messer88 6 477 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego https://gamerant.com/dragons-dogma-2-online-pawn-ps-plus-not-required/ dobra wiadomość dla osób rozważających na co brać grę a nie opłacających żadnego abo. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego mocny byłby przypał gdyby do wynajmowanie pawnów chcieli plusa ale dobrze, że informują. swego czasu było zamieszanie wokół diablo 4 do którego specjalnie wziąłem plusa żeby wogóle móc grać a okazało się, że nie jest wymagany. jeszcze jakby się z klatkarzem jakoś określili.... Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Juz sie okreslili Bedzie unlocked, czyli gowno. Trzeba czekac na nowe konsole. 1 Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Fajnie jakby dali demko i wszystko będzie wiadomo. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) 8 minut temu, messer88 napisał: Fajnie jakby dali demko i wszystko będzie wiadomo. Capcom chyba jako jeden z nielicznych na placu boju dostarcza demo swoich tytułów, jest spora szansa na to. Chętnie bym to obczaił sobie. Na razie tak średnio jestem zainteresowany a w jedynkę nigdy nie grałem. Kilka razy się zbierałem żeby to sobie pyknąć, ale zawsze coś innego trafiało na tapetę. Edytowane 20 lutego przez Dalhi Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 2 godziny temu, Dalhi napisał: Capcom chyba jako jeden z nielicznych na placu boju dostarcza demo swoich tytułów, jest spora szansa na to. Chętnie bym to obczaił sobie. Na razie tak średnio jestem zainteresowany a w jedynkę nigdy nie grałem. Kilka razy się zbierałem żeby to sobie pyknąć, ale zawsze coś innego trafiało na tapetę. Capcom, Squre Enix, RGG Studio z Yakuzami, Japończycy robią gry, wydają demo, wydają skończoną grę potem. Inni: wydamy EA, potem ewentualnie 1.0, jak już kupią trochę, a reszta w paczykach za 2 lata xDD. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego (edytowane) Nie ma to jak dobry Warrior z 2h swordem ------- Można przenieść ten temat do kategorii RPG? Edytowane 23 lutego przez KrYcHu_89 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego To parry na ogrze wygląda za(pipi)iscie. Będzie grane. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 1 minutę temu, KOMARZYSKO napisał: To parry na ogrze wygląda za(pipi)iscie. Będzie grane. Dosłownie czuć wagę tej brońki :). Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Tak ma być jak się walczy "zweihanderem" Cytuj
Pupcio 18 422 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Ciekawe czy capgods dadzą demko jak to mają w zwyczaju Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Godzinę temu, Pupcio napisał: Ciekawe czy capgods dadzą demko jak to mają w zwyczaju Demko bym przytulił Kolejna klasa, Sorc, co się rzuca w oczy pod koniec filmu, fantastyczny efekt wizualny wybuchu okraszony spadkiem do 10 fps, Capcom pokazuje jak jest, żeby nie było . 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Niech wrzucają te demka, bo wciąż nie wiem, czy PC czy PS5 :). 1 Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego U mnie wybór konsolowy i wzięte na Sonkę, skoro nie trzeba ps+ do pawnów. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Ja zobaczę jakie ceny będą mieli egzotyczni sklepikarze na xbąku. Baldur 3 i Infinite Wealth mnie srogo wymęczyły i nie chce mi się grać w nic zbytnio. Cytuj
iluck85 2 906 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Miałem brać na PC, ale tam płyty nawet nie ma. Szkoda, bo jedynke mam na PC. Teraz kminie czy PS5 czy Xbox. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego O 12 ma odbyć się stream" capcom tv live" skupiony na SF6 i właśnie dragons dogma Ludzie spekulują że ogloszą demko Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego (edytowane) Fajno by było EDIT: Kurde zajebiście się to prezentuje Edytowane 29 lutego przez Szermac Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca i jest tylko jedna łyżka dziegciu w tej beczce miodu Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ależ będzie gierkowanie. Ten rok pod względem gier w ogóle jest chory: nowy PoP, Yakuza, remaster Tomb Raiderów, FFVII Rebirth, zaraz Dogma i Alone in the Dark, wkrótce pewnie Metaphor Refantazio OMG W pierwsze DD nie grałem, więc dla mnie sequel będzie czymś świeżym, liczę przynajmniej na 100h ostrego młócenia. A później Itsuno niech się bierze za DMC6. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi