Skocz do zawartości

Dragon's Dogma 2

Bigby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, ASX napisał:

i jest tylko jedna łyżka dziegciu w tej beczce miodu 

PC version it is, to kurde ładne scamy latały po necie z tym unlocked 59.5 FPS na PS5 xD. 

Edytowane przez KrYcHu_89
  • Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak się sprawdzi to 30 to będzie feeling jak w pierwszej części :niki:

dobrze że 2 dni wcześniej Alone tak więc można taktycznie poczekać na jakiegoś pacza (chociaż szczerze to przecież nic wielkiego nie zrobią) ale zastanawiam się też nad Roninem, tam nie ma grafiki więc 60 pewna. 

Opublikowano
7 minut temu, Bigby napisał:

Najpierw poczekajmy na to czy wersja PC będzie jakkolwiek zoptymalizowana.

Kojarzysz jakieś preview z PC version, czy tylko konsole? 

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

i jest tylko jedna łyżka dziegciu w tej beczce miodu 

Widziałem to całe preview właśnie, gra dropi poniżej 25 fps, a to już jest jednak kryminał. 

Jestem ciekaw, czy combo silna karta + mocarny procek wyciągną coś w stabilnych 60, czy nawet tutaj będzie kupa. 

Opublikowano

No patrząc na te ich wymagania to ładnie polecieli w optymalizację, skoro do 2160i/30 klatek jest potrzebny rtx2080, to na konsolach to też nie jest 4K/30 tylko 4K z przeplotem, więc koło 1440p. Więc ogarnęli gierkę w 1440p i pływających 30 fps. Nice.

Opublikowano
22 minuty temu, tjery napisał:

No patrząc na te ich wymagania to ładnie polecieli w optymalizację, skoro do 2160i/30 klatek jest potrzebny rtx2080, to na konsolach to też nie jest 4K/30 tylko 4K z przeplotem, więc koło 1440p. Więc ogarnęli gierkę w 1440p i pływających 30 fps. Nice.

Ale trzeba przyznać, że może przesadnie żerna na wymagania sprzętowe, ale jednak to wygląda bardzo bardzo dobrze graficznie. Będzie jeden z benchmarków pod tym względem. 

Opublikowano

już niedługo,tuż za rogiem.. ale będę grał w grę.

ciekawi mnie za ile ten dodatek wycenią i czy będzie edycja gold. jeśli jest prawdziwy

o,widze tez ze pokazuje przyrost statystyk na lvl upie. fajnie

Opublikowano

Ciekawe jak tam fpsy na PS5 amator, ale ja biorę tym razem PC, jednak wstrzymuje się do jakichś perf reviewsów, na razie brak takowych, może jutro przy reckach coś wpadnie.