Skocz do zawartości

Final Fantasy VII Rebirth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Ölschmitz napisał(a):

jeszcze ze dwa lata i wjezdza mam nadzieje.

Dobrze, że nie rozpisali na 5 części, bo nasze pokolenie mogłoby nie doczekać finału. 

Opublikowano

Gram już kilka godzin i muszę powiedzieć ze ładnie to wygląda, miałem zrobione z 80% gry na PS5 ale chciałem poczekać na PC wersje żeby nacieszyć się na max-a ta gre, tutaj nie muszę już wybierać czy 60fps i rozmazane tło albo 30 fps i wszystko ładnie wygląda,

na 3080 w 1440p wszystko pięknie to wygląda i gra utrzymuje te 70-80fps ładnie 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Można już powiedzieć, że jest to najbardziej udany release pecetowy na PC od SE, przebijający wszystkie inne porty, myślę, że 3jka wpadnie na PC day1. 

Co wpłynęło na 40k concurrent na Steam względem połowy z tego dla FF XVI? 

No Rebirth to lepsza gra, po prostu :). 

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem i mom to w pompce, u mnie na smoku działa luksja. Ciągle jak gram to mam cały czas cieplutko na serduszku. Robię poboczniaki i jest ich akurat tyle, że jak zaczynam lekko ziewać z nudów to rusza fabuła, a tam już nie ma przebacz - banderas co 10 sekund :banderas:Już widzę, dlaczego dla wielu na forum było to GOTY 2024, po prostu nie da się nie docenić tego, jaki ogrom pracy włożono w tę grę i jak świetnie wyszedł efekt końcowy. Cudo.

• Plusik 8
Opublikowano

kapuję - chyba ta nuta dopiero jest na koniec gry, bo jestem nadal w trakcie i jakoś jej sobie nie przypominam. Przesłuchałem na yt i jest ciekawa. Na żywo pewnie mega. Ale theme z jedynki jakoś bardziej mi siadł: 

Opublikowano

Raczej ten występ w Carnegie Hall to był jej jedyny występ.

Myślę też, czy nie iść na ten koncert (poprzednim razem nie poszedłem), niby to tylko ze 100 euro na bilet i jeden wieczór, ale też myślę, że w sumie co będę siedział i słuchał muzyczki z gierki. I jeszcze płakał, otoczony jakimiś obcymi nerdami. Konstrukcja tego OST sprawia, że wypełnienie programu faktycznego koncertu nie jest takie oczywiście - w muzyce growej nie ma tak do końca tak wielu faktycznych wielkich utworów, z początkiem, środkiem i końcem, do siedzenia i słuchania ich osobno. W Rebirth jest masa muzyki, ale dużo z niej niezbyt można przełożyć na orkiestrę. Show brzmi tak sobie, nie jest to podobno zgrane jakoś ze scenami z gry pokazywanymi na ekranie.

Opublikowano

Bylem pare lat temu na podobnym koncercie z 7 i 8 bodajze w Berlinie, i dupe mi rozerwalo prawie w pierwszych 30 sekundach :D

Ten rzutnik za orkiestra mogliby sobie od razu darowac - tak jak piszesz, pewnie nie zgrywa sie to z muza wiec tak to tylko rozprasza od faktycznego eventu wieczoru - muzyki. Jak chor zacznie nucic "Sephiroth!" to zapomnimy o kazdym wydanym eurosie. A jak bedzie niedosyt, to mozna sobie nastepnego dnia po miescie pare tapasow podjesc ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Gold Saucer :banderas: Poddaję się, GOTY <tu wstaw sobie rocznik jaki chcesz>, nie mam absolutnie żadnych pytań. Chadleya tylko wyjebać z tymi jego world intel i GOTG jak nic.

Spoiler

FINALFANTASYVIIREBIRTH_20240322194338.thumb.jpg.f4b2cadb7fe4443cdd6b5b91f861f942.jpg

KURADO-SAN!

• Smutny 1