KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Wow najwyżej oceniany Final w historii razem z IX* Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Ło kurna Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego GOL dał 10 japońskiej grze, leżę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego No i elegancko. Potężna Japonia dostarcza kolejną świetną grę w tym roku, a to dopiero koniec lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Nie mieć PS5 w 2024 r. to kiepski pomysł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego (edytowane) Edytowane 22 lutego przez smoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego (edytowane) Spadnie pewnie do 93/100, może 92/100, czyli pomiędzy FF IX (94), a FF X i XII (92). Ale jest to pierwszy singlowy Final Fantasy tak doceniony w branży od XII (2006), czyli od 18 lat i pierwsza singlowa gra Square Enix od Nier Automaty (2017) z ocenami 90+. Można powiedzieć, że po latach przyzwoitości dowieźli wreszcie tego Finala, którego chcieli, wielkiego z contentem na 100h i masą wszystkiego :). Edytowane 22 lutego przez KrYcHu_89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 434 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego 6 minut temu, smoo napisał: 2 godziny temu, smoo napisał: Wywalone cohones na graficzna dramę oraz wywalone cohones na recki. Polecam taki styl życia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Wyglada na to, że to jest w końcu final fantasy o jakim wielu, w tym ja, marzyło od czasów PS2. Cos pieknego, wygląda na to że Square to w końcu zrobilo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Sony to nawet 29 luty, który jest co 4 lata potrafi zrobić najlepszy. Dayone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Nie wiem jak ja wytrzymam ten tydzień, rozdupi mnie chyba. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Ciekaw jestem opinii grających czy to jednak nie dmuchanie balona i mamy pierwszy mocny powód do kupna ps5 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego 1 minutę temu, Daffy napisał: Ciekaw jestem opinii grających czy to jednak nie dmuchanie balona i mamy pierwszy mocny powód do kupna ps5 Prawdopodobnie nie, zresztą sneak peaki zajebistości były w demach. Taktyczna jak nigdy, dużo questów, minigier, party memberów i przy tym dalej efektowna jak XV, VIIR i XVI :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego A to na pc tego nie będzie? Po co kupować PS5, skoro za pół roku będzie wersja PC gdzie nikt nie będzie się martwić pikselozą w trybie wydajności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Kupno PC zepsuło zapowiedź GTA6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Ok nie spodziewalem sie az takiej oceny. Dla mnie w ciemno 100/100 ale i tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Nawet negatywne recenzje (8/10) są zaskakująco pozytywne w praktyce. Głównie niektórzy nie lubią tego że jest tyle standardów open world, wieze odkrywające teren, zbierz na każdym obszarze 50/50 pipindyków, itd. Ponadto nagrody za te poboczne zadania są podobno bardzo dobre. Ale ja grając w Remake chciałem tylko więcej, jestem psychofanem Xenoblade, więc nie podejrzewam że tak to odczuję. Więcej walk zwłaszcza bym chciał, a walka tutaj brzmi dobrze, plus gra daje wiele okazji by wymiksowac cały skład w każdej możliwej konfiguracji trzech osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Teraz, ogqozo napisał: Nawet negatywne recenzje (8/10) są zaskakująco pozytywne w praktyce. Głównie niektórzy nie lubią tego że jest tyle standardów open world, wieze odkrywające teren, zbierz na każdym obszarze 50/50 pipindyków, itd. Ponadto nagrody za te poboczne zadania są podobno bardzo dobre. Ale ja grając w Remake chciałem tylko więcej, jestem psychofanem Xenoblade, więc nie podejrzewam że tak to odczuję. Więcej walk zwłaszcza bym chciał, a walka tutaj brzmi dobrze, plus gra daje wiele okazji by wymiksowac cały skład w każdej możliwej konfiguracji trzech osób. To miksowanie było w demo 2 już i jest to zrobione po prostu zajebiscie :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Recki są to i ceny wyjebalo o +20 zł na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Wstępna analiza DF Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Obejrzalem recke easy allies i fightingcowboy, no co tu gadac dowiezli w chuj. Wychodzi na to, ze to jrpg ostateczny (do premiery trojki) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego Teraz, Ölschmitz napisał: Obejrzalem recke easy allies i fightingcowboy, no co tu gadac dowiezli w chuj. Wychodzi na to, ze to jrpg ostateczny (do premiery trojki) Bez większych spojlerów, można oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2 minutes ago, YETI said: Bez większych spojlerów, można oglądać? Tak nic wielkiego nie ma co braklo w trailerach. Jakies minigierki itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi