Basior 1 084 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego A jak było na premierę z FF7R? Jak się opcje 30vs60fps prezentowało? Bo mam sklerozę xd Może ja grałem w 30 a teraz w duopie się przewraca Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 3 minuty temu, Basior napisał: A jak było na premierę z FF7R? Jak się opcje 30vs60fps prezentowało? Bo mam sklerozę xd Może ja grałem w 30 a teraz w duopie się przewraca Było chyba tylko 30. Ja jeszcze dziś pograłem w demko i jednak 60 fps. Uj z grafika. Szpil na 100h wlatuje w czwartek. Koniec kropka. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 56 minut temu, Basior napisał: A jak było na premierę z FF7R? Jak się opcje 30vs60fps prezentowało? Bo mam sklerozę xd Może ja grałem w 30 a teraz w duopie się przewraca Przecież to wyszło na PS4, oczywiście tylko 30 fps było. 60 dopiero w Integrade na PS5. 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 16 godzin temu, ogqozo napisał: Jedno wiem niemal na pewno bez grania, patrząc na pianino - wszyscy dawno przejdą tę grę zanim gdziekolwiek dojdę, z racji na moją nieuleczalną chęć cyckania takich rzeczy do tabelki. Uczucie jak pykniesz pianino i masz 144 nutki great i 2 nutki good i nadal musisz powtórzyć bo perfect to perfect... Jednocześnie złe uczucie jak i konieczność wycyckania tego 100%. W FF7 tych minigerek tak nie lubiłem, no i w dziesiątce - w FFX zrobiłem wszystkie, ale już na zawsze niesmak pozostał, że tak wyglądało moje doświadczenie z FFX przez tyle godzin. My z platyną a Ogórek wciąż... Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego (edytowane) Właśnie pobiera mi się update od ff7 remake Z neta wynika że jak ktoś chce dostać bonusy za przejście remake w rebirth to powinien zassać Edit: The update has been released as patch 1.03 on the PS4 as well. The patch notes for the PS4 version are unclear. We have checked it and they don’t appear to list any changes. The only change mentioned in the patch notes officially is “Made various adjustments” which doesn’t explain what has been fixed here. This patch is likely related to adding some sort of functionality, like save data bonus, between Final Fantasy VII Remake and Final Fantasy VII Rebirth. It could also be an update that adds the store link to purchase Final Fantasy VII Rebirth from within Remake. Edytowane 26 lutego przez Plackus 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 4 minuty temu, Plackus napisał: Właśnie pobiera mi się update od ff7 remake Z neta wynika że jak ktoś chce dostać bonusy za przejście remake w rebirth to powinien zassać Serio całą grę trzeba od nowa zasysać, nie wystarczy zapis? Masz jakieś źródełko? Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Serio całą grę trzeba od nowa zasysać, nie wystarczy zapis? Masz jakieś źródełko? Masz edit- wstawiłem ze stronki co napisali Wynika że trzeba zassać, aż tak nie szperałem 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Ja jestem całkowicie rozdarty.Z jednej strony ta sraka rozmyta gdzie chyba nawet żadne źdźbło trawy nie drgnie a z 2 oglądam fenomenalnie wyreżyserowany trailer z muzyką 11/10 gdzie na końcu Aerith mi szepcze u coming?No (pipi)a I jak tu nie kupić . Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego normalnie, kupujesz, odpalasz w 30 fpsach, marudzisz przez 3 godziny że nie da się grać po czym wzrok się przyzwyczaja i sobie elegancko pykasz w mesjasza 1 1 2 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Przecież szrancowi piksele nie powinny przeszkadzać. Hehe, czaicie? PIKSELE 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Ktoś przypomni z czego szranc pisze posty i za pomocą jakiej appki? Cytuj
WisnieR 2 733 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Odbiertolta się od Tapatalka i od Szranca i od Tapatalka Cytuj
jimmy 1 272 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Schranz chyba nie jesteś frajerem i nie będziesz grał w grę w 30 fps, a już tym bardziej w jakieś rozmazane gówno w performance? Szanujmy się, jest 2024 rok, aż tak się chyba nie sk*rwisz?. Opowiemy Ci story na forum, a Ty unikniesz obrzydzenia i wymiotów! Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W FF7R włosy Clouda wieją wraz z pędem pociągu i fizyka reaguje na obracanie się postaci pod wiatr jak i z wiatrem, a w FF7R-2 trawa stoi w miejscu? Może jeszcze cycki Tify nie baunsują? :O Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Warto poczekać kilka miesięcy, albo lat i odpalić na PC, a fabułę obejrzeć na YouTube w obawie przed spojlerami. Spoiler Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Jak ja już nie mam problemu grać w 60fps w takiej grafice to nikt nie powinien mieć. Miałem brać Helldivers 2, ale pragnę epickiej historii. Pragnę emocji. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Zabiegi laserowe na oczy są przereklamowane, potem problemy są jakie są i DYLEMATY Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Będę grał w 30 Bo jak odpalam performance to się zastanawiam czy mi wróciła wada wzroku minusy z astygmatyzmem .To chyba pierwszy raz jak mnie tak gra upodlila, do tej pory zawszę 60 fps wybierałem.jestem pixelemWysłane przez taptalk Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Rzeczywiście są problemy z dostępnością edycji pudełkowej, cena też zbliża się już coraz bardziej do 350 zł, a gdzie kilka dni temu można było bez problemu dostać preorder o 50 zł taniej. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Ja sobie po prostu poczekam na wersje na PC i ogram na ultrawide w 60 klatkach na oledzie. Sama gra to zapewne sztos, szkoda ze konsola juz nie domaga 2 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 3 minuty temu, Starh napisał: Ja sobie po prostu poczekam na wersje na PC i ogram na ultrawide w 60 klatkach na oledzie. Sama gra to zapewne sztos, szkoda ze konsola juz nie domaga Jestem w stanie zrozumieć że w pewnym momencie zaczniemy grać ponownie w gry w 30 fpsach na aktualnej generacji. Ale według mnie final nie prezentuje się tak żeby zganiać winę na niedomaganie konsoli, a raczej twórcy się nie popisali Ja tam cisnę w demko w 30 fps-oczy już przywykły. Byle nie zmieniać tych trybów w locie bo później od nowa oczy bolą. 2 1 Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 12 minut temu, Starh napisał: Sama gra to zapewne sztos, szkoda ze konsola juz nie domaga To kiedy ona domagała w takim razie? Przecież Horizon 2 i GoW 2 wychodziły na PS4. FF16? Z problemami. Spiderman 2 który wyglądał niewiele lepiej od poprzednika. A teraz cyrk przy Rebirth. To ja się pytam o huj tutaj chodzi? Mnie mdli jak widzę że już robią Pro i będą kurwa mydlić oczy, że już teraz napewno będzie wszystko hulać 4k60fps. A jak się nie uda to najwyżej gracze znów machną ręką i powiedzą "no czego się spodziewacie od sprzętu za 2500" 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 30 minut temu, drozdu7 napisał: To kiedy ona domagała w takim razie? Przecież Horizon 2 i GoW 2 wychodziły na PS4. FF16? Z problemami. Spiderman 2 który wyglądał niewiele lepiej od poprzednika. A teraz cyrk przy Rebirth. To ja się pytam o huj tutaj chodzi? Mnie mdli jak widzę że już robią Pro i będą kurwa mydlić oczy, że już teraz napewno będzie wszystko hulać 4k60fps. A jak się nie uda to najwyżej gracze znów machną ręką i powiedzą "no czego się spodziewacie od sprzętu za 2500" Najbardziej zastanawiające jest to, że ps5 faktycznie jest mocniejsze od ps4 i to sporo... przeskok z ps3 na ps4 byl ogromny. Tutaj tego nie ma. Z drugiej jednak strony czego oczekiwać od konsoli, która kosztuje tyle co dobra karta graficzna... pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Ja obecnie po złozeniu pcta znowu odkrywam plynna rozgrywkę, kiedys bylo wiele problemow z graniem na pc, teraz jest ich mniej niż na konsolach Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Konsolorze mysleli, ze beda grac w 60fps i z dobrym iq Kto was tak oszukał? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi