Josh 4 443 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Co do kart, to fajnie, że chciało im się do tego dobudować jakąś fabułę. Co prawda nie jakąś rozbudowaną czy strasznie ciekawą, ale jednak ta nutka tajemnicy kryjąca się za grą zachęca do tego, aby rozwalać kolejnych graczy i piąć się dalej w rankingu. Mogliby z tym pójść w multika online Cytuj Odnośnik do komentarza
sph! 832 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca 2 godziny temu, Schranz1985 napisał: Jest trophy albo jakaś fajną nagroda za paradę w Junon? Bo nie wiem czy poprawiać, wygrał Rosche na motorku. Spoiler Randka z Tifą lub Aerith. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 252 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca 33 minuty temu, Josh napisał: Co do kart, to fajnie, że chciało im się do tego dobudować jakąś fabułę. Co prawda nie jakąś rozbudowaną czy strasznie ciekawą, ale jednak ta nutka tajemnicy kryjąca się za grą zachęca do tego, aby rozwalać kolejnych graczy i piąć się dalej w rankingu. Mogliby z tym pójść w multika online Oj tak, to są właśnie takie małe world buildingowe detale w tej grze, tarmoszące siusiaka, wszystko jest ładnie opakowane, ma swoją treść, nawet kura i grzyby. Triple Triad jest w FF XIV i jest też multi, mogliby wrzucić tam całe Queen's Blood w nowym DLC i nie trzeba nawet nowej apki robić :D. ---- 75h i wciąż ch11, trzeba tą fabułkę kończyć powoli, ta gra to marzenie Finalaża, dla mnie najlepsza obok klasycznego FF VI :). Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Oj tak, to są właśnie takie małe world buildingowe detale w tej grze, tarmoszące siusiaka, wszystko jest ładnie opakowane, ma swoją treść, nawet kura i grzyby.Dzisiaj właśnie robiłem tego questa z grzybami, w 99% gier wyglądało by to tak że wciskasz przycisk na padzie, grzybek zerwany, wracasz do zleceniodawcy. No ale nie w Rebirth takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 139 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Godzinę temu, KOMARZYSKO napisał: Dzisiaj właśnie robiłem tego questa z grzybami, w 99% gier wyglądało by to tak że wciskasz przycisk na padzie, grzybek zerwany, wracasz do zleceniodawcy. No ale nie w Rebirth takie rzeczy Kolejna funkcja zerżnięta z gier Ubisoftu Spoiler podobna funkcja (a nawet lepsza) była w Avatarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 252 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca walka pod koniec ch11 , ogólnie w tym chapterze wreszcie można się trochę spocić mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca I'm not crying, you're crying! Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca O ile cale Costa Del Sol jest dosc proste i minigierki sa Ez to brzuszki z popsutymi triggerami sa chyba niemozliwe xD Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 387 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca 30 minut temu, wet_willy napisał: O ile cale Costa Del Sol jest dosc proste i minigierki sa Ez to brzuszki z popsutymi triggerami sa chyba niemozliwe xD Było rzucać padem Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Ja mam trochę wyjechane gałki. O ile to nie robi różnicy przy bieganiu w kilku kierunkach po mapie, to już przy pianinku potrafi mi 3 nuty na raz robić xd Ale i tak wpadają oceny "A" za pierwszym podejściem Ta gra to przygoda, w końcu nie cisnę na ukończenie jak w przypadku niektórych podobnych tytułów, tylko robię po kawałku co wieczór (pewnie sporo tu robi efekt nostalgii, bo kolejnego Far Cry czy innego generyk open worlda bym nie trawił). Wędrówka po Mt Corel to nie udręka, ale fajna podróż, potem samo miasto Corel (odwzorowane dokładnie tak jak sobie je wyobrażałem po graniu w FF7 Oryg.). No i chyba dziś jak dzieciaki zasną to lecę pierwszy raz do Spodka bawić się w minigry i czekam na randkę Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Ja mam trochę wyjechane gałki. O ile to nie robi różnicy przy bieganiu w kilku kierunkach po mapie, to już przy pianinku potrafi mi 3 nuty na raz robić xd Ale i tak wpadają oceny "A" za pierwszym podejściem Ta gra to przygoda, w końcu nie cisnę na ukończenie jak w przypadku niektórych podobnych tytułów, tylko robię po kawałku co wieczór (pewnie sporo tu robi efekt nostalgii, bo kolejnego Far Cry czy innego generyk open worlda bym nie trawił). Wędrówka po Mt Corel to nie udręka, ale fajna podróż, potem samo miasto Corel (odwzorowane dokładnie tak jak sobie je wyobrażałem po graniu w FF7 Oryg.). No i chyba dziś jak dzieciaki zasną to lecę pierwszy raz do Spodka bawić się w minigry i czekam na randkę Jak wejdziesz do Cosmo to ci siur chyba odpadnie. Pięknie te miasto zrobili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Kojarzy ktoś co to za kawałek muzyczny gdy wchodzimy do wioski Gongaga - taki grany na gitarze akustycznej, non stop siedzi mi w bani a nie potrafię go wyszukać na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca nie kojarze ale gongaga + jej motyw to najlepszy region Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Dziś pierwszy raz przysiadłem dłużej do karcianki i wciąga to, 2h minęły przy stole. Z czasem, gdy dojdzie więcej kart ze specjalnymi umiejętnościami, może być jeszcze ciekawiej. 15h na liczniki, a ja biegam w okolicach Junon Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Skończone. Koniec mnie zniszczył. Chyba bardziej niż w 1997. Takiego rollercoasteru emocji nigdy nie przeżyłem. I już raczej nie przeżyję. Jestem w rozsypce. Nie wiem co myśleć. Najlepszy Remake gdy jaki kiedykolwiek wyszedł. Najważniejsza gra mojego życia. Najpiękniejsza historia miłosna opowiedziana kiedykolwiek w grach video. Nie jestem zdolny nic więcej napisać. Wciąż ręce mi drżą. Najszczersze współczucia dla każdego, dla kogo FFVII nie jest jedną z najważniejszych gier w życiu, kto nigdy nie będzie miał możliwości przeżyć tego doświadczenia. Ocena? 10/10, ale to za mało. Dla mnie nic tego już nie przebije. Idę płakać w poduszkę. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
sph! 832 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca 10/10 bym nie dał. Dla mnie gra słabsza niż ta z 1997. Ale przyznam, że wciągnęła prawie jak ta z 1997. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca (edytowane) 40 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Kojarzy ktoś co to za kawałek muzyczny gdy wchodzimy do wioski Gongaga - taki grany na gitarze akustycznej, non stop siedzi mi w bani a nie potrafię go wyszukać na YT A to nie chodzi Ci aby o ten motyw kiedy spotykamy pewną znajomą i leci kawałek z.... Spoiler Edytowane 13 marca przez Josh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Nie to nie ten ale pod Twoim filmikiem wyświetlił mi się w polecanych Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Miłego słuchania a ja aż sobie dzisiaj przed spaniem zapuszczę cały sountdrack z CC. Boziu, jak ja kocham tę grę i tę muzykę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Jak na emulatorze PSP kończyłem Crisis Core i wjechało to, to ktoś chyba w pobliżu zaczął kroić cebulę: Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca 23 minuty temu, sph! napisał: 10/10 bym nie dał. Dla mnie gra słabsza niż ta z 1997. Ale przyznam, że wciągnęła prawie jak ta z 1997. Obiektywnie dla - nazwijmy to - statystycznego fana FFVII czy jrpg w ogóle to nie jest 10/10. Gra ma sporo wad, ja też je widzę. Ale to, czy textura jest rozmazana albo jakaś minigierka mi nie leży mam głęboko w dupie, bo dla mnie ta gra to przede wszystkim historia, postacie, muzyka, emocje które z tego płyną. A tego nigdy nic już nie przebije. Dlatego moja ocena nie jest obiektywna. Dla mnie to jest najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem, jako całość (FFVII z 1997, Remake i teraz Rebirth, traktuję je jako jedno). Bo to jest gra mojego życia. Dosłownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca 14 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Nie to nie ten ale pod Twoim filmikiem wyświetlił mi się w polecanych Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku Wrzuć linka. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Wrzuć linka.A proszę, tylko ostrzegam że na filmiku jest gameplay z łażenia po wiosce więc jak ktoś tam nie był... Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Under the apple tree. Uwielbiam OST z Crisis Core i też mnie zaskoczył w Gongage. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Dobra zrobilem te brzuszki ale mialem szczescie bo zielone tylko 3x i trigger nie zglupial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi