messer88 6 459 Opublikowano środa o 10:03 Opublikowano środa o 10:03 W mieście jak przyleciał smok i się walczyło to było z 20fps chyba xD Pawn wizard odpalający niektóre wichury tak samo strasznie leciały klatki. Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano środa o 10:15 Opublikowano środa o 10:15 Teraz to naprawili i jest stabilnie. Ale przebiegnięcie 15 metrów poza miastem grozi notorycznym atakiem wszystkich możliwych stworów co 20 sekund, więc tzw exploracja zepsuta na maxa. Pozostaje teleportowanie się i inwestowanie w kamienie. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano piątek o 15:26 Opublikowano piątek o 15:26 10h za mną. Jak mnie już męczy ta podróż i bitka co 100 metrów czy to z goblinami, jaszczurami, kosciotripami, cyklopami i raz na 5h gryfem. Fajnie sie walczy, ale za dużo tego. Wiem, że jest szybką podróż, ale nie wszędzie się da. Fabuła też jakąś miałka. Postacie bez charakteru ( może ta whiliama czy jak jej tylko ) . Takie kukiełki jak w starfieldzie. System pionków bardzo fajny, ale też pierdolą farmazony bez końca. Ciężko mi będzie to raczej ukończyć. Grafika to średnia strasznie. Potrafi z byle czego zmulić. Taka gierka chyba faktycznie dla fanów, ale chyba i ich zawiodła z tego co czytałem. Cytuj
lysyolec 8 Opublikowano piątek o 17:25 Opublikowano piątek o 17:25 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): 10h za mną. Jak mnie już męczy ta podróż i bitka co 100 metrów czy to z goblinami, jaszczurami, kosciotripami, cyklopami i raz na 5h gryfem. Fajnie sie walczy, ale za dużo tego. Wiem, że jest szybką podróż, ale nie wszędzie się da. Fabuła też jakąś miałka. Postacie bez charakteru ( może ta whiliama czy jak jej tylko ) . Takie kukiełki jak w starfieldzie. System pionków bardzo fajny, ale też pierdolą farmazony bez końca. Ciężko mi będzie to raczej ukończyć. Grafika to średnia strasznie. Potrafi z byle czego zmulić. Taka gierka chyba faktycznie dla fanów, ale chyba i ich zawiodła z tego co czytałem. To chyba już taki urok tej serii. Jedni pokochają inni zanudzą się Cytuj
GearsUp 176 Opublikowano piątek o 18:01 Opublikowano piątek o 18:01 Trzeba kochać eksplorację żeby polubić Dogmę, niby liniowa ale jest mnóstwo poukrywanych jaskiń i np można przejść całą grę a nie natknąć się na medusę czy sfinxa a to bardzo fajne walki i elementy tej gry 1 Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano piątek o 18:25 Opublikowano piątek o 18:25 24 minuty temu, GearsUp napisał(a): Trzeba kochać eksplorację żeby polubić Dogmę, niby liniowa ale jest mnóstwo poukrywanych jaskiń i np można przejść całą grę a nie natknąć się na medusę czy sfinxa a to bardzo fajne walki i elementy tej gry Tylko c0rwa za częste. Godzinę temu, lysyolec napisał(a): Grafika to średnia strasznie To prawda. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano piątek o 18:57 Opublikowano piątek o 18:57 A ta cała "choroba", która trawi pionki to aż tak irytuje? Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano piątek o 19:08 Opublikowano piątek o 19:08 Ja nie miałem, mimo że ciągle zmieniam, ale kilku pionków gadało o tym. Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano piątek o 19:09 Opublikowano piątek o 19:09 Pewnie bezobjawowo przechodzili 1 Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano wczoraj o 10:06 Opublikowano wczoraj o 10:06 15 godzin temu, PiotrekP napisał(a): A ta cała "choroba", która trawi pionki to aż tak irytuje? ja musiałem swojego raz wrzucić do rzeki bo złapał, jak się wybiera pawny to trzeba patrzeć czy oczy czerwone mają i takich unikać. Oczywiście jak bez hełmu i widać. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Poddałem się. Nudna, brzydka, powtarzalni przeciwnicy co 20 sekund. Nieporywajaca fabuła. Mehhh. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Poddałem się. Nudna, brzydka, powtarzalni przeciwnicy co 20 sekund. Nieporywajaca fabuła. Mehhh. W jedynkę grałeś? Siła tej gry tkwi w innych rzeczach, ale imo to jest bardzo specyficzna gra, oparta o timery, bardzo otwarta, z super eksploracją, ale na pewno nie story heavy. I na pewno nie jest brzydka xD. W dniu 15.11.2024 o 19:57, PiotrekP napisał(a): A ta cała "choroba", która trawi pionki to aż tak irytuje? Fajna mechanika, z perspektywy czasu takie randomowe rzeczy oceniam bardzo na plus, ale co kto lubi. Coś cisza o DLC, chyba jednak nie będzie:/ szkoda. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): W jedynkę grałeś? Siła tej gry tkwi w innych rzeczach, ale imo to jest bardzo specyficzna gra, oparta o timery, bardzo otwarta, z super eksploracją, ale na pewno nie story heavy. I na pewno nie jest brzydka xD. Fajna mechanika, z perspektywy czasu takie randomowe rzeczy oceniam bardzo na plus, ale co kto lubi. Coś cisza o DLC, chyba jednak nie będzie:/ szkoda. Podstawka jedynki była o wiele bardziej rozbudowana niż dwójka. Cofnęli się w rozwoju z ta gra, mega porażka i nie dziwię się, że Itsuno odszedł/wyleciał Cytuj
GearsUp 176 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 14 minut temu, XM. napisał(a): Podstawka jedynki była o wiele bardziej rozbudowana niż dwójka. Cofnęli się w rozwoju z ta gra, mega porażka i nie dziwię się, że Itsuno odszedł/wyleciał Z niczym się nie cofnęli. To ta twoja wspaniała DD 1 przez pryzmat nostalgii 5:11 Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): imo to jest bardzo specyficzna gra no jest i nie każdemu się to spodoba Cytuj
GearsUp 176 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mi się na tyle eksploracja podobała, że odkryłem wszystkie jaskinie. Gra posiada masę małych smaczków, które ciężko samemu odkryć jak np możliwość ucięcia głowy medusie a potem użycia jej w pewnym queścia albo zdobycie tarczy, która odbija jej paraliż w nią samą 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 19 minut temu, GearsUp napisał(a): Z niczym się nie cofnęli. To ta twoja wspaniała DD 1 przez pryzmat nostalgii 5:11 Też uważam po pograniu, że nie jest to zły tytuł i krok wstecz, ale na pewno krok nieco w bok, brak zapowiedzi DLC jednak nie rozumiem, odszedł tam twórca itp. ale jednak sprzedaż była dobra, może jeszcze coś się trafi, teraz DLCki potrafią robić kilka lat, więc pewnie coś jeszcze wpadnie. Najbardziej grze doskwiera mała ilość end game contentu i chyba od premiery nic się nie zmieniło. Cytuj
GearsUp 176 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Najbardziej to chyba słaby wątek fabularny, nie ma tego czegoś z tyłu głowy co grając i zwiedzając motywowało by cię do działania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi