poniedziałek o 14:30 Opublikowano poniedziałek o 14:30 37 minut temu, drozdu7 napisał(a): No teraz była tylko pod Ps5 i sami pisaliście że wygląda jak guwno Także myślę że tu nie ma żadnej reguły Nie wygląda, ma śmieszne bugi, ale gra jest przepiękna. Przede wszystkim designem. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano poniedziałek o 14:38 Opublikowano poniedziałek o 14:38 I rozdzielczością w trybie Performance? Cytuj
Plackus 445 Opublikowano poniedziałek o 16:19 Opublikowano poniedziałek o 16:19 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): I rozdzielczością w trybie Performance? Nie na pro Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano poniedziałek o 16:22 Opublikowano poniedziałek o 16:22 Właśnie do tego piję, bo to jest pierwsza gra którą ludzie wskazują jako przykład tego, że Pro ma sens (zaraz potem pokazują Stellar Blade jako przykład tego, jak używać PSSR). Na zwykłej PS5 to nawet tutaj w temacie niektórzy łamali się i grali w 30fps, żeby wyglądało to dobrze. Cytuj
wkurzonyasi 0 Opublikowano poniedziałek o 17:15 Opublikowano poniedziałek o 17:15 2 godziny grania i 30fps robi się plynne 😉 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano poniedziałek o 18:17 Opublikowano poniedziałek o 18:17 To jedyna gra jaka ograłem w 30 fps mając wybór na tej generacji. Na prawdę to jak ta gra wyglądała w performance to skandal. Obraz był tak rozmazany że nie było widać twarzy postaci podczas swobodnej eksploracji xD. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano poniedziałek o 20:44 Opublikowano poniedziałek o 20:44 W krytycznych miejscach zmiana trybu nic nie daje. Cytuj
Sig 396 Opublikowano piątek o 07:24 Opublikowano piątek o 07:24 Remake ledwo dalem rade skonczyc a pod koniec zmienilem na easy zeby to zaliczyc po prostu. Rebirth mnie pokonal chyba w 6 akcie. Jakby mi ktoś powiedzial z 10 lat temu że nie dam rady skonczyc remake-u ff7 to bym nie uwierzyl. Swoja droga to nie remake tylko jakis reload bardziej mi to kingdom hearts przypomina z otwarciem na kolejne czesci. Moze kiedys do tego wroce jak wyjdzie czesc 3 i modderzy na PC to odratuja choć troche. Jakies to takie bez klimatu nie czuje progressu postaci. Spierdolone po calosci, mam nadzieje ze kiedys wyjdzie jeszcze remake w stylu RE2. 1 2 Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano piątek o 10:16 Opublikowano piątek o 10:16 Wczoraj zacząłem grać, trochę poczytałem tutaj opinie i z tego co widzę chyba lepiej się złapać za wątek główny plus jakieś ważniejsze zadania poboczne, niż spędzać godziny na nużących aktywnościach. Wiele osób tutaj znudziło się tą grą z tego powodu i wolałbym tego uniknąć. Dobrze gadam? Cytuj
Plackus 445 Opublikowano piątek o 10:57 Opublikowano piątek o 10:57 37 minut temu, Zajcik napisał(a): Wczoraj zacząłem grać, trochę poczytałem tutaj opinie i z tego co widzę chyba lepiej się złapać za wątek główny plus jakieś ważniejsze zadania poboczne, niż spędzać godziny na nużących aktywnościach. Wiele osób tutaj znudziło się tą grą z tego powodu i wolałbym tego uniknąć. Dobrze gadam? Dobrze gadasz ale gra i tak podrzuci Ci średniej jakości fragmenty pobocznych gier bo są na sztywno wplecione w story i nie ma możliwości przeskoczenia. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano piątek o 11:04 Opublikowano piątek o 11:04 Ja tylko chciałem zauważyć że mimo dużych otwartych przestrzeni to są one całkiem zróżnicowane i fajnie się je przemierza na Chocobosie. Jak się nie ma dużo czasu na granie to jednak poboczne mogą zamulić. Chyba największą nagrodą w tej grze nie są materie ani rozwój postaci tylko scenki i niektóre miejscówki oraz walki z bossami. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano piątek o 22:03 Opublikowano piątek o 22:03 (edytowane) 11 godzin temu, Zajcik napisał(a): Wczoraj zacząłem grać, trochę poczytałem tutaj opinie i z tego co widzę chyba lepiej się złapać za wątek główny plus jakieś ważniejsze zadania poboczne, niż spędzać godziny na nużących aktywnościach. Wiele osób tutaj znudziło się tą grą z tego powodu i wolałbym tego uniknąć. Dobrze gadam? Sidequesty rób wszystkie, bo każdy z nich w jakiś sposób rozwija (scenariuszowo) postacie, a że ekipa postaci to topka jRPGów, to szkoda odpuszczać. Co sobie możesz na pewno darować, to wyzwania Chadleya w symulatorze (chyba, że Cie nagrody będą interesować). Ze znaczników na mapie to Protorelics koniecznie rób. Reszta... Najlepiej wyczyść pierwszą i drugą mapę i zdecyduj, co jest warte zachodu, a co nie, bo na każdej kolejnej będziesz znajdywać to samo (prócz wspomnianych protorelics, dlatego je warto robić). Karcianke również polecam robić i najlepiej na bieżąco. Minigierki rób jak masz ochotę, nie ma co się zmuszać jak ci jakaś nie siądzie. Edytowane piątek o 22:06 przez Dahaka 1 Cytuj
Patapon 45 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, Alastor84 napisał(a): Najlepsze "brzuszki" Byle w nie plażowym stroju bo ciągle kusiłem patrząc się tam gdzie nie trzeba. W pianinie jednego A nie mogłem wbić - strzelał mnie uj. Cinco chocobo bodajże. 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Pianino jest zajebiste. Najlepsza minigra. Miałem ochotę zrobić wszystko na Perfect dla chyba w 2 kawałkach było poza zasięgiem. Mimo, że gry w ogóle nie masterowałem to przy tym spędziłem dużo czasu bo zabawa była przednia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi